Mingi osa säästetakse ka ju selle 2 kaduma mineva kuu pealt....
murelikuks teeb.....

LINK:
http://poliitika.postimees.ee/?id=411766
Aga palun: Kõige militariseeritum riik...soesilm kirjutas:Kas keegi seletaks, kuidas näiteks 2x suurema rahaga kui täna ja 3x suurema kaadrihulgaga kui täna, saaks 6-e kuuga hakkama tänase 8 asemel?
Minu arvates on nn 6-e kuulise ajateenistuse vastu võitlemisel see ressursside jutt eriliselt jabur. See on minu jaoks nii sama loll jutt, kui et ajateenistus on vajalik noormeeste iseseisvuse ja mehisuse kasvatamiseks.
Respect. Kui poleks vaid ühte AGA. Nimelt need riigid (Šveits ja Iisrael) pole ka mitte neoliberaalsuse soojas si...s nautlevad õhkõhukesed adminisratiivsed struktuurid.Ma saan ka aru, et tõepoolest, 3 naist ikkagi 3-e kuuga last ei sünnita. Sellegipoolest, mulle väga sümpatiseerib Šveitsi süsteem. Kui selle tulemiks saab olema 90% teenistuse läbinute arv, siis ma pigem oleksin selle poolt, kui et jätkatakse senise 30% tasemel.
Nagu ma aga korduvalt toonitanud olen, siis minu vaimusilmas on siiski ideaaliks IDF k.a. ka naiste ajateenistusega. ...
Tegelikult on asjalood siiski sellised, et ka nemad õpivad. Ainult nad ise ei saa sellest aru (või ei taha aru saada). Nad nimelt harjutavad, et need või teised oskused harjumuse, automatismi ja rutiini tasemele viia. "Ajuhiiglastele" tundub see tõepoolest väga tüütu mittemidagitegemisena (omast arust ju teatakse-osatakse juba seda kõike), aga - teisiti lihtsalt ei saa. Inimese füsioloogia kord juba on selline.Vaata Tiam, see 1-3 kuud ei õpigi enam nemad. Nemad enamasti harjutavad. Õpivad need kes neid juhivad.
Meegomäe omad ei tea, mis neist aasta lõpus saab. 30 % on ammu palka kärbitud. Tulevik ripub niidi otsas. Ja klassikat kuuleb sealgi: "See siin on miin, kui see lõhkeb, on kogu ilm paska täis, ohvitserid sellest rohkem teadma ei pea."hillart kirjutas:Tegelikult on asjalood siiski sellised, et ka nemad õpivad.
"Practice doesn't make perfect; only PERFECT practice makes perfect. If you practice crap for twenty years, all you'll be is a crapmaster. Crapmasters do not win gunfights!" - Marc. Fleischmann
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist