Nali
Re: Nali
Igal juhul üks on kindel- kui siukesega külapoest mööda sõidad, on jutt lahti. et tankid on metsas. Eriti kui veel lumelabida vars kabiiniaknast välja peaks paistma...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...

Tallinna loomaaias tulid eile kapist välja homoseksuaalsed kääbusšimpansid Hip ja Hop. Seni külastajaile poseerimast keeldunud pärdikud tunnistasid, et neid julgustas Eesti ühiskonna üha suurenev tolerants seksuaalvähemuste suhtes.
„Kõik geiloomad peaksid üles näitama kodanikujulgust ja oma seksuaaleelistuse paljastama,“ ütles Hip pressikonverentsil.
„Laiskloom Sid on samuti gei, aga on kapist väljatulekuks liiga laisk!“ pahandas Hop.
Loomaaia direktori Mati Kaalu sõnul väärib geiahvide tegu igati tunnustust.
„!“ kinnitas Kaal. „Mida rohkem erineva orientatsiooniga loomi, seda põnevam on külastajail.“ Kaal lisas, et Hip ja Hop pääsevad nüüdsest geiklubipuuri „Angel“ ja loomaaias kord aastas toimuvale geiparaadile.
"(●̪●)"
Jõudsin pildid alla tõmmata, enne kui kuulutus maha võeti.arumik1943 kirjutas:Kuulutust ei leitud! Mis imemassin see oli siis?
- Manused
-
- 8253800280.jpg (60.39 KiB) Vaadatud 5541 korda
-
- 8221986832.jpg (55.04 KiB) Vaadatud 5541 korda
-
- 8204940194.jpg (46.41 KiB) Vaadatud 5541 korda
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Sest imemasinast oli mõni aasta tagasi pikk lugu ajakirjas TEHNIKAMAAILM - et mis ta on ja kuda ta tekkis.arumik1943 kirjutas:Kuulutust ei leitud! Mis imemassin see oli siis?
Kel huvi on, guugeldage
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
-
sinimägedevõitleja
- Uudistaja
- Kontakt:
Tervist,
Väike anekdoot.
"Kursant Juhan! Mis teil arus on? Hüppate ilma langevarjuta?"
"Mis siis?"
"Väljas ju sajab!"
Väike anekdoot.
"Kursant Juhan! Mis teil arus on? Hüppate ilma langevarjuta?"
"Mis siis?"
"Väljas ju sajab!"
Kuidas tekitada üleüldist paanikat.
Vahel on üksinda kodus kole igav olla. Joodav otsas, raha kah, naine läks minema, naaber ostis uue auto, sitt päev, kellele kurdad... KUID on hea võimalus oma päev märksa huvitavamaks muuta. Ja väga lihtsalt: otsi kapist välja ja pane selga mõni kummeeritud kapuutsiga keep või kilekas (või võta oma bundeswehri parka) ja kummikud jalga. Pane gaasimask pähe. Riputa dosimeeter omale kaela (soovitavalt ДП5Б, sellel saab häälestusnupust osuti näitama reguleerida just seda, mida tahad). Võta väike raadio, soovitavalt lühilainealaga ja häälesta see nt. 16 või 19M lühilainesagedusel mõnele piisavalt hästi kuuldavale tundmatukeelsele raadiojaamale. Nüüd mine tänavale, näiteks lähima kaubanduskeskuse juurde, pane raadio kõrva äärde ja tee, nagu kuulaks ülimalt tähelepanelikult. Siis viska aeg-ajalt pilk dosimeetri skaalale ja ohka kõva häälega: "Oi isssand jummmal... Püha taevas... Et juba nii ruttu...". Liigu kuhugipoole. Niikuinii tuleb keegi varsti küsima, et mis teoksil. Selle peale vaata küsijale otsa ja kommenteeri, "Et kas TEIE siis veel ei teagi või?!" Osuta dosimeetri skaalale, kus seier on peaaegu põhjas. Küsija järgmine küsimus katkesta järsult: "Pššt! Tasa! Kuula!!" ja keera raadiot kõvemaks. Kuula mõned sekundid ja ütle, et no kuulsid nüüd ju ise! Vaevalt, et see kuulaja nüüd türgi või araabia keelest aru sai, aga sina tee (selline väga ehmunud) nägu, nagu saaksid kõigest aru. Pane pooljoostes kuhugipoole minema. Selleks ajaks on sul ilmselt juba paar-kolm uudishimulikku sabas. Haara telefon ja tee, nagu helistaks: "Halloo, mina siin... Ah sa juba tead, jah? Ei, ma täitsa imestan, et mobiilside veel toimib. Kas sa oled juba.....? Aa, no jumal tänatud siis. Mitmeks nädalaks sa arvad, et seal toitu ja vett jagub? Aa-hah. Jaa, ma tulen. Palju seal veel kohti...? No selge. Ohh, tead, nii kahju inimestest, aga midagi pole teha. Jaa, ma katsun paanikat mitte teha. No nüüd sa vähemalt tead, et ma olen juba tulemas. Arvata võib, et... Jaa, jaa... Ei, ma imestangi, et telefonid veel töötavad, Euroopas olevat juba päris... Jaa, no sa kuuled ju raadiost isegi. No olgu, varsti näeme!"
Nüüd katsu uudishimulike karjast lahti saada, otsi mõni vaikne koht, paki dosimeeter, parka, gaasimask ja raadio kotti, hiili vaikselt koju tagasi, vala endale klaasike õlut ja imetle aknast seda toredat tohuvabohu, mille kokku keerasid
.
Stsenaarium on üsna realistlik. Kõige olulisem on vähemalt paarist parajast naiivsest poolidioodist koosnev "publik". Edasi areneks sündmused juba omasoodu. Nood kukuks muidugi kohe kõigile oma tuttavatele helistama ja pärima, nende tuttavad omakorda oma tuttavatele helistama, sellise "telefonimängu" käigus tekiks tohutult igasugu infomüra ja selles ahelas võibolla juba viies-kuues inimene kinnitaks telefonikõnes oma sõbrale/sõbrannale täiesti tõsimeeli, et Eesti langes just mõni hetk tagasi tuumarünnaku ohvriks... Telefonivõrk on varsti kohutavalt üle koormatud ja no siis tõesti saavad ahela kõik lülid kinnitust, et ime jah, et telefoniside veel nii kaua toimis. Valitsus ilmselt nii ruttu reageerida ei jõuakski. Või kui jõuakski, siis, noh, Tšernobõli puhul ju kinnitati ka alguses, et oli mingi tühine rike ja mingit ohtu pole. Ja euro ju ka hindu tõstma ei pidanud jne. Ühesõnaga, keegi eriti ei usuks. Varsti oleks tänavatel suured liiklusummikud, palju avariisid, kisa, signaalitamist, mõni võtaks paanikas relvagi välja ja kukuks paugutama, mis suurendaks üleüldist segadust veelgi. Sina aga võid rahulikult omale teise klaasigi õlut valada, sellestsamast väikesest raadiost Deuche Welle või BBC erakorralisi uudiseid kuulata ja... igaks juhuks akendest natuke kaugemale hoida
.
Vahel on üksinda kodus kole igav olla. Joodav otsas, raha kah, naine läks minema, naaber ostis uue auto, sitt päev, kellele kurdad... KUID on hea võimalus oma päev märksa huvitavamaks muuta. Ja väga lihtsalt: otsi kapist välja ja pane selga mõni kummeeritud kapuutsiga keep või kilekas (või võta oma bundeswehri parka) ja kummikud jalga. Pane gaasimask pähe. Riputa dosimeeter omale kaela (soovitavalt ДП5Б, sellel saab häälestusnupust osuti näitama reguleerida just seda, mida tahad). Võta väike raadio, soovitavalt lühilainealaga ja häälesta see nt. 16 või 19M lühilainesagedusel mõnele piisavalt hästi kuuldavale tundmatukeelsele raadiojaamale. Nüüd mine tänavale, näiteks lähima kaubanduskeskuse juurde, pane raadio kõrva äärde ja tee, nagu kuulaks ülimalt tähelepanelikult. Siis viska aeg-ajalt pilk dosimeetri skaalale ja ohka kõva häälega: "Oi isssand jummmal... Püha taevas... Et juba nii ruttu...". Liigu kuhugipoole. Niikuinii tuleb keegi varsti küsima, et mis teoksil. Selle peale vaata küsijale otsa ja kommenteeri, "Et kas TEIE siis veel ei teagi või?!" Osuta dosimeetri skaalale, kus seier on peaaegu põhjas. Küsija järgmine küsimus katkesta järsult: "Pššt! Tasa! Kuula!!" ja keera raadiot kõvemaks. Kuula mõned sekundid ja ütle, et no kuulsid nüüd ju ise! Vaevalt, et see kuulaja nüüd türgi või araabia keelest aru sai, aga sina tee (selline väga ehmunud) nägu, nagu saaksid kõigest aru. Pane pooljoostes kuhugipoole minema. Selleks ajaks on sul ilmselt juba paar-kolm uudishimulikku sabas. Haara telefon ja tee, nagu helistaks: "Halloo, mina siin... Ah sa juba tead, jah? Ei, ma täitsa imestan, et mobiilside veel toimib. Kas sa oled juba.....? Aa, no jumal tänatud siis. Mitmeks nädalaks sa arvad, et seal toitu ja vett jagub? Aa-hah. Jaa, ma tulen. Palju seal veel kohti...? No selge. Ohh, tead, nii kahju inimestest, aga midagi pole teha. Jaa, ma katsun paanikat mitte teha. No nüüd sa vähemalt tead, et ma olen juba tulemas. Arvata võib, et... Jaa, jaa... Ei, ma imestangi, et telefonid veel töötavad, Euroopas olevat juba päris... Jaa, no sa kuuled ju raadiost isegi. No olgu, varsti näeme!"
Nüüd katsu uudishimulike karjast lahti saada, otsi mõni vaikne koht, paki dosimeeter, parka, gaasimask ja raadio kotti, hiili vaikselt koju tagasi, vala endale klaasike õlut ja imetle aknast seda toredat tohuvabohu, mille kokku keerasid
Stsenaarium on üsna realistlik. Kõige olulisem on vähemalt paarist parajast naiivsest poolidioodist koosnev "publik". Edasi areneks sündmused juba omasoodu. Nood kukuks muidugi kohe kõigile oma tuttavatele helistama ja pärima, nende tuttavad omakorda oma tuttavatele helistama, sellise "telefonimängu" käigus tekiks tohutult igasugu infomüra ja selles ahelas võibolla juba viies-kuues inimene kinnitaks telefonikõnes oma sõbrale/sõbrannale täiesti tõsimeeli, et Eesti langes just mõni hetk tagasi tuumarünnaku ohvriks... Telefonivõrk on varsti kohutavalt üle koormatud ja no siis tõesti saavad ahela kõik lülid kinnitust, et ime jah, et telefoniside veel nii kaua toimis. Valitsus ilmselt nii ruttu reageerida ei jõuakski. Või kui jõuakski, siis, noh, Tšernobõli puhul ju kinnitati ka alguses, et oli mingi tühine rike ja mingit ohtu pole. Ja euro ju ka hindu tõstma ei pidanud jne. Ühesõnaga, keegi eriti ei usuks. Varsti oleks tänavatel suured liiklusummikud, palju avariisid, kisa, signaalitamist, mõni võtaks paanikas relvagi välja ja kukuks paugutama, mis suurendaks üleüldist segadust veelgi. Sina aga võid rahulikult omale teise klaasigi õlut valada, sellestsamast väikesest raadiost Deuche Welle või BBC erakorralisi uudiseid kuulata ja... igaks juhuks akendest natuke kaugemale hoida
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Öelge veel, et Eestis pole hea elu - ka siis, kui meestel joodav on otsas, raha kah, leidub ikkagi niipaljukest õlut, et klaasike ja teinegi välja valada.
The laws of physics is more what you'd call 'guidelines' than actual rules.
"Raha otsas" on suhteline mõiste. Mida sina teeksid, kui avastaksid äkki, et sul on pangaarvel miljon dollarit? Läheksid ilmselt rõõmust ogaraks (tunnistan ausalt, ma läheks kahMadis22 kirjutas:Öelge veel, et Eestis pole hea elu - ka siis, kui meestel joodav on otsas, raha kah, leidub ikkagi niipaljukest õlut, et klaasike ja teinegi välja valada.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
Pole paha, kamraad Manurhin. Mulle räägiti ühest selzkonnast, mis umbes poole sellest tembust poismeesteõhtul reaalselt ära tegi. Kollane ürp, suured kummikindad, vist ka gaasimask ning kisav metalliotsija, millel kõik nupud "kagusse keeratud" jne ühes kilulinna parklas. Nagu kuulda oli, teeseldi tõsimeeli millegi otsimist ja paanikat.Manurhin kirjutas:Kuidas tekitada üleüldist paanikat. Pane gaasimask pähe. Riputa dosimeeter omale kaela ...
Tulemus: absoluutne huvipuudus! Kõik möödakäijad võtsid komejandi vastu nii, nagu toimuks see vähemalt 5 x päevas. Ei viitsitud isegi küsida, mis värk on.
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
Üks samasse lahtrisse minev olukord Hiiumaa-mandri vahel sõitvast praamist 90ndate keskelt. Tollal küttis seda vahet veel Nõukogude päritolu laid-tüüpi praam, millel päästevestid asusivad reisijatesalongis istmete all kastides. Estonia hukust oli möödas mõned aastat, mälestus inimestel sellest veel värske. Samas suvine aeg ning Soome/Rootsi päritolu reisijaid praamil hulgem. Üks kohalike seltskond veetis laeval aega kangemat juues ja siis kuskil poole sõidu peal arvas heaks pingi alt mõned päästevestid võtta ja need endile selga riputada. Soomlased-rootslased vaatasid toimuvat pärani silmi ja näost valged, ärksamad lidusivad juba välisuste poole. Võttis mõnda aega kohalikel neile seletada, et tegelikult pole midagi hullu lahti. Tegelikult läks hästi, et mõni ähmi täis peaga üle parda ei hüpanud.
Selline lugu siis.
Selline lugu siis.
Paistab et see vene uudistetibi pole eriline Obama fänn.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hESdfIlAO8
ja paistab, et obama pole ka eriline selle vene uudistetibi fänn, sest valgest majast antud käsklus video ära koristada on praeguseks juba täidetud.pakzmagu kirjutas:Paistab et see vene uudistetibi pole eriline Obama fänn.![]()
Kae nalja, kiire tegutsemine tõesti.Satakas kirjutas:ja paistab, et obama pole ka eriline selle vene uudistetibi fänn, sest valgest majast antud käsklus video ära koristada on praeguseks juba täidetud.pakzmagu kirjutas:Paistab et see vene uudistetibi pole eriline Obama fänn.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=LlKLv4oq-ao
ma juba kuulsin, et tema tööandjad polnud kah erilised tema fännid sest saabast sai ta kah kohe.
Jäi silma vene teadlaste omaaegne aretus
http://www.thelivingmoon.com/45jack_fil ... d_Dog.html
Optimist õpib inglise keelt, pessimist-hiina, aga realist Kalashnikovi automaati.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist