Nonii, palju edu, ok...aga, mul pohh, ma ei pea krdi riigi teatajaid ja muud lugema, ok. Kadusid ära manukad 2004, ok, oleme kõik targemad siin nüüd.
Tegelt võiks nad olla, erapooletud inimesed asjade läbiotsimisel ja võtmisel, et mitte poleks ühene punt tegelasi...ok, ka manukaid saab ära osta

On neist kasu v mitte...
Nii, aga juba uus algatus jackpuugilt, mille peale kostan, et jah, olen osalenud õppusel, kuid, lahingpadrunid olid õppemoona asemel, see küll pole päris see, aga kes kuidas soovib.
Teiseks, mida kuradit su käed VÄRISEMA hakkasid, nii sain sust aru? Krt, kui käed värisevad siis ju vastu ikka väga sitt lasta. Minu pihta tuld pole antud kui va. sel õppelahingul ja kui ikka tead mis moonaga ise lased teisi ja nemad sind siis väga suurt vahet pole, midagi on aga, noh. Sellegi poolest anti tina ikka endale ja teistele nii et mulda lendas lähedal, vägagi, vahel oli tahtmine kisama hakata et kurat olete unustanud ve et lahingmoon, mitte paukmoon.

Aga reaalsest elukesest veel, kui sulle pimedas pargis 10kond sibulat enne koolipeole minekut tahavad kesta pääle anda ja kaubakotti anastada, noaga vehkima kipub ja siis ise haarad krdi TT ja poohhult paned paar laksu maha ja õhku, punt hajub aga noaga vehkija ei taha nuga ära panna ja nagu öelda, parim kaitse rünnak ning lähed ja paned talle paar litakat relvaga vasta molli nii et suppi lendab, ja sellega punt vist hoopis ära koju selle peo asemel läks...Mida veel tahta, kogemusi on veel. Ja ei saa lasta käel väriseda, süda rsk küll tagus ja veri valgus pähe, aga kainet meelt oli vaja hoida ja olukord lahendada.