Puutumata sõjaradadele 2012 kevad!
Re: Puutumata sõjaradadele 2012 kevad!
Loodan, et tavapärane "grande finale" toimub "Slavianskis", kahele kahe toa ja köögiga kubrik http://www.belhotel.by/?picview=728&num=0 , kus vabalt ja voodites saab magada 4 inimest, seda kõike vaid 170 tuhhi eest. Köömes. Receptoini Natašha ja raudrüü muuseumi Katja, see kõik on nohu võrreldes toda kõrgendikku Dnepri ääres.
Huvitun maisest rasketehnikast.
Oliver vast võiks ikka enda pilliga tulla, kui tarvis saame veel lisavintsi taha aretada,siis saad ka hea mustriga tavarehvidega lõtva hakkama. Ega üle kolme autosse ei kannata toppida, siis saab terve kampaania lahedalt olla.
PS. Pustoi konets ootab meid!
PS. Pustoi konets ootab meid!

Ehhh, daa....
Pustoi Konetsi tahaks ikka tõsiselt üles leida...
Muidu juba tundub ,et oli mingi ebareaalne unenägu
Pustoi Konetsi tahaks ikka tõsiselt üles leida...
Muidu juba tundub ,et oli mingi ebareaalne unenägu

Lisan ühe pildimeenutuse surnuaiast Ukrainas kusagil Korsuni kandis. Üsna sürr oli pealtnäha tavalisse võssa kusele minnes avastada ennast toetumas hauapiirdele. Kusjuures surnuaed ei olnud üldse vana, kindlasti oli peale sõda seda kasutatud.
Vaatasin et läbi Daugavpilsi ja Polotski minnes on Vitebskisse ca. 800km, kokku võiks arvestada jämedalt 2000km läbisõiduga?
Eks see sõltub , palju kohapeal ringi kolistame aga ma arvan, et tuleb veits rohkem - ehk sinna 2500 kanti vast.
Üks märkus blanketi kohta - jätke täitmata majutuse kohta käiv osa, ajan selle asja ise korda.
Meie autos siis esialgu kaks inimest (samapalju on autos ka istekohti
)
Blanketid täidetud. Mitu välja jäid tühjaks - majutus, kutsuja, viisa tüüp ,viibimise pikkus, kuupäevad jms. Peale selle marshruut, viibimise eesmärk , med. kindlustus. Need siis täidame ühiselt.
Meil Arvo ja Plekkpeaga on taagaks veel üks viisa äraütlemine eelmisest aastast - loodetavasti ei ole sel mõju enam.
Kuhu ja millal paberid toome?

Blanketid täidetud. Mitu välja jäid tühjaks - majutus, kutsuja, viisa tüüp ,viibimise pikkus, kuupäevad jms. Peale selle marshruut, viibimise eesmärk , med. kindlustus. Need siis täidame ühiselt.
Meil Arvo ja Plekkpeaga on taagaks veel üks viisa äraütlemine eelmisest aastast - loodetavasti ei ole sel mõju enam.
Kuhu ja millal paberid toome?
Võiks pleku kätte toimetada, ta teab kust mind leida. Tühjad väljad lasen ise klaariks teha.
Ma pean siis oma autot hakkama kriitilise pilguga üle vaatama, laagrid/rihmad/mahlad ära vahetama.
Ma pean siis oma autot hakkama kriitilise pilguga üle vaatama, laagrid/rihmad/mahlad ära vahetama.
Praegu pole veel mõtet rabistada, ootame ära, mida toob märtsikuu. Mina võtaks küll ennem auto peale 2 reisijat, kui veel ühte transpordiühikut kaasata. Samas on neljanda masina koht veel vaba ja muud võimalused.
Mind ennast raputas gripp viimastel päevadel, pole ankeeti teinud veel.
Küll on aga ettepanek programmi asjus - kuna reis toimub vahetult peale Strachwitzi
üritust, siis oleks sobiv jälitada Cariust ka Daugavpilsi all. Raamatus on kenasti kirjas, et Krivani külas löödi 17 IS-i ja 5 T-34 ära ja teises kohas samas lähedal veel 28 vene tanki.
Daugavpilsi all sai Carius hiljem haavata ja peale seda kandis üksus tugevaid kaotusi.
Vaatan, et vanad valgevenekad on ennast mõnusalt käima tõmmanud juba...
Oliver, pane mulle PS-ga oma postiaadress dokumentide saatmiseks.
Mind ennast raputas gripp viimastel päevadel, pole ankeeti teinud veel.
Küll on aga ettepanek programmi asjus - kuna reis toimub vahetult peale Strachwitzi
üritust, siis oleks sobiv jälitada Cariust ka Daugavpilsi all. Raamatus on kenasti kirjas, et Krivani külas löödi 17 IS-i ja 5 T-34 ära ja teises kohas samas lähedal veel 28 vene tanki.
Daugavpilsi all sai Carius hiljem haavata ja peale seda kandis üksus tugevaid kaotusi.
Vaatan, et vanad valgevenekad on ennast mõnusalt käima tõmmanud juba...
Oliver, pane mulle PS-ga oma postiaadress dokumentide saatmiseks.
Minu poolt siis üks ekipaazh veel pundis.
Kaks ülikogenud Off-road meest korraliku autoga.
Viisad tahaks teha koos kogu pundiga.
Viisad tahaks teha koos kogu pundiga.
Visa problem? Call me.
Oo-koo, Aleks, tuleks paberitega läbi pühapäeval, kuid alles pimeduse saabudes, sest varem pole mahti. Seltsimehed unetud, kiirustage ankeetidega!
Oo-koo, Aleks, tuleks paberitega läbi pühapäeval, kuid alles pimeduse saabudes, sest varem pole mahti. Seltsimehed unetud, kiirustage ankeetidega!
Tuled tulitoore toyoga?katja kirjutas: Mina võtaks küll ennem auto peale 2 reisijat, kui veel ühte transpordiühikut kaasata. Samas on neljanda masina koht veel vaba ja muud võimalused.
M.
Super. Kogenematute silmis, ehk liiga korraliku autoga? St. seda, et vähe lõigates( siis juba tuli kaasa võtta kolme päeva konservid) tuleb nädalase pingutusega arvestada?ASuur kirjutas:Minu poolt siis üks ekipaazh veel pundis.
.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist