Raamat Elmar Ilbist
- gnadenlose
- Liige
- Kontakt:
Mis toimub??
Eelmise lehekülje kohta. Esiteks Pihalpuud tulid varem välja ja Hotpressi alt. Kuna selle (Hotpressi) eestvedaja oli isand Kiiver, kes on ka ajalookirjastuse eestvedaja, siis peaks sellega selge olema. Küll on aga minu arusaamist mööda Pihlapuud siiski päevikute ümbertrükk ja mitte mingisuguse S. Kulli kirjatöö. Parandage mind, kui ma eksin!
Isand Harri13 võiks nüüd seletada siin laiemalt, miks ta paneb Pihlapuud ühte patta Kulli koonduslaagri ja muu kamaga? Seda ma nimetaks samaväärseks desinformatsiooniks!
Seejärel küsiksin isiklikust huvist, et kuidas nüüd suhtumine "Linnas Saagasse" on? Läheb paremaks või halvemaks?
Pihlapuude lugemise soovitusega aga ühinen!
P.S. kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes on Kulli Ilbi läbi lugenud? Kokkuvõte?

Isand Harri13 võiks nüüd seletada siin laiemalt, miks ta paneb Pihlapuud ühte patta Kulli koonduslaagri ja muu kamaga? Seda ma nimetaks samaväärseks desinformatsiooniks!
Seejärel küsiksin isiklikust huvist, et kuidas nüüd suhtumine "Linnas Saagasse" on? Läheb paremaks või halvemaks?
Pihlapuude lugemise soovitusega aga ühinen!
P.S. kas keegi teab kedagi, kes teab kedagi, kes on Kulli Ilbi läbi lugenud? Kokkuvõte?
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
Kulla sõber! NLiit on ammu läbi ja Sina ikka veel arvad, et kui kritiseeriti siis peab vait jääma! Kas Siberisse saatmist kah veel kardad?Seersant Steiner kirjutas:ma ei tea kas ma tohin sõna võtta -arvestades, et minu eelmisi arvamusi on kritiseeritud aga ma lugesin ta raamatukogus läbi!

Kindlasti kirjuta oma isiklikke arvamusi.
Ma panin nad ühte patta seetõttu, et kui ma isiklikust huvist raamatukoi kodukal Kiiveri ja Kulli nimesid sisse toksisin, siis see Pihlapuude võitlus ilmus ühes teiste Kiiveri toimetatud raamatutega - ma kirjastust ei märkanud, minu viga...
"Linnase Saagasse" on suhtumine samasugune nagu varem - kõige parem ta pole, aga selle puudumisel käib kah...
"Linnase Saagasse" on suhtumine samasugune nagu varem - kõige parem ta pole, aga selle puudumisel käib kah...
Elagu Eesti Wabariik!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Peaasi et oleksime iseseisvad ja juhid oleks õiged!
Eesti ajalookirjastus
Kes või mis on Eesti ajalookirjastus?
Googeldamine ei anna ühtegi aadressi-telefoni-kontakti.
Rahva Raamatu poes on üleval 12 raamatut selle kirjastuse alt kuuelt erinevalt inimeselt.
http://pood.rahvaraamat.ee/raamatud/5/1 ... okirjastus
Rahva Raamatu poes on üleval 12 raamatut selle kirjastuse alt kuuelt erinevalt inimeselt.
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
Re: Raamat Elmar Ilbist
lihtne üks ja sama autor erinevate nimede all!!!!
Re: Eesti ajalookirjastus
Otsida ei tuleks mitte guuglist, vaid Äriregistrist/Krediidiinfost. Tõsi, need infokanalid ei näita midagi, millest omakorda saab järeldada, et eesmärk on lisada potentsiaalsete ostjate silmis usaldusväärsust. Kirjastuse fiktiivne nimi on ju ometigi ilus –– ei mingeid võõrtähti või midagi seesugust.mil34 kirjutas:Kes või mis on Eesti ajalookirjastus?
"Me oleme nii lootusetult inimpalge minetanud, et igapäevase kasina leivapalukese pärast anname ära kõik: põhimõtted, oma hinge – kõik võimalused tulevastele põlvedele, et mitte ainult ohustada oma ebakindlat eksistentsi." A. I. Solženitsõn
Re: Raamat Elmar Ilbist
Lugesin neid Kulli Virumaa metsavendade raamatuid "Virumaa valitsejad".Vähemalt minusuguse amatööri jaoks huvitav ning informatiivne..ja mingit kallutatust ei märganud,täiesti neutraalses toonis kirjutatud.
Mõlemat osa osta ei soovita-teine on esimese osaline koopia.
Mõlemat osa osta ei soovita-teine on esimese osaline koopia.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline