Tiigrite ja muude kiskjate pesa

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Das Tiger
Liige
Kontakt:

Re: Tiigrite ja muude kiskjate pesa

Postitus Postitas Das Tiger »

Mis suur ma olen? Ma olen 13. Täpselt nagu sina end väidad olevat. Ja need mudelid mis on viimased on tehtud 2010 aasta talvel kui mina alles esimesi mudeleid tegin, niiet võrreldes sinu omadega on kvaliteedivahe suur. Palun risusta oma alusetute solvangutega oma teemat. Kui minu oma sinu jaoks p*sk on siis ära vahi, ega ära laksuta minu teemas oma koledaid lõugu.
[i]There is no escape from the enemy within[/i]
Kasutaja avatar
mudelipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mudelipoiss »

haahaha vaevalt sina 13 oled
Sd.Kfz. 251/1 Ausf. A
Kasutaja avatar
Hiinlane
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hiinlane »

mudelipoiss kirjutas:aa vot kahjuks teengi paremini vanuse vahe on ka tema suur mina väike hea et ma ültse nii hästi teen oma mudeleid ega mul veel arenemisruumi on.
Huvitav, mis see vanusevahe siia puutub? Ja kui olekski, kas siis tahad väita, et vanemad inimesed ei suudagi areneda? No kurask, minul on sinuga võrreldes üle kahekordne vanusevahe ja ma tunnen küll, et mul on sitaks arenguruumi. Ma olen mudelitega tegelenud veidi üle aasta ja mul pole mõttessegi tulnud kellegi töid halvustada nagu sina seda teed.
NB! Minu arvates KAHJUKS sa ei tee paremini. Ainuke asi, mis sa paremini teed on suur möla ja muud ei midagi.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

Huvitav, mis see vanusevahe siia puutub? Ja kui olekski, kas siis tahad väita, et vanemad inimesed ei suudagi areneda? No kurask, minul on sinuga võrreldes üle kahekordne vanusevahe ja ma tunnen küll, et mul on sitaks arenguruumi. Ma olen mudelitega tegelenud veidi üle aasta ja mul pole mõttessegi tulnud kellegi töid halvustada nagu sina seda teed.
NB! Minu arvates KAHJUKS sa ei tee paremini. Ainuke asi, mis sa paremini teed on suur möla ja muud ei midagi.
Pilt
ja üleüldse oleks aeg modedel hoiatus teha, keelekasutus ja solvamine ei ole selle foorumi osa, seda saate delfis anonüümselt teha.
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Kasutaja avatar
Hertsog
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Hertsog »

keegi modereerimispaneeliga kodanik võik tõesti nüüd noorkotkastel natuke tiibu kärpida ja sulgi siluda. ma vaatan et sandor-poiss on juba varakult jooma hakanud või liimiaurudega endale liiga teinud.
soe soovitus: hoiab lõuad rohkem koomal ja valib sõnu teiste tööde kommenteerimisel.

et asi poleks pelgalt off-topic, siis Das Tiger-i mudelid jätavad igatahes oluliselt parema mulje, kui ühe teise seltsimehe omad. samuti tuleb Tigerit kiita värvitöö ettevõtmise eest.
Pilt

https://www.facebook.com/panzerwerke

Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Kasutaja avatar
kalle
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas kalle »

See jah siin inetu lugu nüüd, kuigi eks see ealiste iseärasustega seotud ole.

Aga äkki julgeks teha selle keskonna otsutajatele sellise ettepaneku. Mis oleks kui saaks siit seltskonnast kellegi teha modeks? Siis nö piiratud õigustega, mis piirduks vaid mudelite osakonnaga. Äkki oleks mõeldav?
Kui nüüd vaadata teemasi, siis mina kustutaks küll ära mõned "LUKKU" ja " KUSTUTADA" lõpuga teemad. Ja ikka vahest vaja midagi liigutada vms. Mida arvata?

ps. Hiinlane.. veidi üle aasta tegelenud ja sellisesd tulemused. Andekus on kadestamist väärt:)

Kk
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Toon jutu teemasse tagasi , allveelaev on täitsa hea. Ilmselt pintsliga värvitud, kuid siiski täitsa hästi. Plusspunktid antennide eest, noid ei viitsita tihtipeale üldse panna. Paari liimitilga abil tekita ka isolaatorid antenni algusesse lõppu ja teenid hulka plusspunkte :)

Mis aga silma riivab, on see et kleepsud alusele on täiesti ülejala pandud, vast õnnestub ehk lahti leotada ja uuesti proovida.
Kasutaja avatar
mudelipoiss
Liige
Kontakt:

Palun Väga vabandust selle eest mida ma siun ennen kirjutasin :roll:
Sd.Kfz. 251/1 Ausf. A
Kasutaja avatar
Das Tiger
Liige
Kontakt:

Küsimus Jossile. Kuidas dekaale uuesti lahti leotatakse? Proovin kindlasti kui aeg lubab.
Kasutaja avatar
mudelipoiss
Liige
Kontakt:

noaga?
Sd.Kfz. 251/1 Ausf. A
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Noaga läheb garanteeritult katki. Leotamisega on nii et pistad kogu selle kupatuse vette (võid vette ka pisikese tilgakese äädikat lisada) ja kui sul ta lakitud ei ole siis on suur tõenäosus et ta mõne aja möödudes ta lööb ta aluspinna küljest lahti . Siis korjad ta kenasti vee pealt kleepsupaberile (mõne vana jupi ikka leiad) ja proovid uuesti paika sobitada.

Kui nässu läheb pead ilmselt uued kirjad pintsli abil tegema.
Kasutaja avatar
mudelipoiss
Liige
Kontakt:

Nagu ma aru sain siis kastad mudeli vette ja siis saad selle osa kätte sealt mis untsu läks? :dont_know:
Sd.Kfz. 251/1 Ausf. A
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Mitte kogu mudeli vaid selle osa kus kleepsud peal mida vaja lahti saada. Antud juhul siis aluse.
Kasutaja avatar
Das Tiger
Liige
Kontakt:

Kurbusega teatan et alus läks pekki. Lisaks pean veel tunnistama seda, et ma maalisin alusele sama info vildikaga peale.
Aga edasi. Hiljuti külastasin Ülemiste ostukeskust ja soetasin endale ühe vene tanki nimega T-80B

natukene töökäigust ka
Manused
13052012390.jpg
13052012391.jpg
13052012392.jpg
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas calico »

töökäik täitsa õige-kokkupanemise ajal värvimine. 72 on nii väike kava et parema tulemuse saamiseks värvin ka mina nii.
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist