kamo maalisid meestele ise selga ?
miks sa kõigest scharführeri tegid ?
P.S my bad - kamo osas on vastus kirjas juba... mögin jääb Alpine figuuride osas: scharführer ei ole MITTE kuidagi "recon officer"

Kustkaugelt veepiir jooksma hakkab?Ka vett olen proovitükil proovinud teha.
Minu jaoks ei ole vähemasti praeguse kompositsiooni osas oluline, millise auastme tunnus tüübil kraelõkmele kleebitud on - Alpine pakkus sellist, ma ilma pikemalt mõtlemata ta ka tegin. Ohvitseri jah välja ei anna, kuid eks unterscharführeri auastmes frits võib ka vanniga ringi kimada ning jalgrattaid varastada.miks sa kõigest scharführeri tegid ?
P.S my bad - kamo osas on vastus kirjas juba... mögin jääb Alpine figuuride osas: scharführer ei ole MITTE kuidagi "recon officer"
Eks see veepiir kuskil seal musta pigmendi piirilt hakkab. Rehvijäljed tulid pigemini praktilise katsetuse käigus. Kõigepealt tegin paberi, vee ja väljapööratud ratastega mudelautoga endale teoria selgeks, ning siis üritasin omandatud teadmisi improviseeritud tööriistaga värskel kipsil rakendada. Tulemus jäi võrdlemisi rahuldav.Kustkaugelt veepiir jooksma hakkab?
Rehvide jäljed on ka otse kümnesse! Kas matemaatiline rehnung või praktilise katsetamise tagajärg?
Et loodus ise on tegelikult väga mitmekesine, seal leidub ikka igasugu kaldaid, ning kuna ka dioraam on väga pisike, et me väga täpselt ei teagi mille äärel masin seisab. Muidugi taimestiku järgi oleks nagu sõnajala ja tarna piirimail mingi soostunud lohu kaldal, selliseid kohti võin siin jõgevamaal täitsa reaalselt leida küll, koht kus on muidu kõva (liivase) pinnasega metsaalune ning järsult pauh soomülgas. kunagised kadunud järvekaldad mis nüüd on rabad vmt. muidu ainuke mis natuke liiga ergas on see roheline on liiga salatiroheline. kui saaks kuidagi tumedamaks toonida, ka puulehel endal on peal mitu erinevat tooni rohelist pluss erinevad varjud mida nad üksteisele heidavad. oleks see plastmass soovitaks guashipesu, kuid kuna see on tundmatu materjal, ei oleks soovitav midagi teha, kui just ei ole millegi peal proovida. jäta ikka vist nii, sest nii on ta oma pildikeskselt loomulik, nagu iga kunstniku maali peal ka on kasutatud oma toone, ning kui hakata midagi seal parandama võib üldmulje üldse ära rikkuda.Aga mul tekiks küsimus, et miks liivane pinnas äkki nii joonelt selliseks kõdupõhjaks läheb? Selline põhi on ju pigem metsavahel voolaval ojal, kus kukkuvat puidumatejali pidevalt peale tuleb. Selline lage liivane plats peaks vee all ka suht liivasena jätkuma. Jah mingit veetaimede lagu jne on, aga kontrast pole nii järsk.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline