Kokkusaamised

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Kena kokkutulek oli - tänud Toomasele, kes ei väsi meid välja kannatamast! Auhindade kätteandmisele jäin veerand tundi hiljaks ja kes hiljaks jääb, see ilma jääb - igatahes õnnitlused võitjatele!
Selle fotodega CD sain ka mina ja pean kurvastusega tõdema, et kui ikka kohe ei reageeri (ülespanemise mõttes) siis oled ikka lootusetult hiljaks jäänud kah..., nii et minu poolt fotode autorile vabandused... :oops:

Aga peale kõige muu oli sel kokkutulekul veel üks märkimisväärne moment, mida fotode autoriga arutasime: nimelt olla Siimult pudenenud nii möödaminnes üsna huvipakkuv väljend, "MUDELIKARTELL" . Ehk on see justnimelt see "nokia" mida me tüki aega oma kooslusele nimepanemise mõttes otsime? Oleme proovinud olla kõik ühes või siis mitmes eri palatis, aga see väljend ei ole vähemalt seni veel suupäraseks muutunud.
Kas MUDELIKARTELL võiks kokkuvõtvalt märgistada meid kõiki? Positiivne oleks, et pole nagu põhjustki välja tuua, mis mudelitega tegu, on selline mugav koondav nimetus. Samas tundub sõna teine pool nagu veidi paheline, kuigi see lisab mingit isemoodi maagiat - et mine sa tea, mis kartellikokkuleplastega tegu on....

Mida arvate, kõrgeltsündinud?
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

Irmus isu oleks kolmapäeval ikkagi Kristjani pesuvanni näha. Kui mingisuguseid vingeid ideid kogunemiskoha kohta välja ei pakuta, siis vana grillikökatsi saab minu juures igasuguse ilmaga käima tõmmata.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

Kahjuks pean kurvastama ja pesuvann jääb sel korral nägemata. Olen samal ajal juba poolel teel Eestimaa suuruselt teisele saarele.

Kuid usun, et ega teisedki haiged pole vahepeal käel puhata lasknud ja näha on muid väga vingeid asju.

Vabandan veelkord.

Karistusest osavalt kõrvale hoides
Kristjan
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Ai-ai Kristjan, mihuke parandamatu viil sa ikka oled... :roll: Ja mina juba lootsin su pesuvanni omaenese ihusilmaga kaeda...
Aga kohale üritan ilmuda sellegipoolest.

Urmas.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Ehh kus aeg lendab, vajalik vitamiinilaks oleks igati abiks. Kui vähegi võimalik laekun kohale.
Kasutaja avatar
Seersant Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Seersant Steiner »

kas ikka vanas kohas toimub kullo keskuses
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

Olen täna juhuslikult Tallinnas aga käed-jalad tööd täis. Ei tea kas on hilja ettepanekut teha, aga võiks minu pool koguneda üle hulga aja?
Anton - horridoo!
Tsiknat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tsiknat »

FW Anton kirjutas:Olen täna juhuslikult Tallinnas aga käed-jalad tööd täis. Ei tea kas on hilja ettepanekut teha, aga võiks minu pool koguneda üle hulga aja?
Me võime ju kella kuue paiku Kullos koguneda ja siis koos Sinu juurde liikuda.
Minule igatahes nii sobib.

Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Sobib, isegi väga hästi. Jäi ju mul eelmine aasta kollektsioon nägemata
Kasutaja avatar
FW Anton
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas FW Anton »

OK! kui ka teised kogunejad on nõus, siis minule sobib. Ise Kullosse ei tule, aeg on raga aga raha on vähe. Aadress on Puhke 5, mobla 52 72 584.
Anton - horridoo!
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Lahe, kuuest siis Kullost rännak. :)
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

tere-tere!
Suvi on lahe. Aga paras ports "haiguse"vitamiine lisaks kulub alati ära. Eks püüan end ka kohale toimetada... :)

Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hiinlane »

Hiinlane kah lohistab ennast kohale
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hiinlane »

Tore kokkusaamine jälle seljataga. Nii kirjut "ravimite" hulka pole näinudki: alates keskajast tänapäevani, 1/144 1/10-ni (vist), Majast beebi-hävitajani, nooruki figuurist rommelini ( nii paraadvormis kui bidžaamas :) ). Äge! :twisted:
Kasutaja avatar
Parovoz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Parovoz »

Tere-tere!

Ehh..oli meeldiv "laks". Tänud võõrustajale. Sai järjerkordse positiivse elamuse+ tekkis tungivam huvi 1/144 vastu. Oli igati tore. Eks järgmise korrani..

Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist