Täiesti mittemilitaarne värk aga abi tarvis :-)
Eriti haige oli see, et vist selle Gerli superlugu koosnes sellestest lausetest, et a la mu see telefon plekkis nii palju ja see niipalju- "väga huvitav lugemine". Kahju, su lugu oli seal nendest parim ja väärinuks võitu. Ma ühinen su kahtlustega- arvatavasti oli seal keegi kirjutanud mingi makro, mis masinlikult andis siis hääli nende poolt.
-
- Uudistaja
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Mulle meenub üks sama naljakas lugu meie Eurolaulu hääletamise puhul kui võitis ja Kiievisse konkursile saadeti see mõttetu plikade bänd nimega SUNTRIBE!
Siis ütles keegi Juhan Paadam, et ega me oma laste mobiiltelefonide jõu vastu enam ei saa!
Loomulikult kõrbes see mõttetu nn bänd ja nn laul Kiievis täiega ja jäi viimaseks...
See lugu siin sarnaneb kangesti eeltooduga...
Siis ütles keegi Juhan Paadam, et ega me oma laste mobiiltelefonide jõu vastu enam ei saa!
Loomulikult kõrbes see mõttetu nn bänd ja nn laul Kiievis täiega ja jäi viimaseks...
See lugu siin sarnaneb kangesti eeltooduga...
Nojah, eks EMT rahvas haukas läbi, et 5000 häält paari tunniga ei ole reaalne. Olla siis 10ne parima loo seas loosimine tehtud. Aga seda ma ei usu, lihtsalt anti kõnevahend mulle, sest minu lugu oli kõige parem.
Eks need kellel soovi on saavad EMT kodukalt täpsemat infot. Ega minu puhul on tegelt tegemist JOKK tüüpi üritusega, kuna ma ise EMT klient ei ole aga isa on, ja tema nime all ma sinna registreerusin, nii et mina seda telefoni ei saanud, mu isa sai, aga tegelikult sain ikka mina...

Eks need kellel soovi on saavad EMT kodukalt täpsemat infot. Ega minu puhul on tegelt tegemist JOKK tüüpi üritusega, kuna ma ise EMT klient ei ole aga isa on, ja tema nime all ma sinna registreerusin, nii et mina seda telefoni ei saanud, mu isa sai, aga tegelikult sain ikka mina...

Kõigi maade proletaarlased,palun ärge enam kunagi ühinege.
Treimani muuseumimaja
Treimani muuseumimaja

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist