Küsimus osta.ee müügitehnikast

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
evla
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas evla »

Tere!
Borja järeldus 2) samas ei ilmnenud mingit vettpidavat põhjendust, miks......
Kuidas ei ilmnenud, põhjus ju ära toodud müüjan olen väga huvitatud et, lõpphind oleks võimalikult suur ja pakkujad omavahel kokkuleppeid ei sõlmiks. Loomulikult ei taga privaatne oksjon seda täielikult, kuid teeb kokkulepete sõlmimise raskemaks. Tahaksin väga lugeda nn vastasleeri selgitusi, miks peaks oksjon tingimata olema avalik? Mida annab neile konkurendi kasutajanime teadmine ja mida nad selle teadmisega peale hakkavad? Turvatunde? Kui see tüüp pakub järelikult on väärt asi, pakun ka edasi? Kur... see rai... pakus eelmisel oksjonil mind üle, nüüd teen talle igal juhul ära? Sel pakkujal suurem rahakott, loobun pakkumast, kindlasti pakub rohkem? Palun selgitage seda mulle :wall: !!! Kes arvab, et avalik oksjon välistab kunstliku hinna kergitamise lugegu eelnevat postitust, ei viitsi teise mehe sõnu üle korrata.
Mamba
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mamba »

Täpselt nii, kes hinda kunstlikult kergitada tahab saab seda teha iga valemiga ja ükskõik kuidas, privaatsus pole siin mingi määraja.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Mamba kirjutas:Täpselt nii, kes hinda kunstlikult kergitada tahab saab seda teha iga valemiga ja ükskõik kuidas, privaatsus pole siin mingi määraja.
...jawohl, määraja ta ei ole - oksjoni privaatseks tegemine vaid lihtsustab hinna kunstlikku kergitamist :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kasutaja avatar
TigeSiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas TigeSiil »

Mind hakkas ka nüüd teema huvitama ja seda kahest aspektist:

1. Kas saab seal üldse ise pakkumist teha oma kaubale? Mõtlen siis privaatse oksjoni puhul. Avalikul saan aru, et on võimalik sõpradega kokku leppida ja seda ise ka näha pärast ning kui ise pakkuda, siis oleks loll olukord küll kui pakkujate seas ka müüja ise oleks :D:D:D

2. See, et mõne kasutaja puhul on teada, et niikuinii üle lööb ... so what? Igaühel on ju oma piir kuhu ta minna suudab või tahab, seepärast ei pea kusagil alghinna juures ju loobuma? :D

Ma ei usu, et nii siinsed kui sealsed kollektsionäärid nüüd kellegi huvides pakkumistest loobuvad :shock: Olen ise ka nii mitmegi kaasfoorumlasega võistelnud oksjonil ja oma piirini tuleb ikka minna :) Kui asja enam vähem turuhind on teada, siis on tulnud ette, et mõne tegelase puhul tuleb ka sellest veidi üle pakkuda, et asja omale saada kui seda väga vaja on :D

Seega ma ikkagi eelistan ka avalikke pakkumisi, teab vähemalt kui mingi kahtlane vennike sisse kargab oma pakkumistega. Näiteks muidu kogub postmarke, aga siis pakub saksa miski pandla eest ulmelisi summasid...
VAATA SAADAOLEVAT NÄNNI KA SIIT: http://album.ee/album/289244/50103302
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Ei maksa olla liialt sinisilmne :wink:
Olen osta.ee kasutaja juba sellest ajast, kui häid asju võis osta 1-kroonise alghinnaga, sest teisi pakkujaid lihtsalt polnud.
Teiste pakkujate nimede teadmine on tõsisele pakkujale vajalik. Põhjusi on palju :wink:
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Tõmbaks siis teema algataja õigustes (veelkord) otsad kokku.

Ütleks, et mission complete - s.t kõik, kes viitsivad siinsed postitused järjest läbi lugida, saavad nüüd küllap isegi aru:

a) kas "salatsemine" osta.ee-s ausa militaarantiigi müümisel on ikka vajalik :?
b) kui see vajalik ei ole, siis kellele (ja milleks) see kasulik on :oops:
c) miks on hea teada kas või ainult vastupakkuja varjunime :wink:
d) kui hämavad ja lapsikud on salatsemise pooldajate "argumendid" :lol:

m.o.t.t.
evla
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas evla »

Tere, vabandan siis järjekordse algataja õiguste rikkumise pärast!
Kuid kuna läbi lillede on mind nimetatud hinna kunstlikuks kergitajaks, mitte ausa kauba müüjaks ja hämavaks lapselalina ajajaks siis pean siiski vastama. Kuna algataja kirjakeelt ei mõista siis toon sisse ühe numbri. Oma viimase kolme oksjoni eest maksin osta.ee le oksjonite komisjonitasusid 45,8 eurot. Kuna kõik oma oksjonid võitsin ise siis jäid esemed endale ja ja maksin osta.ee le lihtsalt raha, et sain oma kollektsiooni kuuluvaid esemeid seal piltidelt näidata. Nende kolme seas on ka oksjon, mis andis tõuke selle teema algatamiseks. Hakka või uskuma, et oligi nii! Annaks jumal, et naine teada ei saa! Kui palju see kroonides teeb võib igaüks ise arvutada. Kuna tegemist militaarfoorumiga siis toon lõpetuseks ühe võrdluse , mis peaks siinsele rahvale arusaadav olema. On teada tõsiasi, et ajalugu kirjutavad sõja võitjad siis sellest tulenevalt kirjutavad lõplike ja ümberlükkamatult õigeid järeldusi teema algatajad.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Palun mitte põdeda ja võimendada - ma ei nimeta siin kedagi suliks ega pole seda ka teinud!

Minu sõnum selle teemaga on lihtne - "privaaditsemine" osta.ee-s tavalise militaarantiigi müümisel on kahtlane ja mõttetu ning argumendid selle poolt on otsitult hädised! Ja nagu ka kommentitest nähtub, on mitu suht tuntud nimega kogujat minuga täiesti ühel nõul.
marukoer
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas marukoer »

Olen ostat kasutand pikemat aega ja on konkreetsaid kasutajaid kelle oksjonitel ma ei osale,kuna jälgides pikemat aega neid,siis on näha,et neil on isikud,kes hinda üles ajavad.Priva oksjonitel osalen üsna harva,kuna ei poolda neid,sest ma ei näe kellega võidu pakun.Pean alati oluliseks,et näen kellega võidu pakun siis tean kas on mõtet edasi pakkuda. 8)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline