ASJALIKUD küsimused med. komisjonist ning ajateenistusest

Vasta
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Nii muuseas mainin ära, et sõber sai endale ühe multitooli sõjaväkke kaasa.

Rääkisin temaga mõned päevad tagasi ja kiidab asja väga, eriti pidi metsas käies abiks olema.

Olen ise tollest multitoolist unistanud kaua kaua aga ei ole kunagi raatsinud osta endale. Nüüd kinkisin sõbrale ja ise olen ikka ilma. Kinkimise rõõm on see kõige suurem rõõm ikka :mrgreen: .
Kasutaja avatar
StenPyvi
Uudistaja
Kontakt:

Vererõhk ja ajateenimine

Postitus Postitas StenPyvi »

Tere asi on nii ,et ma tahaks minna väga aegateenima ja pärast seda plaanisin Kosovosse minna ja hiljem ehk Iraaki ja mujale.Perearsti juures selgus ,et vererõhk on kõrge.Ma tegelen tai poksiga käin jooksmas ülepäeva,kasutan ka seda...steping machini vms pole minged probleeme.Ei suitseta ja joon mingi nädalas korra kui sedagi.Käin ka jõusaalis.Perearsti juures tehti ka mingi südame uurimine ja vereproov pold häda midagi lihtsalt vererõhk lambist kõrge.Mu küsimus on ,et kas see vererõhu asi võib mu tuleviku ootused ja lootused ära rikkuda?
xawa
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas xawa »

Kui oled vanuselt ca 18 aasta kanti, siis võib kõrge vererõhk olla ka kasvueast tingitud ning paari aastaga läheb täiesti normi piiri.
Kasutaja avatar
StenPyvi
Uudistaja
Kontakt:

19 jep
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Siiski tasuks selle rõhuga tegeleda, kui on mingi tõsisem häda küljes, siis on praegu võimalik (varases staadiumis) nende hädade tohterdamine mingil määral. 10-15 aastat hiljem võib olla see probleem, mis suurel määral häirib-halvab su elurütmi (rääkimata unistustest-plaanidest).
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
StenPyvi
Uudistaja
Kontakt:

aga kuidas seal lood narkotestiga on?:D vahest peol tuleb kanepi joint ikka ette
Kasutaja avatar
Takishi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Takishi »

StenPyvi kirjutas:aga kuidas seal lood narkotestiga on?:D vahest peol tuleb kanepi joint ikka ette
Kui sa lähed väeossa, nii et viimase suitsu tegid 200m enne pääslat ning juhtumisi toimub koertega kontroll, siis jääd vahele, pead kuseproovi andma ning karistatakse rahatrahviga, kuna ilmusid teenistusse JOOBES. Oleneb, mida proov muidugi näitab.

Narkotest toimub nii, et kõigepealt on mingi põhjus, millegagi vahelejäämine vms. Siis hoiatatakse sind ette et see proov mis sa nüüd andma pead on narko jaoks. Sellist asja pole olemas, et sa pead andma uriiniproovi , öeldakse et see on neerude kontrollimiseks aga salaja tehakse narkotest.

Narkotest maksab raha. Kui nad pole kindlad, et sind on põhjust kontrollida, siis seda üldjuhul asja ees teist taga ei tehta.
Kasutaja avatar
StenPyvi
Uudistaja
Kontakt:

Okei, aitäh kõigile vastuste eest süda on rahulikum nüüd:D
ribikardin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ribikardin »

Vererõhk võib kõrge olla ka siis kui närvisüsteem labiilne on, näiteks, kui arsti juurde minek, siis läheb kõrgemaks ja kui mõte mujale läheb, siis läheb normaalseks tagasi. Kõige parema vastuse annaks kui spordiarsti juures koormustest teha.
Kasutaja avatar
StenPyvi
Uudistaja
Kontakt:

Ma lugesin alles mingi sõjaväe lehekülje pealt neid kohti kuhu saab minna ja palkasi seal olid Kosovo,iraak jne.Mis variandid on üldse veel? Alguses sobiks mõni mitte nii ohtlik.
Nibelungen
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Nibelungen »

StenPyvi kirjutas:Ma lugesin alles mingi sõjaväe lehekülje pealt neid kohti kuhu saab minna ja palkasi seal olid Kosovo,iraak jne.Mis variandid on üldse veel? Alguses sobiks mõni mitte nii ohtlik.
No Iraaki või Kosovosse võid juba enne ajateenimist minema hakata. Ja kui sa ka kuskil midagi loed siis vaata et see näiteks ei ole kirjutatud näiteks enne 2008.ndat aastat. Samas kui lugeda sinu kirjutatut, oskan ma sulle soovitada suht ohutut kohta, kuhu sa juba ajateenistuses võid sattuda ja see on Jämejala.
Kasutaja avatar
StenPyvi
Uudistaja
Kontakt:

mis see pidi mingi nali olema? mind kibestunud neti kangelased ei huvita sorri tõesti.Tüüpiline, igas foorumis või kuskil sama jama kindlasti sa kommenteerid ka delfis:D aga see selleks.(ohutu all mõtlesin kõige vähem ohtliku esimeseks korraks)
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Kibestunud netikangelasi peaksid mujalt otsima. Siin on inimesi, kes on elus rohkem näinud ja kogenud, kui sa ette kujutada oskadki. Narkoteema pole siin kah eriti lugupeetud. Hiinas on selliseid poksijaid 500 miljonit. 99% võid oma lootused maha matta. Alustuseks õpi suhtlema! Nii lihtne see ongi.
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas gnadenlose »

Soovitan kohe Afganistani, head kanged taimed, lahitisi otsi ei jäeta!
Гив Ми Мани
Kasutaja avatar
StenPyvi
Uudistaja
Kontakt:

mis muay thai siia puutub? see ei puutu üldse siia viimati mainisin seda siis kui jutt käis vererõhust ja ma sain oma vastuse?? ja mul POLE vaja siia täiesti mõttetut teksti millest pole mitte mingit tolku oma mölisemis vajadusi võib mujal teemas rahuldada ja oma vastused sain kätte.

Muide sa mõtled vast Taimaad ;) üldiselt keegi võiks selle teema lukku panna muidu osad jäävadki oma haiglasi vajadusi siin rahuldama:D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline