1/144 militaarlennukid
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
- Würger 190G
- Liige
- Kontakt:
- Würger 190G
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Ei ole siin midagi üleloomulikku, erirelatiivsusteooria järgi on ajaränd teoreetiliselt täiesti teostatav. Tõsi, pisimööndus on see et praeguse teooria kohaselt saab rännata ainult edasi... tagasi on kahtlane. Aga ju siis on ka see probleem käepäraste vahenditega lahenduse leidnud.
Põhiküsimus on ikkagi sweet mudelite massiline esinemine lasnamäe mekas. Kui aus olla siis sama minu arust sama ebatõenäoline kui ajas rändamine. Mine või ise vaatama
Põhiküsimus on ikkagi sweet mudelite massiline esinemine lasnamäe mekas. Kui aus olla siis sama minu arust sama ebatõenäoline kui ajas rändamine. Mine või ise vaatama

tegemist on jälle seersandi uue müütilise projektiga, mis elab mõned nädalad foorumis virtuaalset elu ja siis kooleb maha como un perro en calle.
ma jõuan ka homme Koluvani, peaks minema kaema seda magusat asja. kiusu pärast võiks mõne ära ka osta...
P.S. kui seerul mekasse minekust aega üle jääb, siis võib koos teiste "Pealtnägijas" esinenud hullukestega taevast vahtida. kuidas lennukid puistavad taevasse alumiiniumi ja baariumi. pärast saaks 1/144 skaalas teha terve ruumilise dioraami atmosfääri roojavatest tiivulistest! võistlusteema missugune. seda muidugi alles peale, pooleli olevat lennukit, kaitseväe BTR-i ning siis ka BRDM-2-te or shit. pilte oleks muidugi palju loota, aga mine hullu tea...
ma jõuan ka homme Koluvani, peaks minema kaema seda magusat asja. kiusu pärast võiks mõne ära ka osta...
P.S. kui seerul mekasse minekust aega üle jääb, siis võib koos teiste "Pealtnägijas" esinenud hullukestega taevast vahtida. kuidas lennukid puistavad taevasse alumiiniumi ja baariumi. pärast saaks 1/144 skaalas teha terve ruumilise dioraami atmosfääri roojavatest tiivulistest! võistlusteema missugune. seda muidugi alles peale, pooleli olevat lennukit, kaitseväe BTR-i ning siis ka BRDM-2-te or shit. pilte oleks muidugi palju loota, aga mine hullu tea...

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Võite massilise invasiooni katkestada, Mekasse oli täpselt kaks Sweeti mudelit tulnud, mõlemad hinnaga 9.17 uut rubla. Üks minu "Der stern von Afrika" elik siis Hans-Joachim Marseille'i Messerschmitt (või nagu karbi küljel seisab- "Messerschimitt) Bf-109 F-4/Trop ja teine müüja sõnul samuti "kakoita samaljotik, patšti takoi-že."Rohkem ei ole ega pidavat ka tulema. Selmet on sinna saabunud hunnik Academyt ja Italerit, Tamiya tulekut oodatakse täna-homme.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
- Würger 190G
- Liige
- Kontakt:
Miks ei ole kustutamise võimalust?
Viimati muutis Würger 190G, 19 Mai, 2011 13:53, muudetud 1 kord kokku.
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist