minu esimene mudel....

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
PATRIOOT
Liige
Kontakt:

minu esimene mudel....

Postitus Postitas PATRIOOT »

no otsisin siiskah enda esimese mudeli välja ja pihusin suurest tolmust puhtaks....
värviskeem on suhtkoht kindlalt vale... kuna ta on improviseeritud....
aga igatahes ootan kommentaare ja nõuandeid...
Aadress siis:

http://photobucket.com/albums/a125/siim123/mudel/

Tervitades: Patrioot
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Tahad norimist?
Muud ei leidnud, kui vaid seda: ära värvi läikivate värvidega, need on rohkem rikkurivõsukeste sportautode jaoks sobivad.

Ja tootjale võib kraesse karata: mis firma see on, mis nii emaseid kleepekaid teeb, kus värvid (must ja valge) on nii räigelt mööda trükitud?

Muidu on masin korralikult tehtud.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Mazz
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Mazz »

hästi värvitud :D , ise tegin ka esimesena just samasuguse masina, värvisin ka kollaseks, olen kuulnud et ka tigerit on kõrbes kasutatud!(mingi erand oli vist)
Soobel kirjutas:Tahad norimist?
Muud ei leidnud, kui vaid seda: ära värvi läikivate värvidega, need on rohkem rikkurivõsukeste sportautode jaoks sobivad.

Ja tootjale võib kraesse karata: mis firma see on, mis nii emaseid kleepekaid teeb, kus värvid (must ja valge) on nii räigelt mööda trükitud?

Muidu on masin korralikult tehtud.
Italleri.Aga miks sa seda saksa haakristiga kleepese peale ei pannud?Esimesel vaatamisel kohe aru nigu ei saa....jõudu järgmise mudeli tegemisel.Palju ta maksis ka?Mul oli mingi 98.-
Epaminondas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Epaminondas »

olen kuulnud et ka tigerit on kõrbes kasutatud!(mingi erand oli vist)
Täitsa õigesti oled kuulnud. Tiigreid saadeti 43. aasta esimesel poolel Tuneesiasse liitlaste vastu.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Esimese mudeli kohta pole ju väga vigagi, kena Panter, värvimine jätab muidugi soovida, kuid sellest oled ju ilmselt ammuilma ise aru saanud, nii et torkima ei hakka, no sellist mustjaspruuni võiks mitte kasutada, laigud tehti tavaliselt tumedama rohelise ja punakaspruuniga, netis on näidiseid küllaga. Aga liigne läige kaob mattlaki pihustamise korral kui imeväel :wink:
Mis puutub Mazz-i kommentaari - sa ei teinud ju samasugust masinat, sinu vastvalminud riistapuu on Tiger II, Patrioodi pitidelt vaatab vastu Panther. No on veidi siluetilt ehk sarnane, kuid siiski hoopis teine masin.
Kõrbe kohta - jah, Tiigreid kasutati ka kõrbes, ainult et tuleb selge vahe teha - Tuneeesiasse saadeti TigerI -d, see mis sina hiljuti valmis said on Tiger II, need Aafrikasse ei jõudnud, enne lõppes kampaania ära.
PATRIOOT
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas PATRIOOT »

Revelli toodang... hinnaks oli 130.- ringis... kui väga ei eksi siis oli ,,skill 3''
igatahes on praegult pooleli tirpitz-i mudel jakui valmib siis panen kindlasti ka pildid ülesse.... Muide too panter on ligi kaks aastat tagasi kokku pandud....

Tervitades: patrioot
Sõjas ja armastuses on kõik lubatud....( muidugi seda kõikke genfi konvensiooni piires)
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Eks esimese mudeli kohta hea. :wink: Oleks sa minu esimese mudeli linte näinud. :roll: Revelli skill leveleid ei tasu eriti uskuda.Edu selle Tirpitzi kokku panemisel. :wink:

Küsiks nende Italeri haakristi kleepsude kohta, et kas need on mõeldud lipuna, sest tankide peale ju haakriste ei maalitud. :?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline