Hiinlane tegutseb

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hiinlane »

Mehikesed veel täitsa pooleli. Vajavad hirmsasti ja kindlasti kuiva pintslit, tolmutamist ja veel nägude meikimist( ei teagi kui palju veel). Läigivad nad põrandavaha pärast ja imelikku värvi on nad valguse ja minu oskamatuse tõttu fotokat kasutada. Üritan nad kokkutulekule kaasa võtta, eks siis mõni oskajam teeb äkki paremad pildid :oops:
szultz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas szultz »

Hästi peenikest liiva saab näiteks loomapoest, väikeste näriliste ja lindude kümblusliiv.
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

Tänks! Lähen piilun.
Ikkagi on õhus küsimus: kuidas ja millest teha miinikastile seda rihma või köit või paela millega seda üks vaene reamees tarida saaks? Ja kuhu ta umbkaudseltki kinnitub?
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Miinipilduja meeskond on igas mõttes toonimiseks hästi ette valmistatud: korralikult värvitud ja puha, nüüd on jäänud veel toonimine. Aga kuna ise olen seni ainult ühe figuuriga toimetanud, siis eriti midagi soovitada ei oska - ehk kogenumad tegelased võtavad sõna. Samuti puudub mul kogemus põrandavahaga - tegelikult ma ei saa hästi arugi, milleks seda figuuride juures vaja on?
Kasti ümber saab ju aretada mingi rihma, selle saab lõigata näiteks tina- või alumiiniumfooliumist, iseasi, kas kastidel pidigi selline asi kohe küljes olema või ei? See ongi põhjus, miks võiks enne mudeli (või antud juhul mudel+figuuride komplekt) kallale asumist veidi informatsiooni otsida. Kui mõni sobiv foto peaks ette juhtuma, annan teada...
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

Eks katsun midagi välja nuputada selle rihma kohapealt. Korra käis peast läbi mõte keerutada linast peenike köis ja see siis kasti külge kompunnida. Kuid lihtsalt igaksjuhuks otsustasin üle küsida äkki oli tol ajal mingi spetsrihm küljes.
Üks põhjus, miks mehikesed vaha selga said oli see, et polnud kindel, millega ja kuidas lõppviimistlust teen. Lihtsalt kindluse mõttes, et pärast ei peaks lahusti tõttu maha tulnud värvimistööd uuesti alustama. Eks pärast lükkan mati laki otsa, mis peaks selle läike ilusti ära kaotama.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Rihma osas võid kaaluda ka õngenööri, osad neist on lapikud ja peale värvimist võib vabalt presentrihma pähe välja pakkuda..
Kasutaja avatar
Blitzkrieg
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Blitzkrieg »

Mul on kodus mingi suuremat sorti moonakast. Sellel on igastahes "rihmadeks" köis mõlemas otsas. Seega võid vabalt linasest miniköie punuda.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

fossiil kirjutas:Miinipilduja meeskond on igas mõttes toonimiseks hästi ette valmistatud: korralikult värvitud ja puha, nüüd on jäänud veel toonimine..
Täitsa nõus.. omaenese kretinismist lähtuvalt ainult sõnastaksin pisut teistmoodi - korralikult krunditud ja värvimiseks ette valmistatud. :wink:

Ma oma kaardiväelastel jõudsin kah juba krundile kaks värvikihti peale kanda. Kolm kihti on veel ees. Laiskus ei luba eriti edeneda..
http://www.boki.ee/Military_Uniforms/Un ... niform.htm
Võtke teed ja tulge homme jälle..
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

Eh, eks teil ole mõlemal õigus. Aga ma pühalikult luban, et ma püüan kõigest väest. Tänaseks maastik valmis ja aeg just selle toonimise ja värvimisega alustada-jätkata. Pildid valmis alusest tulid välja nagu nad tulid, kuid ise olen väga rahul ja ka üllatunud kui hästi mul need rohumättad õnnestusid.

Pilt
Pilt
Pilt
Pilt
Pilt

Ja jällegi pean rõhutama, et päris elus näeb asi kordades parem.
Bodyguard
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bodyguard »

Kena näeb välja küll.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Väga hästi on välja kukkunud !
Kasutaja avatar
scout22b
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas scout22b »

väga ilus töö tuli välja, kuidas puud põõsad tegid?
Fortes fortuna adjuvat
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Vauuu!! Kõik see malts on küll väga hästi õnnestunud - selle eest minu poolt eraldi punktid... 8)
Sho kirjutas:...ainult sõnastaksin pisut teistmoodi - korralikult krunditud ja värvimiseks ette valmistatud.
Nojah, eks millalgi sobiva juhuse korral istume koos maha ja hakkame terminoloogiat kooskõlastama... :wink:

Urmas.
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

scout22b kirjutas:väga ilus töö tuli välja, kuidas puud põõsad tegid?
Vot puu ja põõsad on valmiskujul poest ostetud. Üheks põhjuseks soodne hind ja teiseks oskamatus neid ise teha. Põõsaste ostmine jääb küll arvatavasti viimaseks korraks, kuna need on lihtsalt värvitud sammal. Mingi ainega on veel seda immutatud, mille tõttu on neid ülimalt kehva paika panna ja vormida. Muidu peaks kuivanud sammal ikka küllaltki tugeva struktuuriga olema kuid see oleks nagu püsivalt niiske ja pehme. Eks suvi ees ja siis vaja metsa kolistama minna ja tulevaste põõsaste materjali korjata.
Samuti on netist saand korjata erinevat materjali kuidas puid teha, nii et eks tuleviku diode peale katsun omatehtuid panna.
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

Teekatteks kasutasin sellist materjali:
Pilt

Enamik loomapoes müüdavates kümblusliivadest on praktiliselt valged aga see on just õiget tooni minu arust. Maksis see kotike 3 EURi kopikatega. Ei kujuta ette, mitmeks dioks seda jätkub :D

Veidi servadesse Vallejo dark earth-i ja täitsa kobe.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist