inimesed s6durisinelis
Re: inimesed s6durisinelis
Neetud Päts ja Laidoner !
Tervitus.
Pani ehk keegi tähele, kas seal paaril "sakslasel" olid tõesti sinimustvalged embleemid käisel või olid need mingit muud tooni?
Jääge terveks.
Pani ehk keegi tähele, kas seal paaril "sakslasel" olid tõesti sinimustvalged embleemid käisel või olid need mingit muud tooni?
Jääge terveks.
Tänan täpsustuse eest.corvus kirjutas:Kas ainult mulle tundus, või on filmi kvaliteet (isegi peale restaureerimist), viimase 20 aastaga väga, väga hulluks muutunud? Näod kohati udused (nagu stereo pilt); öö stseenid, mis ennem siluettidena olid nähtavad, olid muutunud täiesti "neeger pimedas toas" kuuldemänguks?
Kusjuures, mul on hea meel tsiteeritut lugeda, arvasin vaatamise ajal, et mul mingine viga külge tulnud juba, sest mäletasin minagi, et kunagi ammu poiskesena seda filmi vaadates tundus nagu rohkem pildisem see film olema. Teleri enda kvaliteet peaks ka nagu enam-vähem olema ....
wikingiga nõus.täielik jamps.
Kui see oli restaureeritud versioon,siis igal juhul väga ebaõnnestunud.Stseenid olid sassis(ca 10 minutit tööpatti oli välja lõigatud ja teise kohta tõstetud).Lasin huvipärast arvutist oma vana versiooni sünkroonis käima,no vähemalt öö võtted olid küll paremad.
Minu teada "Inimesed...." pole restaureeritavate filmide nimekirja sattunud. Pigem miski kulunud koopia digitaliseeritud versioon oli see. Väga halb variant.
Paar huvitavat masinat oli ka taustaks, Tehumardis näiteks laibakuhila all BMW R75...
Aga oma aja kohta ikka erakordne film.
A
Paar huvitavat masinat oli ka taustaks, Tehumardis näiteks laibakuhila all BMW R75...
Aga oma aja kohta ikka erakordne film.
A
seda, et film on halvemaks läinud, tuleb ka minul tihti ette. ma nimelt tavatsen aeg-ajalt tirida vanu häid filme, mida 80.-90. vaadatud sai. väga tihti juhtub, et omaaegset hiiglama head filmi on vahepeal ilmselt ringi monteeritud või lausa teiste, oluliselt sitemate näitlejatega ümber filmitud (äärmisel juhul on ehk kasutatud digitaalset "remasterdamist" nagu Kung Pow's) ja ka algsed fantastilised eriefektid on asendatud mingite plastiliinist voolitud kujukeste hüplemisega. rääkimata üleüldisest pildikvaliteedist - hollywoodis on ilmselt kombeks vanu filme meelega uduseks töödelda ja värve viltu kruttida, et neid keegi vaadata ei tahaks ning seetõttu rohkem uusi tooteid ostetaks 
-
KategorieC
- Liige
- Kontakt:
Nagu näha ei olnud ma ainus kellele see kvaliteedi langus silma jäi..arvasin juba et ise olen imelik.
Ära muretse! Sa lihtsalt imelik teiste imelike hulgas.Nagu näha ei olnud ma ainus kellele see kvaliteedi langus silma jäi..arvasin juba et ise olen imelik.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
-
Tundmatu sõdur nr.2
- Liige
Selle esindajaid - pilusilmseid, võõraid ja selle võrra metsikumaid - filmis polnudki.corvus kirjutas:Ja nende kandjad pididki olema khhm,khhm "eestlaste traagika" esindajad.
Ja see oli ka tolle ütlemise mõte.
-
teddybbeer
- Liige
- Kontakt:
aga ehk leidub siinses komuunis piisavalt palju mõjukaid inimesi, kes suudavad nö filmiarhiivi valitsevale klikile aru pähe panna ja selle tulemusena film korralikult ära digitaliseeritakse? Fakt on, et "Inimesed sõdurisinelis" on parim Eesti sõjafilm, mis sest et vändatud sai ta ENSV ajal. Sest see pilt mis nüüd siin viimati televiisoriaparaadist välja lasti... no tule taevas appi, kas ERR on tõesti nii madalale laskunud???
Palju neid Teise Maailmasõja teemalisi filme veel on? Endale meenuvad hoobilt Heino Mandri tohtrina keldris pommitamise all sünnitust vastu võtmas ja konjakiga käsi pesemas ning Ivo Linna ning Sulev Luik nõukogude lenduritena ...siis veel üle jõe ujunud ja ajas liikunud noorukid kah.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
pulkvedis kirjutas:kas keegi teab,kust oleks v6imalik saada selline film? Aga ka muid s6jafilme?
Ainult mitte usa macho filme. on ehk m6ni lehekylg kuskil yleval.
https://video.yandex.ru/users/onesimus/view/38/ Ilusti eestikeeles
Aga millega sa neid vanu filme vaatad? Ntks üks ja sama fail Miami Vice 80ndatest on LCD kuvariga suht mitte vaadatav. Kõik sodi ja tolm saab veel digi artefakte juurde. Aga panna see DVD mängijaga 21" koop telekasse-täitsa OK.Satakas kirjutas:seda, et film on halvemaks läinud, tuleb ka minul tihti ette. ma nimelt tavatsen aeg-ajalt tirida vanu häid filme, mida 80.-90. vaadatud sai. väga tihti juhtub, et omaaegset hiiglama head filmi on vahepeal ilmselt ringi monteeritud või lausa teiste, oluliselt sitemate näitlejatega ümber filmitud (äärmisel juhul on ehk kasutatud digitaalset "remasterdamist" nagu Kung Pow's) ja ka algsed fantastilised eriefektid on asendatud mingite plastiliinist voolitud kujukeste hüplemisega. rääkimata üleüldisest pildikvaliteedist - hollywoodis on ilmselt kombeks vanu filme meelega uduseks töödelda ja värve viltu kruttida, et neid keegi vaadata ei tahaks ning seetõttu rohkem uusi tooteid ostetaks
[i]“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends on his not understanding it.” [/i]
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist