Millise variandiga oleks saksamaa sõja võitnud?
- ugandiklubi
- Liige
- Kontakt:
-
- Uudistaja
- Kontakt:
jajah,1941.aastal olid Vene tankid saksa omadest veel mäekõrguselt üle.T-34 soomuse vastu ei aidanud miski,ka kõige ropumate vägisõnade tarvitamine.Saksa PAkid lihtsalt ei läbistanud Vene tankide soomust.Ei jäänud muud üle,kui siduda kuus käsigranaati kimpu ja visata sellega tanki.
Ms,mis tankiga Ugandiklubi pildi peal on tegu?
Ms,mis tankiga Ugandiklubi pildi peal on tegu?

Sieg Heil!
Mu isamaa,mu õnn ja rõõm...
Vastulause:
Kahel rindel sõdimine oli sakslaste jaoks ülejõu käiv, oma rumalus täiesti. Prioriteedid oleks tulnud paika panna ja ennem seda loomulikult arvestada ka oma ressursse.
Ega venelased kohe seda ei teadnud, et jaapanlased pole kavasse võtnud nende ründamist. Kukimuki oli võibolla neegripoisil vihmametsas.
Kesse krt käskis lisaks kõigele Aafrikasse ronida. Hiilgav strateeg Rommel oleks saanud siis korraga idarindel imetegusid teha või oma nupukusega teisi aidata.
Kõrgem juhtkond võibolla arvas, et minakse kaardimaja ümber puhuma, sõdurisilmad nägid hoopis teist pilti.
(Kui tahad teemat edasi arendada, siis võiksid selle teema risustamise asemel kirjutada mulle privas)
Kahel rindel sõdimine oli sakslaste jaoks ülejõu käiv, oma rumalus täiesti. Prioriteedid oleks tulnud paika panna ja ennem seda loomulikult arvestada ka oma ressursse.
Ega venelased kohe seda ei teadnud, et jaapanlased pole kavasse võtnud nende ründamist. Kukimuki oli võibolla neegripoisil vihmametsas.
Kesse krt käskis lisaks kõigele Aafrikasse ronida. Hiilgav strateeg Rommel oleks saanud siis korraga idarindel imetegusid teha või oma nupukusega teisi aidata.
Kõrgem juhtkond võibolla arvas, et minakse kaardimaja ümber puhuma, sõdurisilmad nägid hoopis teist pilti.
(Kui tahad teemat edasi arendada, siis võiksid selle teema risustamise asemel kirjutada mulle privas)
Kui on probleem, tõmba lõuga
- ugandiklubi
- Liige
- Kontakt:
-
- Uudistaja
- Kontakt:
speedsta
Näitad jälle ülesse oma võhiklust.Kas Richard Sorge nimi ütleb sulle midagi?Kui ei,siis tunnen kaasa.Lühidalt-R.Sorge oli sakslasest Nõuka spioon,kes teatas venelastele,et jaapan ei kavatse N-Liitu rünnata.See võimaldas N-Liidul tuua Aasiast hulga diviise(vist oli 25) Idarindele.Vot sedasi siis.Ja ega neegripoisigi elu metsas kerge ole.Ega venelased kohe seda ei teadnud, et jaapanlased pole kavasse võtnud nende ründamist. Kukimuki oli võibolla neegripoisil vihmametsas.
Mis jama sa ajad?Sul puuduvad ju elementaarteadmised Teisest maailmaõjast.Aafrika oli väga tähtis koht.Aafrika korpus loodi,sest itaallased ei suutnud oma jõududega Aafrikat vallutada.Rommel ei suutnud Aafrikat vallutada,sest talle eraldatud kasinad jõud ei võimaldanud otsustavat edu saavutada.Vot nii.Kesse krt käskis lisaks kõigele Aafrikasse ronida. Hiilgav strateeg Rommel oleks saanud siis korraga idarindel imetegusid teha või oma nupukusega teisi aidata.

Ei pea sind selle vääriliseks,et sulle privada...(Kui tahad teemat edasi arendada, siis võiksid selle teema risustamise asemel kirjutada mulle privas
Sieg Heil!
-----> Hohenstaufen
Vaatamata oma võhiklikkusele pole mulle tundmatu Richard Sorge nimi ja tema tegevus. Ei tea miks need diviisid seal siis üleüldse ootasid, miks polnud nad kohe idarindel? Sest rinnet ju polnudki veel. Kas asjaolud polnud üldse mitte nii, et mittekallaletungist saadi teada sõja käigus, ennem lahingut Moskva all??? Alles siis toodi üksused appi.
Tuginedes oma puudulikele elementaarteadmistele: see Aafrikasse ronimine ja seal sõdimine oli itaalaste teema, sakslased pidid siis vaesele sugulasele appi minema, kui asi jamaks kiskus. Sinna siis mindi oma väheste ressurssidega, mida oleks saand selle asemel kasutada näit. idarindel.Ega itaalased siis Aafrikat ei tahtnud vallutada, pigem olid plaanid Põhja-Aafrikaga.
Vot nii Hohenstaufen
( Naine ei lubagi võõrastel meestel privada tegelikult, olen ma siis vääriline või mitte )
Vaatamata oma võhiklikkusele pole mulle tundmatu Richard Sorge nimi ja tema tegevus. Ei tea miks need diviisid seal siis üleüldse ootasid, miks polnud nad kohe idarindel? Sest rinnet ju polnudki veel. Kas asjaolud polnud üldse mitte nii, et mittekallaletungist saadi teada sõja käigus, ennem lahingut Moskva all??? Alles siis toodi üksused appi.
Tuginedes oma puudulikele elementaarteadmistele: see Aafrikasse ronimine ja seal sõdimine oli itaalaste teema, sakslased pidid siis vaesele sugulasele appi minema, kui asi jamaks kiskus. Sinna siis mindi oma väheste ressurssidega, mida oleks saand selle asemel kasutada näit. idarindel.Ega itaalased siis Aafrikat ei tahtnud vallutada, pigem olid plaanid Põhja-Aafrikaga.
Vot nii Hohenstaufen
( Naine ei lubagi võõrastel meestel privada tegelikult, olen ma siis vääriline või mitte )

-
- Uudistaja
- Kontakt:
Aafrika oli sakslastele tähtis.Sakslased lihtsalt pidid oma liitlastele appi minema.Oli ju sakslastelegi tähtis,et Aafrika saaks inglastest puhastatud.Pealegi oleks Aafrika kaudu tungida Araabiariikide naftamaardlateni.Tuginedes oma puudulikele elementaarteadmistele: see Aafrikasse ronimine ja seal sõdimine oli itaalaste teema, sakslased pidid siis vaesele sugulasele appi minema, kui asi jamaks kiskus. Sinna siis mindi oma väheste ressurssidega, mida oleks saand selle asemel kasutada näit. idarindel.Ega itaalased siis Aafrikat ei tahtnud vallutada, pigem olid plaanid Põhja-Aafrikaga.
Vot nii on lood.
Ps,väga huvitav lähenemine on sul probleemile-et kui sul on probleem,siis annad kohe lõuga.See loob ju soodsa pinnase perevägivallaks.On väike tõrelemine naisega,annad talle lõuga või?Mnjaa....
Sieg Heil!
On väga õilis minna appi oma liitlastele, aga selle tegevusega kaasnes antud juhul ka ressurssde vähenemine teistel rinnetel.
Aadu oli maksimaliste,kes tahtis liiga palju aga ei saanud isegi 6 jalga niisket maad. Aafrika teemal ei võta rohkem sõna, ei ole asjaga väga sinapeal, mis ei tähenda, et oleksin võhik.
Keskenduksin pigem idarindele, mis on meile kõigile maalähedasem. Ei hakka spekuleerima, mida oleks võinud Rommel idarindel korda saata.
Aga oled sa kõige nende sakslaste tohutute vigade kõrval ka üldse mõelnud sellele, et põhjus, miks sõda ei võidetud oli venelased? Liigselt õigustad sakslasi, proovi vaadata asja mõlemast vaatenurgast.
Ps. minu lähenemine asjale on puhtsportlik. Te tahate tõlgendada asju ainult selles valguses, mida ise näete: mina mõtlesin probleemide tekkides lõua tõmbamisega rippes kätekõverdusi, tähendab tõmban lõuga.
Aadu oli maksimaliste,kes tahtis liiga palju aga ei saanud isegi 6 jalga niisket maad. Aafrika teemal ei võta rohkem sõna, ei ole asjaga väga sinapeal, mis ei tähenda, et oleksin võhik.
Keskenduksin pigem idarindele, mis on meile kõigile maalähedasem. Ei hakka spekuleerima, mida oleks võinud Rommel idarindel korda saata.
Aga oled sa kõige nende sakslaste tohutute vigade kõrval ka üldse mõelnud sellele, et põhjus, miks sõda ei võidetud oli venelased? Liigselt õigustad sakslasi, proovi vaadata asja mõlemast vaatenurgast.
Ps. minu lähenemine asjale on puhtsportlik. Te tahate tõlgendada asju ainult selles valguses, mida ise näete: mina mõtlesin probleemide tekkides lõua tõmbamisega rippes kätekõverdusi, tähendab tõmban lõuga.
speedsta
Idarinne ei olnud ültse plaanis. Sellest siin foorumis ju küll ja veel juttu olnud. Stalin ju lollitas Hitleri ära, mis tal muud enam üle oleks jäänud. Seda teadis iga koolipoiss Saksamaal, et sõda kahel rindel on surm, ei olnud enam valikut.Kahel rindel sõdimine oli sakslaste jaoks ülejõu käiv, oma rumalus täiesti. Prioriteedid oleks tulnud paika panna ja ennem seda loomulikult arvestada ka oma ressursse
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Vaata, rinnet seal polnud küll, aga vägede äratoomise järel oleks jaapanlastel kerge olnud Kaug - Ida hõivata. Seega pidid nad seal olema. Ja ära toodi osa sealt Moskva alla pärast seda, kui Sorge oli Moskvale teatanud, et jaapanlastele jagati välja suvevarustus. Alles seejärel paisati osa diviise Moskva all ja oktoobri lõpuks pidid nad kohal olema. Minu arust seda ühes teemas isegi käsitleti siin.speedsta kirjutas:-----> Hohenstaufen
Vaatamata oma võhiklikkusele pole mulle tundmatu Richard Sorge nimi ja tema tegevus. Ei tea miks need diviisid seal siis üleüldse ootasid, miks polnud nad kohe idarindel? Sest rinnet ju polnudki veel. Kas asjaolud polnud üldse mitte nii, et mittekallaletungist saadi teada sõja käigus, ennem lahingut Moskva all???
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Punktide kaupaHohenstaufen kirjutas:
a)Vene karm kliima ehk kindral Talv.
b)Kindral Täi.
c)Kindral Pori.Sügis ja kevadkuudel oli Saksa armee edasiliikumine kõvasti pidurdunud just selle teguri tõttu.
d)Ameeriklaste megaabi lendlease näol.Sellest on nii palju
a) mitte kindral talv, vaid venelaste vastupanuvõime suur alahindamine. Talv tuleb sõjast sõltumatult ja nii ka 1941

b)rumal jutt
c) vaata punkt a)
d) ameeriklaste abi mingis suuremas ulatuses algas alles 1942 kevadel - 1941 pakkus mingis ulatuses tehnilist abi Suurbritannia, aga venelased ei tahtnud seda eriti, sest pakuti rämpsu (vanemad Hurricane mudelid) ning Murmanski sadam oli siis alles külakoht, puudus logistika.
-
- Liige
- Kontakt:
Kui ma õieti mäletan, siis kindral pori, kindral talve ja kindral täi mõtles välja Saksa propaganda, et põhjendada oma ebaedu idas. Saksa sõdurile ei valmistanud probleemi mitte meeleheitlikult võitlev punaarmee, vaid need kolm eelpoolmainitud kindralit.a)Vene karm kliima ehk kindral Talv.
b)Kindral Täi.
c)Kindral Pori.Sügis ja kevadkuudel oli Saksa armee edasiliikumine kõvasti pidurdunud just selle teguri tõttu.

Meie võitluslipp sini-must-valge
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist