Nali

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
gnadenlose
Liige
Kontakt:

Re: Nali

Postitus Postitas gnadenlose »

jackpuuk kirjutas: Minimaalselt pooled siin teenivad Eesti keskmist või kõrgemat (rõhk sõnal: "minimaalselt")!
Siis järelikult maksimaalselt pooltel inimestel ongi suht kitsad olud.
Гив Ми Мани
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

Huvitav oleks muidugi arutleda selle üle, et mis on keskmine mediaanpalk. Ning öeldes, et pooled teenivad üle keskmise, tuleb meeles pidada ka seda, et pooled teenivad alla keskmise :D
Kui Tallinnas saab üks mees kuupalka 3000euri, ja Valgas saavad 10 meest 300euri, siis on praegune keskmine 545euri. Aga mediaankeskmine oleks, parandage mind kui ma eksin, siiski 300 euri?
Aga see kõik on juba nalja teemast VÄÄGA kaugel.

Et midagi teemakohast öelda, siis ma pole juba täpselt nädal aega oma Fordi remontinud.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Oli see eelpool toodud kuulutus ärandatud Fordi kohta lugupeetud kaasfoorumlase oma :roll:
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
allatah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas allatah »

:D Ei. Ise olen seda nalja kuulnud juba väga pikk aga ja algselt Lada kohta. Kuigi jah, ka mul on olnud selliseid Forde, mille tööleminek sõltus kuufaasidest ja veel mingitest tundmatutest teguritest. Praegune Ford on mul palju parem, tuleb lihtsalt regulaarselt iga nädal remondis käia või ise remontida ja masin töötab. :D

Miks Opeli omanikud tööle jõudes üksteist ei tereta? Nad kohtusid juba hommikul töökojas.
Miks on Ladadel tagaklaasisoojendus? Et autot lükates oleks kätel soe.
Eks neid nalju võiks muidugi lõputult jätkata.
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
Kasutaja avatar
Manurhin
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Manurhin »

mart69x kirjutas: tänu enda tööle käin igal aastal enamustes Lõuna Eesti maavaldades 99,9% majapidamistest korra läbi ja see vaatepilt mis seal avaneb on ahastav ja samas väga kurb.
Kahjuks nii ta on. Minu arvates on sotsiaalse olukorra käest ära laskmine riigikaitse seisukohalt üliohtlik. Ei ole vist vaja kolme korda arvatagi, kui paljud sellistest inimestest tuleks, kui näiteks homme tekib vajadus üldmobilisatsioon välja kuulutada? Rääkimata sellest, et isegi, kui nad tahaks, siis neil lihtsalt poleks, millega metsas tegutsevaid sisse-metsavendi toetada ja abistada.
Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Kasutaja avatar
Basilio
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Basilio »

Manurhin kirjutas: Minu arvates on sotsiaalse olukorra käest ära laskmine riigikaitse seisukohalt üliohtlik. Ei ole vist vaja kolme korda arvatagi, kui paljud sellistest inimestest tuleks, kui näiteks homme tekib vajadus üldmobilisatsioon välja kuulutada? Rääkimata sellest, et isegi, kui nad tahaks, siis neil lihtsalt poleks, millega metsas tegutsevaid sisse-metsavendi toetada ja abistada.
Mina arvan et mõnelegi paljaksriisutud ja meeleheites kodanikule võib olla lausa ohtlik relva kätte anda. Pole teada, kuhupoole toruots sihtima hakkab... Tühi toob tüli majja, seda teadsid juba meie esivanemad. Polegi Moskval tarvis viiendat kolonni aretada ja poputada, ise teeme seda.
Olude sunnil välismaale tööle ja elama siirdunund kontingent on samuti riigikaitsele kadunud ja sinna pole läinud põdurad ning sandid vanakesed.
Ja nüüd võite minu pihta tuld anda, kui soovite. Rääkida patriotismist ja isamaalisest kasvatusest. Et see ei ole ikka mees, kes... jne.
Nimi on Basilio, kõuts Basilio!
sacrephies
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas sacrephies »

Kunagi ammu sai siin ringi vaadatud ning sattusin ühele lehele, kus eestlane rääkis oma seiklustest vene kroonus. Kõige tärkamalt tuli meelde juhtum, kus nad pidid ühe surnud sea ära matma, see aga haises kohutavalt nii et maskid pähe. Küll aga kui too auku visati siis käis kohutav sisin, seast tulid kõik gaasid välja mis vähegi võimalik, need omakorda aga ka läbi maski ning siis ühe mehe maskis seikles ringi hommikusöök. Ega keegi ei juhtu teadma seda lehte? Mäletan veel, et rääkija tegi endast ka pildi, oli krussis juuste ja prillidega ( kuid võin ka väga pambusse panna )
Tänan :)
lamjak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lamjak »

Otsid ilmselt seda - http://www.ekstreem.ee/kaidojatarmo/looma_saatus_ii.htm
Krussis juuste ja prillidega on õige kirjeldus küll, too mees figureerib ka siinsamas foorumis ja mujalgi Tarmo Männardi nime all.
sacrephies
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas sacrephies »

Tänan!
Kusjuures, kunagi ma teadsin, et see on Tarmo Männard kes neist rääkis, sai otsitud kuid ei leidnud. Igatahes, suur suur tänu!
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Hmm, võibolla väljendasin end pisut valesti, mõtlesin minimaalselt poolt meie foorumirahvast (kes tundub olema ka üle keskmise taibukad, võibolla ka haritud). Paljud siin tegelevad vägagi kulukate ja aeganõudvate hobidega (kui sa just vardaga maad torkimas ei käi ja naabrimehi ei tüüta, et äkki on sul midagi huvitavat laka peal).
mart69x, olen ka ise Lõuna-Eestist pärit, nüüd küll elan Pärnus. Elasin aastat 15 Võru Maakonnas erinevates paikades, no ei näinud nälga. Ja kui tahtsin vaheldust (kodused probleemid), siis tegin sõpradele kõned ja kahe nädalaga oli mul töökoht rootsis ja terve küla tänitas, et kellel kõik on olemas, see läheb veel välismaale tööle kah, aga see kellel vaja oleks, see ei pääse kuhugi. Aga mina olin selleks 15 aastat tööd ja nime teinud, mitte mu..i lapikuks istunud :evil:.
Et väga delfiks kätte ei läheks, mu eksi õde ja tema mees, hektarite kaupa oli metsa käes, saag ja 53 kodus. Mis te arvate, kas ta läks metsa, et koorem küttepuid teha? Ei lihtsam oli laste- ja vallaabirahadest elada ja jalad seinal telekat vahtida!
Et aga ikka naljarubriiki läheks, siis inkvisiitoriherra vahepeal nokitseb siin rubriigis minu kallal, et ka mina kaldun vahepeal sellistesse meeleoludesse ja võtetesse. Mis mul muud üle jääb kui tõtt tunnistada (abirahadest senini veel pole pidanud elama), teinekord jõuan mõne raamatugi osta :lol:.
sitt päev, kellele kurdad
Kasutaja avatar
pikk88
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pikk88 »

Stirlitz sisenes oma lemmikkõrtsi. Laua taga istusid kaks SS-last.

"Vaata, Stirlitz tuli," ütles üks, "varsti algab siin jälle lööming."

Stirlitz tellis endale kannu õlut, jõi selle tühjaks ja lahkus.

"Ei, see ei olnud Stirlitz!"

"Oli küll!"

"Ei olnud!"

Ja siis algas lööming...
Santehnik Tartus +372 5693 2898
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Basilio kirjutas: Rääkida patriotismist ja isamaalisest kasvatusest. Et see ei ole ikka mees, kes... jne.
Jah ja siia otsa käib poliitikutel veel see "Mis te kogu aeg rahast räägite, ega raha pärast tööl käida, ikka eneseteostus, isamaatunne ja auasi..." vähemalt nõnda meelitati noori maakoolidesse õpetajaiks.

Unustades ära ühe tuntud vanasõna modifikatsiooni: "Vaene räägib ikka rahast."
Mida kauem seda "ei ole riik nii rikas et palka tõsta" aetakse ja hinnad tõusevad, seda võimatum on sest vanasõnast mööda viilida.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Kasutaja avatar
Castellum
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Castellum »

Vahelduseks sellest, kuidas elektroonika meie elu määrab:
http://www.youtube.com/watch?v=Jhf9UQTL ... re=related
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Tõsimeelne kommentaar venelaste raskest elust Tallinnas...Paistab olevat venekeelne versioon Roosast Udust.
Стальная Анжела : А тебе,баран,кто в Эстонии запрещает говорить по-русски?-----------

Не делай вид, что ты не в курсе, перхотный интеграст.
В прессе неоднократно были статьи, что за один только разговор на "неправильном" и "окупантском" русском языке озверелые фашиствующие молодчики забивали до полусмерти женщин, детй и стариков. В троллейбусе, на пути в библиотеку.
На работе зверствует языковая инквизиция. За то, что говоришь на руссколм языке сразу же тащут на изощренные экзамены. Не сдал - марш в Д-терминал, где заставляют сидеть на коленях, пока не согласищься, что ты второго сорта.
Понаехавшие с хуторов лупоглазые "хозяева жизни" отказываюия отвечтать по русски в барах, ресторанах, ночных клубах, гостиницах, не говоря уже про магазины.
Мы живем в духовном концлагере и состоянии перманентного геноцида. Все это - на временно оккупированной нашей исконной земле Перуновой Руси, под крылышком вашингтонского обкома.
Стальная Анжела : Что касается этих т.н. "языков", то с ними все ясно.
эстонский и латышский были изобретены в годы Первой мировой войны германским генеральным штабом, как оружие идеологической борьбы и расшатывания Единой и Неделимой Российской Империи кучками местных сепаратистов.
Литовский - это более давний проект. Его изобрели иезуиты по заказу Ватикана, что бы подорвать позиции Православия на исконно Руссикх землях.
Сейчас фашистские недобитки активно используют эти "языки" исключительно для унижения памяти наших дедов. плевково в сторону Великой Победы, сегрегации, дискриминации и тотального апартеида!
http://www.dzd.ee/747676/com/referendum ... m-regione/
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Lemeti toodud raske elu kirjeldust lugedes jääb mulle mõistmatuks, millega Kapo tegeleb.
Natuke nalja kah, niimoodi tuunitakse autosid :lol:.

Valasime Matuga reedel õlli sisse, kuulasime tümmi ja vaatasime youtubest pulle videosid. Ühes pildis näidati siis, kuidas lehepuhuri vai mis ta sita nimi ongi, ühesõnaga lehepuhuriga turbotati hondast viiskend heppa paugust juurde. Tra, pirn läks kohe põlema Matu teadis, et Betsy vanamehel pidi selline riistapuu olemas olema. Betsy on selline elukas, et kui kirevad hilbud ümbert ära koorida ja lasta tal mudas püherdada, võiks vabalt metssea pähe maha lasta. Ausalt, nägu on ka selline. Selge, emiselt blokk messengeris maha ja moosima, et äkki saaks relva laenata, hoov lehti täis, vanamees möliseb ja et tuleme Matuga vorste grillima ja tinti panema, kui tal vanemaid kodus pole. Matu tõi siis siva relva ära ja tuli välja, et see t*** töötas ainult voolu pealt. Mida v***u! Laupäeva hommikul võtsime tööriista laenutusest Matu vanema venna passiga (ta on Matuga suht sarnane) generaatori ja kütsime garaazi värki kokku laduma. Kõigepealt võtsime õhupuhasti välja, et takistust ei oleks, siis otsisin ma kuskilt keldrist välja miski plastist akordioni lõõtsa meenutava toru, mille ühe otsa tõmbasime mägiaivari teibiga õhupuhasti otsa ja teise otsa lõikasime pikuti lõhki, venitasime lehepuhuri otsa ja siis poolteist rulli teipi ümber. Et puhur paigas püsiks, otsustasime, et mina sõidan ja Matu istub katusel ning opereerib puhurit. Tegime ilma puhurit tööle panemata proovisõidu, millega selgus, et katusel kipub libisema, pole kuskilt kinni hoida ja külm pidi ka olema. Ok naabrimeest polnud näha ja kruvisime ta mosselt laenuks maha katuseraami. Naabrimees on mingi ilge jobu - ostis kolm aastat tagasi mingi sitase mosse, ehitas selle kohale varikatuse, remontis, lõi läikima ja nüüd suviti mõni nädalavahetus sõidab sellega.
Küsisin kunagi, et kas mosseliigas ka rallimas käib ja see muhv hakkas rääkima, et kõik originaal, must number jne. Lammas! Aretasime pakika askonni katusele, Matu istus prooviks peale ja see vajus kõveraks - no pohh, peaasi, et saab istuda ja on kust kinni hoida! Geneka panime pagassi, Matule külma vastu tema vanaisa puhvaika selga ja läkiläki pähe ning veeresime tänavale. Kõigepealt rallisime ühe korra niisama tänava ühest otsast teise, et oleks võrdlusmoment, kuidas turbotamine laksab.
Võtsime positsiooni sisse, hakkasin vaikselt teise käiguga liikuma, Matu pani puhuri tööle, mootor läks pöördesse hakkas paukuma ja krt, kus siis alles astus! Plaks! Lõid kõrvad kukla taga kokku! Lasin gaasi lahti ja munnigi! Masin kimab edasi! Ok hakkasin just käiku välja võtma, kui ees käis ilge kolin võttis korra rattad blokki, auto risti, müraki üle äärekivi ja läbi õuna muti aia totshna puukuuri! Mingil hetkel käis taga veel mürts, kui generaator pagasnikust koos tagaistmega ette sõitis aga kuna see täpselt juhtus, ei tea. Ajasin end masinast välja ja nägin, kuidas Matu, käed jalad laiali, koos eterniitplaatidega kuuri katuselt alla vajus nagu vedel s***. Õuna mutt koperdas maja ukse peal ja lõugas, lehepuhuril oli juhe tagant ära tulnud ja see pikk toru pooleks, autol nina koos radikaga sodi ja Matu roomas vigisedes kuuri juures.
Traumapunktis öeldi, et Matu pääses hullemast tänu paksule puhvaikale ja läkiläkile, pidid mingid põrutused olema. Betsy blokkisin kohe messengeris ära. Vaatab, kuidas selle kuradi puhuri talle tagasi saab toimetada. Vähe sellest, et see katki on, on see õuna muti käes ja too ei andvat seda enne tagasi, kui aed ja kuur parandatud on. Genekal läks eest mingi voltmeeter vai asi katki aga selle viisime niisama tagasi ja raiusime, et oli juba enne. Vanamees aitas õhtupimedas auto ära tuua ja julges möliseda midagi stiilis: ˇKui sa ükskord omaette elama kolid, siis joon nädal aega järjest!ˇ - Ise kuradi muhv ei joo saunas ka rohkem, kui ühe õlle!
Ilgelt s*** on praegu olla, raha ka ei ole, muidu teeks mingid õlled.
Hetkel vaja siis askonnile paremat esituld, kaitserauda paremat esitiiba ja radikat. Vanamees ütles, et mootor ka ei käivat enam ringi. Kui kellegil üle, siis vahetaks mingi telefoni, supaka vms. vastu. Andke teada, teeme kaupa!

PS! Kellel mingeid poksinippe või midagist sellist tarkust on, võiks jagada. Naabrimees olevat lubanud mulle selle mosse pakiraami laenamise eest lõuga anda.

Järg:

Käisin täna asja Nahkuriga arutamas, tal oli ropult kiire ja polnud aega rääkida aga niipalju sain teada, et mul oleks turbo jaoks olnud vaja sepistatud kolbe ja igast muud jama. Ok, tellin siis sepistatud kolvid ära, saab mootor tihedam ka! Saatsin niipaljudele seppadele, kui netist leidsin hinnapäringu, eks vaatab, kes odavamalt teeb. Juhul kui olemasolevad kolvid on täiesti perses, niiet neid enam sepistada ei õnnestu, siis oleks heas korras kasutatud kolbe vaja.
Tra, pidin täna ringiga selverisse minema, kuna Betsyl koolivaheag ja kuradi vi** riisus terve päeva aias lehti. Korjasin elamisest kõik pudelid kokku, surusin seljakotti ja ja tegin rattaga kaks tiiru, siis veel Matu poolt taara ja saime kahepeale kolm kaheliitrist bocki. See ringiga poes käimine ajas sita keema ning otsustasime, et Õunamutiga tuleb kiiresti ära klaarida. Garaazist sain materjali, sellised 5x5 cm latid, Õunamutt virises küll alguses, et kitsad jne. aga kui aed juba ilmet hakkas võtma, siis tõi värvigi, niiet ses osas sai ühele poole. Kuuri seinal pold suurt midagi viga, kruvisime murdunud lauad seestpoolt aiaehitusest ülejäänd materjaliga kokku ja jäi veel katus. Töö kõrvale oli kaks bocki ära läinud ja kuuri taga kusel käies leidsime sealt eterniitplaate. Hakkasime siis neid plaate kuuri ette tassima, kui Õunamutt mölisema hakkas, et need tema plaadid, meie toogu lõhutute asemele ise uued ja muu selline vigin. t***, kuradi vanamutt, ise sent surmale võlgu, kuhu p**sse sa selle eterniidi paned, lööd kirstule pääle vä? *** muld hakkas õhku ahmima ja kadus tuppa, sai vähemalt rahulikult tööd teha. Katus peal, lasime ukse taga kella, mutt ei öelnud sõnagi, tegi ukse ainult niipalju lahti, et vahelt lehepuhur üle anda. Dementne vanamutt! Laughing
Kodus tuli mingi ilge mölisemine, et garaazist on saunalava ehituseks ostetud dermohaab või miski selline kadunud - no mingu nad ka p*r*e! v***u! Kolm kuud vedeles ja kedagi ei huvitanud! Keeran nüüd uuesti magama, krt pea valutab ja homme saab minna tänavakivi laduma, kui hästi näkkab, siis nädala lõpuks masina remondiraha koos ja jääb veel ka joogi peale
sitt päev, kellele kurdad
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist