Kas keegi palvekirju loeb või ei loe, seda ma ei tea.Kurjam kirjutas:Kas saab olla veel paremat näidet eestlaste lambamentaliteedistkana tagumik kirjutas:EL-is olles on võimalik vähemalt lärmata ja esitada petitsioone. Vähemalt avalikult susida piinlikustunnet tekitavaid asju. Püüda leida liitlasi erinevais asjus.
![]()
Ei loe su palvekirju seal mitte keegi.
Selles aga, et Leedu tõstetet lärm Austria Vabariigile äärmiselt ebameeldiv on, ei kahtle ma põrmugi.
Ja see, et Leedu tõstetet lärmiga avalikult liitusid Läti ja Eesti, kutsudes Austria saadikud "vaibale" - see on midagi, mis kajab igal juhul vastu juba terves Euroopas - ükskõik, kui amorfne ja vasakliberaalidest nõrgestet see Euroopa praegu ka ei oleks.
Ja kindlasti on kõik see ebameeldiv/ebamugav Venemaale - ükskõik, kui ülbet teksti sealt vastu ka pritsitakse.
Teatud mõttes on kogu toimuv omamoodi Baltikumi demarš - avalik demonstratsioon, mis näitab, et me ei kavatse leppida osas mandunud Euroopas levinud tendentsiga, kus aetakse taga rauganõtrasi SS-lasi aga KGB killerid võivad vabalt ringi laiata.
Mulle tõsiselt meeldib see, mis praegu toimub - mulle meeldib see nats liiga pikalt hingele kogunenu avalik, riiklikul tasemel väljaütlemine.
Ma naudin seda ja loodan, et tuleb veel