Leo Kunnas: ohvitserist poliitikuks
Ka nii võib juhtuda. Väga positiivne lugu kõikide silme all. Braavo.
http://www.epl.ee/artikkel/595090
http://www.epl.ee/artikkel/595090
otsin eestlasi, kes teenisid eskadrilli ülema major Toompuu all (sinised baretid) / (üksus Alfa); Taškendis, operatsioonid-patrullid: Pakistanis, Afganistanis, Vene-Hiina piiril; Vietnami operatsioon USA "guerrillas" vastu (1960ndad - 1970ndad).
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Tunded on segased. See pumppüssi lugu tuleb esimesena meelde. Aaviksoo oli karismaatilisem kuju, ka venelased arvasid tast midagi. Laar mõjub venelastele kui punane rätik härjale. Samas peaks Laaris olema isamaalisust säilinud, ikkagi endine isamaaliitlane ja paljude ajalooraamatute autor.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kuna Aaviksoo sai kaminas hakkama teatud puhastusega, siis vast pigem põhjus selles, et IRL tahab Haridusministeeriumi pisut tuulutada?
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Re: Kunnas läheb poliitikasse
Paistab, et Kunnase level militaarmõtlejana on teinud sammu ülespoole - lihtsalt prominentsest arvajast on saanud kaitseministri nõukoja juhataja. Eks me näe, eks me näe...
http://www.epl.ee/news/online/laari-ell ... d=58313040
http://www.epl.ee/news/online/laari-ell ... d=58313040
Ma saan aru, et see nõukoda on muuhulgas hukkunud alpinistide hotell 

Re:
alax kirjutas: ...................Aaviksoo oli karismaatilisem kuju, ka venelased arvasid tast midagi. ...................
Ants: Selline väljend jätab mulje, et eestlastele on väga tähtis venelaste arvamus ja oma peaga ei taha , ei julge, ei oska midagi arvata !![]()
Laar mõjub venelastele kui punane rätik härjale.
Ants: Ja mis siis? Palju olulisem kui mõju venelastele peaks olema mõju meile!
Samas peaks Laaris olema isamaalisust säilinud, ikkagi endine isamaaliitlane ja paljude ajalooraamatute autor.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Jah, peab nõustuma. Vaatasin seda nimekirja, kergitasin kulme ja rohkem igaks juhuks edasi ei vaadanudsoesilm kirjutas:Ma saan aru, et see nõukoda on muuhulgas hukkunud alpinistide hotell

Laari poolt mõistagi tark käik, nimetatakse seda "kaasamine" - kui keegi kulutab liigselt auru meedias ja kritiseerib sind, siis anna talle võimalus särada ja ta vaikib.

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Tuletaks meelde, et selle teema algus oli "Kunnas läheb poliitikasse". No ma ütleks nüüd, et ei läinud ta mitte kuhugi, see, mis ta räägib-kirjutab, on mõttetu jura, ja üldse, kes ta selline on!? Vaielge vastu!! Aga vaieldes kasutage seda, mida Kunnas on ütelnud!!
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Vaielge vastu!!

Ei taha vaielda! Kas nõustuda tohib?
terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
Kui sina, oleeg, juba nõustud, siis olen mina õigel teel!oleeg kirjutas:Vaielge vastu!!![]()
Ei taha vaielda! Kas nõustuda tohib?
terv
o
Oman vastavaid kohustusi ja piiramatuid õigusi antud ülesannete täitmisel.
Mulle näib, et teema on ennast ammendanud.
Kes on poliitikasse läinud ja sinna jäänud - on teinud oma valiku.
Edasine peaks juba uute teemade alla kuuluma. Selle pealkirja all muutub edasine leebeltöeldes naljakaks.
Teema võiks lukku panna.
terv
o
Kes on poliitikasse läinud ja sinna jäänud - on teinud oma valiku.
Edasine peaks juba uute teemade alla kuuluma. Selle pealkirja all muutub edasine leebeltöeldes naljakaks.
Teema võiks lukku panna.
terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist