M:Täägid
M:Täägid
Šveitslane:
45.- Tsehh:
35.- Esimene väikeste kasutamisjälgedega,teine uus.
Lisandub saatekulu.
Inf:5072541 või privas
45.- Tsehh:
35.- Esimene väikeste kasutamisjälgedega,teine uus.
Lisandub saatekulu.
Inf:5072541 või privas
Täispuidust uksed-aknad.20 aastane valmistamise kogemus.
Re: M:Täägid
Tõstan teemat.Tsehhi hinna teeks 30.-pluss post
sai siit foorumist aasta eest mõlemad ostetud aga šveitslane kahjuks ilma nahata.
seega: kas ainult šveitsi nahka pole pakkuda?
On küll,hinnaks 45.- ja täägi saad kauba pealeSatakas kirjutas:sai siit foorumist aasta eest mõlemad ostetud aga šveitslane kahjuks ilma nahata.
teen julge oletuse, et kahe täägi ja ühe nahaga on minusugusel praktilisel inimesel proportsionaalselt oluliselt vähem peale hakata kui ühe täägi ja mitte ühegi nahata. seepärast ei näe praktilist vajadust osta nahka 45€ eest juhul kui saan lisaks veel teise täägi. hind oleks vastuvõetav vaid juhul kui teise täägi asemel saaks lisaks mõne muu samaväärse mulle vajaliku eseme, mida mul veel pole.
Kahjuks ei oska ma sulle midagi samaväärset ja vajalikku pakkuda.Nahka eraldi ei taha müüa kuna komplektist on mul lihtsam lahti saada ja ostjalgi huvi ehk suurem.Satakas kirjutas:teen julge oletuse, et kahe täägi ja ühe nahaga on minusugusel praktilisel inimesel proportsionaalselt oluliselt vähem peale hakata kui ühe täägi ja mitte ühegi nahata. seepärast ei näe praktilist vajadust osta nahka 45€ eest juhul kui saan lisaks veel teise täägi. hind oleks vastuvõetav vaid juhul kui teise täägi asemel saaks lisaks mõne muu samaväärse mulle vajaliku eseme, mida mul veel pole.
Nii,et me vist äri ei tee
Tsehh bronnis augusti viimase kuupäevani.
Šveitslane veel saadaval.
Šveitslane veel saadaval.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Satakas kirjutas:sai siit foorumist aasta eest mõlemad ostetud aga šveitslane kahjuks ilma nahata.
Ega sa ometi eelda, et teine lõhub ära oma kena müügikomplekti, et aga sulle headmeelt teha (ja oma müügišansse vähendada)
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
hoidku taevas selle eest! vaata, mõnikord on mehel, kes asjaga tegeleb, jäänud sahtlipõhja igasugu varuvidinaid. no kukub näiteks tääk kogemata põrandale ja läheb katki - müüa enam ei saa, korja vaid tükid kokku ja jää lootma, et välja ilmub mõni varuosahuviline.Borja kirjutas:Satakas kirjutas:sai siit foorumist aasta eest mõlemad ostetud aga šveitslane kahjuks ilma nahata.
Ega sa ometi eelda, et teine lõhub ära oma kena müügikomplekti, et aga sulle headmeelt teha (ja oma müügišansse vähendada)
PS! aga näe - siis kui mina omal ajal ostma juhtusin,oli küll üks härra, kes oma kena müügikomplekti ära lõhkus ja osa sellest (kõik peale naha) minule müüs. siit ehk ka lootus, et see eemaldatud nahk vast kuskil veel ringleb ja minu tääk, nagu kuulusas tallinna legendis pontius de la gardie' nülitud ohvridki, oma naha lõpuks tagasi saab...
Kellameistrite ora, 40 EUR pluss Smartpost?
45.-Smartpost tasuta.wolfgang kirjutas:Kellameistrite ora, 40 EUR pluss Smartpost?
Okei. Teeme biznesit.
Nn.kellameistrite ora müüdud.Head kasutamist või eksponeerimistwolfgang kirjutas:Okei. Teeme biznesit.
Tsehh jätkuvalt bronnis
homme tulen oma tsehhile järgi.
Tsehh ka müüdud,teema lõpetatud.Tänud ostjatele.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist