Nali
Re: Nali
Väljavõte välismissioonil teenivate kaitseväelaste tegemistest.

-
- Liige
- Kontakt:
Ei jõua ära naerda, aga see on siiski vist kokkusattumus, et mõni nimi ja nägu sealt koomiksist kuidagi tuttavad tunduvad???
Ei ole küll missil käinud ja minööri kursusest ka ei mäleta, et kas öeldaksegi "tuli augus" või oli see inglisekeelse variandi kehv tõlge?

Ei ole küll missil käinud ja minööri kursusest ka ei mäleta, et kas öeldaksegi "tuli augus" või oli see inglisekeelse variandi kehv tõlge?
Riigi kaitse on liiga tähtis asi, et seda teistele usaldada.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Tsipa aegunud aga ikka veel päevakohane:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Kaitseväelase kokkupuude idanaabri luureagendiga.

Päris head koomuskidA-ruudus kirjutas:Kaitseväelase kokkupuude idanaabri luureagendiga.

Kirves pole mänguasi, raiuge see omale pealuu sisse!
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
"Suured inimesed on ikka tõesti imelikud," ütles ta endamisi lihtsal moel, kui ta oma teekonda jätkas.
Täpselt sedasi. Puhas omalooming.Manurhin kirjutas:Päris head koomuskid. Kas ise joonistad neid?
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Jätka samas vaimusA-ruudus kirjutas:Täpselt sedasi. Puhas omalooming.Manurhin kirjutas:Päris head koomuskid. Kas ise joonistad neid?

Vabandust, kui on juba läbi jooksnud.
Putin esineb ühes Venemaa koolis. Lõpetab enda kõne ja pärib lastelt, et kas ka küsimusi on? Tagantreast tõstab väikene Vovik käe ja küsib: "Hr. Putin, mul on kohe kolm küsimust. Esiteks - miks istub Hodorkovski vangis, teiseks - miks on Venemaal nii palju vaeseid ja kolmandaks - miks rikutakse Venemaal inimõigusi?".
Putin hakkab kogelema, kui järsku heliseb kell ja kõik lapsed jooksevad vahetunnile.
Vahetund läbi minnakse programmiga edasi. Putin küsib, et kas kellelgi on veel küsimusi. Püsti tõuseb Petja ja ütleb: "Hr. Putin mul on viis küsimust. Esimesed kolm on samad, mis Vovik küsis ja lisaks, et miks helises kell eelmisel tunnil 15 minutit varem ning kuhu kadus Vovik?"
Putin esineb ühes Venemaa koolis. Lõpetab enda kõne ja pärib lastelt, et kas ka küsimusi on? Tagantreast tõstab väikene Vovik käe ja küsib: "Hr. Putin, mul on kohe kolm küsimust. Esiteks - miks istub Hodorkovski vangis, teiseks - miks on Venemaal nii palju vaeseid ja kolmandaks - miks rikutakse Venemaal inimõigusi?".
Putin hakkab kogelema, kui järsku heliseb kell ja kõik lapsed jooksevad vahetunnile.
Vahetund läbi minnakse programmiga edasi. Putin küsib, et kas kellelgi on veel küsimusi. Püsti tõuseb Petja ja ütleb: "Hr. Putin mul on viis küsimust. Esimesed kolm on samad, mis Vovik küsis ja lisaks, et miks helises kell eelmisel tunnil 15 minutit varem ning kuhu kadus Vovik?"
sitt päev, kellele kurdad

Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
- Tundmatu Sõdur nr. 5
- Liige
Iraagi võitleja vs subtiitrid.
http://www.youtube.com/watch?v=I91GjEN8VPw
http://www.youtube.com/watch?v=I91GjEN8VPw
AKf Just plain mean: "Kui hinnata meie kaitsevõime kasvu kiiruse järgi, millega uusi embleeme suudetakse toota, siis on tulemus ilmselt fantastiline..."

J o o n. 28. Maoloputuse tegemine meetodil "suust suhu" .
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
-
- Liige
- Kontakt:
Tasuta reklaam,tasuta asjaleBorja kirjutas:http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 29&t=26861
Foorumis konkureeriv naljanurk tekkinud![]()
![]()

Eestlane läheb Aafrikasse ja kohtab seal neegrit.
"Miks sa valge oled?" küsib neeger.
"Ma olen eestlane," vastab eestlane.
"Aga ikkagi, miks sa valge oled?" jätkab neeger. "Kas teil suve polegi või?"
"On küll, aga ma olin sel päeval haige..." vastab eestlane.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline