Paki saatmine ja saamine
Abi vaja: e-bay.de
Kas on keegi saksa e-bay kasutaja? Oleks hädasti abi vaja ühe asja soetamisel!
tänan juba ette.
tänan juba ette.
Re: Militaari sissetoomine Venemaalt.
Vormide ja medalitega ei tohiks probleeme olla.
Eestlane omal maal
oleks abi vaja
oleks sellist abi vaja, kas keegi käib ise või tuttav Saksamaal, tahaks endale sealt osta sellist asjakest
http://www.ebay.de/itm/Benzin-Schmutzwa ... 35b4cdbfa9
kuna vastav pood Eestisse ei saada, siis äkki kellegil mahti ja saab aidata.
Ette tänades: Bigboss
Re: oleks abi vaja
kas Soomes pole mõnda tuttavat, minuteada peaksid need poekesed Soome saatma. vähemalt minu paar tuttavat niimoodi tellinudBigboss kirjutas:oleks sellist abi vaja, kas keegi käib ise või tuttav Saksamaal, tahaks endale sealt osta sellist asjakest
Kuidas niiBigboss kirjutas: ...kuna vastav pood Eestisse ei saada...

Hinnatabeli all selge sõnaga öeldud: Für alle nicht angegebenen EU-Länder betragen die Versandkosten: 51,90€ ehk kõikidesse ülejäänud EU maadesse saatmine € 51,90
Ja pealegi: Eine Abholung ist nicht möglich. ehk ise järele minna ei saa, kaup saadetakse vaid posti teel.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Mina isiklikult suhtlesin sellle müüjaga ja kiri mille ta mulle saatis oli järgmine:isakene kirjutas:Kuidas niiBigboss kirjutas: ...kuna vastav pood Eestisse ei saada...![]()
Hinnatabeli all selge sõnaga öeldud: Für alle nicht angegebenen EU-Länder betragen die Versandkosten: 51,90€ ehk kõikidesse ülejäänud EU maadesse saatmine € 51,90
Ja pealegi: Eine Abholung ist nicht möglich. ehk ise järele minna ei saa, kaup saadetakse vaid posti teel.
Hello
and thank you for your interest in our product.
Unfortunately we don't send to Estonia.
Best regards and have a nice day.
Your Service-Team
Ei loe siit kusagilt välja,et saadaks.
Täispuidust uksed-aknad.20 aastane valmistamise kogemus.
Selline jama on paljude poodide-asutustega. Pead neile vist sõimukirja saatma.
Ise olen teinud kilplasetööd, tellinud asju soome sõpradele, kust nad siis asjad mulle edasi saadavad. Elaksime nagu ksukil namiibias või põhjakoreas, mitte euroliidus kurat.
(Olen kuulnud, et neid Eestisse mittesaatvaid poode on tillitatud kah, aadressiks pannes umbes et "Tallinn 12014 Puhkekodu tn - blablabla.... FINLAND!" Ja sealjuures on asjad kohale tulnud!)
Ise olen teinud kilplasetööd, tellinud asju soome sõpradele, kust nad siis asjad mulle edasi saadavad. Elaksime nagu ksukil namiibias või põhjakoreas, mitte euroliidus kurat.
(Olen kuulnud, et neid Eestisse mittesaatvaid poode on tillitatud kah, aadressiks pannes umbes et "Tallinn 12014 Puhkekodu tn - blablabla.... FINLAND!" Ja sealjuures on asjad kohale tulnud!)
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Ega paljudele saksmannidele polegi kohale jõudnud, et Eesti on EU liige. Selle tegelasega on lihtne - tuleb asi ära osta ja oodata, millal laekub. Kui vigisema hakkab, siis ähvardada negatiivse bewertungiga, seda iga vähegi korralik müüja kardab hullemini kui tuld. Seda enam, et mustvalgel on kirjas kõikidesse EU maadesse saatmise hind, sellele saab alati viidata. Kuna tegemist on Paypal maksega, on ostja kaitstud, kui ma õieti mäletan, siis kuni € 2000 suuruse summani, mis tehingu ebaõnnestumise korral tagastatakse.
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
antsid päris hea mõtte, kuna mul ema töötab soomes siis äkki tõesti saab niimooodi asja korda aetud, kui nüüd muidugi nad soome saadavad.
USA-st tellimine
Sooviks tellida usa-st saapaid,oskab keegi öelda palju läheb tollimaks kui tellin umbes 300.-dollari eest.
Re: USA-st tellimine
Minul läks viimati USA-st tellides otsa 25%... ja see oli veel soodukas. Enne sealt tellimist alustamist uuri Ebay ja muud netipoodide lehed üle. See, mis esialgu tundub odav tellida, võib kallimaks osutuda, kui Euroopast tellides....
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
Tänud!
Saksa lehed nagu www.ebay.de ja www.amazon.de on minu eelistused olnud.
Euroopa liit ja tuleb kiirelt kohale.
Euroopa liit ja tuleb kiirelt kohale.
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
Euroopasse pakkide saatmine
Pole küll militaarne, aga siiski aktuaalne teema. Kes kuidas saadab?
Vaja saata väikepakke - kasutatud raamatuid 1-2 kaupa, kuidas on soodsam?
Ise vaatsin praegu, et Eesti Posti kaudu tuleb parim hind.
Vaja saata väikepakke - kasutatud raamatuid 1-2 kaupa, kuidas on soodsam?
Ise vaatsin praegu, et Eesti Posti kaudu tuleb parim hind.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist