Merväe lauamadel?
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Re: Merväe lauamadel?
Et tasuta teenuste büroosse helistasid vä - järsku otsid ise omale vajalikud lingid ülesseLutikas42 kirjutas:...hea oleks kui keegi leiaks samade esemete osta.ee osjoni lingi

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Julgelt paned. Arvestades teemapüstitaja avatari, oleks ma küll sõnadega ettevaatlikumBorja kirjutas:Et tasuta teenuste büroosse helistasid vä - järsku otsid ise omale vajalikud lingid ülesseLutikas42 kirjutas:...hea oleks kui keegi leiaks samade esemete osta.ee osjoni lingi![]()

Santehnik Tartus +372 5693 2898
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Aga lahe text ju - kutt ütleb jummala otse, et mäluge ise mu pudi läbi ja toppige mulle pulgaga kurku kapikk88 kirjutas:Julgelt paned. Arvestades teemapüstitaja avatari, oleks ma küll sõnadega ettevaatlikumBorja kirjutas:Et tasuta teenuste büroosse helistasid vä - järsku otsid ise omale vajalikud lingid ülesseLutikas42 kirjutas:...hea oleks kui keegi leiaks samade esemete osta.ee osjoni lingi![]()

Infanterie - königin aller Waffen.
No kui nüüd nendele medalitele läheneda just rahalisest vaatevinklist ( mis on ilmselt teemaalgatajale oluline ) siis need medalid ei maksa praktiliselt midagi. Ehk need kolm tükki kokku vast 2-3 EUR.
No ja kui nüüd nendele medalitele läheneda mitterahalisest vaatevinklist (mis ilmselgelt ei ole teemaalgatajale oluline) siis arvestades vastava struktuuri suurust ja paiknemist, koosseisu ning veel muid olulisi-ebaolulisi faktoreid võiksin oletada, et neid medaleid on tänases Eestis vahest kümmekond, ei enam ...
tossom kirjutas:
terv
o
tossom kirjutas:
Ei oska vastu vaielda, kuna olen äris võhik....ei maksa praktiliselt midagi.
terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
Paistab, et vähemalt väärtusega on asi selge aga mille eest neid jagati?
Santehnik Tartus +372 5693 2898
...mille eest neid jagati?

Mõnikümmend aastat tagasi vastati rahvusvahelises keeles (maakeeles vaste puudub) "A HE3" või "3KG" ehk "ilusate silmade eest" ...

terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist