Viktoriin
Re: Viktoriin
Eesti?
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
...võitleja Wrangel piduri maha pannud siin - et jäi talveunne vä 
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Millist tegevust tähendab tegelikkuses N. armee zargoon "konspekteerin Leninit"?
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kahte asja. Kas viinavõtmist, sihukest väikest ja viisakat või siis ka niisama molutamist. Vähemast isand Vaino järgi 
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
No kindlasti oli minu eemalolek minu põhjustatud, ma ei hakka siin põhjusi lahkama. Infoks siis niipalju, et Humala positsiooni ehitasid, minu kahest erinevast allikast kuuldud info alusel, meie (Vene Impeerium) selles piirkonnas olid ehitajad absoluutselt umbkeeles. Need olid I ilmasõja alguses vangi langenud tänapäeva Ungari alalt pärit isikud. Nad olid pikalt Eestis ja tegid head tööd ning selle eest neid isegi varustati ohtralt kodumaalt pärit veiniga. Humala positsioonil on jõe ääres väljaehitatud eelpositsioon, mis veidi erandlikult on rohkem valmis ehitatud kui mujal (ehk vaid Allikul on natuke samasugust asja ja Kostivere karstiala juures). Nimelt seda Humala eelpositsiooni olla ehitanud ungarlastest tüüfusehaigeid, kes siis ka seal oma viimseid päevi elasid, kui leiaks siinse foorumi abiga koha kuhu neid matta võidi (suremus oli eeldatavalt ju suur) siis see oleks ka mulle uueks infokilluks. Ise arvan, et sinnasamasse metsatukka, mis seal eelpositsioonil asub ja kus siis ka lähimas varjendis viimaseid päevi elavad elutsesid. Seal võis olla ka muid Austria riigi alamatest lootusetult haigeid.
Heal lapsel mitu nime, seesama väljend "konspekteerin Leninit" võis mõnes väeosas olla standardväljend selle kohta, kui viibiti nn punanurgas ja tegeldi millega iganes. Kuna tavaliselt kasarmusse sissekaranud kontrollija oli suht juhmivõitu siis kontrolliti sisenemisel magamisruumi ja WC-d jmt, nn punanurga ruumis saadi seega see vajalik minut, et võimalikult palju jälgi lubamatust tegevusest eemaldada. Meil oli selleks igal pool eraldi väiksem ruum koos laudadega ja suht suure raamatukoguga, partisanide osavatest tegutsemistest kuni ustaavini. Igaüks sai haarata mingi suva raamatu ja istuda oma nurka ja justkui keskenduda lugemisele.
hmmm...kas Sa tead, mis haigus on tüüfus? Loe, mis konditsioonis on suremas tüüfusehaige ja mõtle, kas ta suudaks üldse kaevikuid ja punkreid ehitada või sellele üldse mõteldagi...Wrangel kirjutas:No kindlasti oli minu eemalolek minu põhjustatud, ma ei hakka siin põhjusi lahkama. Infoks siis niipalju, et Humala positsiooni ehitasid, minu kahest erinevast allikast kuuldud info alusel, meie (Vene Impeerium) selles piirkonnas olid ehitajad absoluutselt umbkeeles. Need olid I ilmasõja alguses vangi langenud tänapäeva Ungari alalt pärit isikud. Nad olid pikalt Eestis ja tegid head tööd ning selle eest neid isegi varustati ohtralt kodumaalt pärit veiniga. Humala positsioonil on jõe ääres väljaehitatud eelpositsioon, mis veidi erandlikult on rohkem valmis ehitatud kui mujal (ehk vaid Allikul on natuke samasugust asja ja Kostivere karstiala juures). Nimelt seda Humala eelpositsiooni olla ehitanud ungarlastest tüüfusehaigeid, kes siis ka seal oma viimseid päevi elasid, kui leiaks siinse foorumi abiga koha kuhu neid matta võidi (suremus oli eeldatavalt ju suur) siis see oleks ka mulle uueks infokilluks. Ise arvan, et sinnasamasse metsatukka, mis seal eelpositsioonil asub ja kus siis ka lähimas varjendis viimaseid päevi elavad elutsesid. Seal võis olla ka muid Austria riigi alamatest lootusetult haigeid.
Ja tüüfusetekitaja püsib ka väliskeskkonnas nädalaid, seega peaks neid kaevikuid ja punkreid pärast tugevalt üle desinfitseerima, et terved sõdurid sisse pääseksid...
Ja tore oleks teada, kuidas ungarlastest sõjavange nende kodumaa veiniga ilmasõja ajal ka varustati...Salakaup? Venemaa oli enne sõda endale Ungari veini strateegilised varud soetanud?
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
Muuseas nii huvitav kui see ka pole säilis tollel sõja ajal kaubandus. Ärimehed vedasid vabalt kaupa. Mitterelvastuse import/eksport käis aktiivselt.
Inimesele sellises olukorras on kasvõi kaeviku kaevamine mingi eesmärk. Ilma selleta ta jookseks kuhugi ja levitaks haigust. Anti mingi sisuliselt suva asi teha selleks, et nad sureks rahus.
Inimesele sellises olukorras on kasvõi kaeviku kaevamine mingi eesmärk. Ilma selleta ta jookseks kuhugi ja levitaks haigust. Anti mingi sisuliselt suva asi teha selleks, et nad sureks rahus.
Tegu on esimese ilmasõjaga ja Venemaaga, kuskohas siin saab olla mingit kaevikute desifiteerimist? Sama hea oleks näha läänerinde kaevikus hambaplommi panevat arsti suurtükitule all.Castellum kirjutas: Ja tüüfusetekitaja püsib ka väliskeskkonnas nädalaid, seega peaks neid kaevikuid ja punkreid pärast tugevalt üle desinfitseerima, et terved sõdurid sisse pääseksid...
Üldiseks silmaringi laiendamiseks- Tüüfus...
Sümptomid
Isand Wrangel võiks proovida sellises seisukorras labidat liigutada. Ja pileteid müüa. Näiteks lektoorium teemaga "Kõhulahtisuse ja 40-kraadise palaviku viljastav mõju betooni valamisel" koos näidisvalamisega.Kõrge palavik (kuni 40°C), valulik kurk, oksendamine, verepais rinnus, kõhulahtisus, lööve nahal ja nõrkus. Haigus võib kesta kuni kuus nädalat.
-
kana tagumik
- Liige
Lemet kirjutas:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Üldiseks silmaringi laiendamiseks- Tüüfus...
SümptomidIsand Wrangel võiks proovida sellises seisukorras labidat liigutada. Ja pileteid müüa. Näiteks lektoorium teemaga "Kõhulahtisuse ja 40-kraadise palaviku viljastav mõju betooni valamisel" koos näidisvalamisega.Kõrge palavik (kuni 40°C), valulik kurk, oksendamine, verepais rinnus, kõhulahtisus, lööve nahal ja nõrkus. Haigus võib kesta kuni kuus nädalat.
ära sa Lemet, torgi,mine tea, valabki su betooni
Mina ei tea, igatahes nii mulle räägiti.
Sa seda juttu ikka tead, kus mutikese kuuriuksele suurelt "HUI" kirjutati ja vaene vanaproua selle peale kolm korda puuriida ümber ladus...? Siiras usus, et kirjutatu tõele vastab ja see asi seal kuskil tõesti peidus on. Tema puhul on vähemalt see õigustus, et ikkagi kirjasõna...Wrangel kirjutas:Mina ei tea, igatahes nii mulle räägiti.
Jah tean küll. Minu arvamus selle auväärt inimese suust kuuldu kohta aga ei muutu. Tema rääkis oma asju ja mingit põhjust asjast teistmoodi rääkida kui ta teadis ei olnud. Ma austan tema juttu.
Poeg peaks elama samas kandis, ehk tema teab asjast. Poeg võiks olla nii 55 praegu.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist