M: püstol Manurhin (Walther PP koopia)
M: püstol Manurhin (Walther PP koopia)
Müüa Prantsuse püstol Manurhin (Walther PP koopia), kaliiber 7,65. Loaga ostjale. Hinnaks oleks 220Euri.
Re: M: püstol Manurhin (Walther PP koopia)
Rootsi politsei oma? Kuidas lood rooste/vintidega rauas?
Rootsi kohta ei oska midagi öelda, ise sain Eestist. Püstol korralik, roostes pole, raud ok.
Siis ilmselt hea tukk - vana Walther ise pani tootmise käima seal, kui Nõuk. ok. tsoonist jalga lasi.
Täpsustasin, kuna sõber otsis vahepeal väikest ja PP pold viimsel kohal edetabelis. Ent läks, eile, Beretta 82 teed, nagu täna kuulsin.
Rootsi politsei omadele on kelgu peale vastav tekst sisse uuritsetud ja liikvel on nähtud kulunud ja roostes raudadega isendeid.
Niiet paraku must, seekord, ostjat pole, ent soovin edu!
Täpsustasin, kuna sõber otsis vahepeal väikest ja PP pold viimsel kohal edetabelis. Ent läks, eile, Beretta 82 teed, nagu täna kuulsin.
Rootsi politsei omadele on kelgu peale vastav tekst sisse uuritsetud ja liikvel on nähtud kulunud ja roostes raudadega isendeid.
Niiet paraku must, seekord, ostjat pole, ent soovin edu!
Vahetan ka nagaani vastu. Võib pakkuda ka paukpadrunitega vene nagaani.
uus hind 190.-
Viimane ale 160.-
Mul omal täpselt samasugune, seerianumber minu omal vaid ca. 4000 võrra suurem
. Hea ja täpne on küll, kaenla all mõnus kanda ka.

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kola vähemaks, hind 125.-
Oleks huvi ehk.
Aare, tel: 556 13961
ok, võtan homme ühendust.
Tere!
Helistasite eile õhtul aga mul ei näidanud Teie telefoninumbrit. Palun helistage uuesti numbrinäiduga või teatage kontaktivõtmiseks oma telefoninumber.
Helistasite eile õhtul aga mul ei näidanud Teie telefoninumbrit. Palun helistage uuesti numbrinäiduga või teatage kontaktivõtmiseks oma telefoninumber.
Püstol läinud, teema kinni.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist