Kus saaks lasta õmmelda/osta KV vormi?

Vormid, auastmed, auastme- ja erialatunnused. Ja kõike muud, mis ühe "laigulise" või "mitte-laigulise" pealt leida võib.
Vasta
Soldaten
Liige
Kontakt:

Re: EKV paraad munder.

Postitus Postitas Soldaten »

Suurus ei ole oluline. Kuid eelistaks pigem midagi väiksemat. :)
atares
Uudistaja
Kontakt:

Combat shirt

Postitus Postitas atares »

Mind huvitab, kas keegi Eestis toodab midagi selle laadset: http://www.travermotox.ee/index.php?tr=3&ctg=57&it=2189

See on särk mis on mõeldud vesti all kandmiseks ja varrukad jätavad mulje nagu oleks välivorm seljas ja kere osa on niiskust hülgav. Ma kuulsin hiljuti kellegi käest, et seda toodetakse ja veel uue digilaiguga aga pole selle inimesega enam kontakti olnud.

Kui keegi teab mõnda kohta, kus on võimalust leida seda või üldse kohta, kus tegeletakse vormiriietuse valmistamisega sooviks teada.

Tänud!
alari
Liige
Kontakt:

Re: Combat shirt

Postitus Postitas alari »

Tallinnas Kotzebue 10 õmmeldakse selliseid asju, minu meelest üks tuttav tellis sealt analoogse eesti laigulise asja endale.
indrek1000
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas indrek1000 »

Mul on pakkuda usmc FROG suit, desert, suurus Medium Regular. Hinda ei tea, kui pakud sobiva siis võib ju kaupa teha :D
atares
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas atares »

Suur tänu alari, lähen vaatan, mis seal siis pakutakse.

Indrek oleks see ainult roheline siis oleks huvitatud.
Bjorn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bjorn »

Helikoni oma saab OD toonides ka. Kotzebuest saad EKV digilaiguga, vana riie, hinne natuke üle 50 euri. Lõige nii ja naa, kaitsmeid ei ole küünarnukkidel.

Helikon on kaitsmetega, 45 euriga saad kätte. Kui ei leia kohta kust tellida, saada PM ja jagan infot.

B.
Kasutaja avatar
taifunk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taifunk »

Kui palju see Kotzebue tänaval asuva OÜ Renee särk ka hingab? Mis materjalist kehaosa tehtud on? See nö "vana riie" käiste juures on vist see Kaitseliidu digiriie ja rip-stopist pole lõhnagi?
Bjorn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Bjorn »

Kehaosa spandex laadne riie nagu teistelgi. Seal ilmselt suurt vahet ei ole tootjatel. (V.a. pikaajaline vastupidavus). Käised ja krae on KL vanast digilaigu riidest, valge sisuga. Vähemalt viimati oli. See oli u. pool aastat tagasi. Ehk on nüüd midagi muud asemele võetud.

Bjorn
teir
Uudistaja
Kontakt:

Kus kohast saab EKV vormi osta ???

Postitus Postitas teir »

Tere
Oskab keegi öelda,kas kaitseliitlane saab endale, EKV vormi kuskilt osta ?
Ei taha enam nende *vanade rootsi* kaltsudega ringi joosta.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Re: Kus kohast saab EKV vormi osta ???

Postitus Postitas hillart »

Ei taha enam nende *vanade rootsi* kaltsudega ringi joosta.
:roll:
Ma olen hämmingus. Laod ju just-kui UUSI Rootsi vorme täis ja teile seal on mingid VANAD Rootsi KALTSUD väljastatud? Siis on seal ikka miskit lahti küll, kui asjalood tõesti sellised on.

P.S.
Ja kust nad neid VANU KALTSE üldse said, tekib küsimus, sest ametlikke kanaleid kaudu toodi Eestisse Rootsist ju vaid kasutamata ja uut riidevarustust. Päris kriminaalseks kisub see lugu. Vist.
Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)

Stellung halten und sterben!!
Kilgore
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilgore »

Iroonia on siinkohal küll kohatu.
Vanasti oli ametlikuks kanaliks armament.ee aga ei mina tea mis seis seal praegu on. Hinnad olid igatahes parajad kirved (pm. rätsepatöö) ja pole kuulnud et sealt keegi endale taktikavormi tellinud oleks.
Teiril soovitan foorumi Ostu-Müügi osakonda kuulutus panna kus vajalik suurus ja oma elutsemise piirkond kenasti ära mainitud.
kapten.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kapten. »

Imelik! Kaitseliitlane saab endale vormi oma kodumalevast ja tasuta, kui ei saa siis on midagi ikka väga valesti.
Kasutaja avatar
sammal.habe
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sammal.habe »

tagalapealiku kurvad silmad on veel selgelt meeles.
ja sordiini all hääletämber teatamas, et minu numbri vormi ei ole ja pole ka ette näha et tuleks.
seega reaalelus ajab kaitseliitlane läbi sellega, mis olemas ja/või ise soetatud.
ei kahtle, internetikaptenitele tundub see teema muidugi huvitav... reaalelu on midagi muud.
kapten. kirjutas:Imelik! Kaitseliitlane saab endale vormi oma kodumalevast ja tasuta, kui ei saa siis on midagi ikka väga valesti.
BackInAction
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas BackInAction »

Tallinnas OÜ Renee peaks saama vormi endale soetada, kuid päris kindlalt seda ma ei tea. Soovitan kaema minna isiklikult kohapeale.
[i]"The best form of defense is attack."[/i](Karl von Clausewitz)
teir
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas teir »

Käisin OÜ Renee-s . Teenindus oli hea. Võeti mõõdud ja vorm läks tegemisele. 3 nädala pärast saan kätte.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline