Sõjafilme

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Re: Sõjafilme

Postitus Postitas jackpuuk »

Kas keegi oskaks mulle öelda, kuidas kõlab vene keeles filmi pealkiri: "Seersant Tsõbulja suvitusreis"? Kuna koht kus ma filme vaatan otsingut ei paku (on vaid tähestiku järjekorras pealkirjad), siis ei suuda filmi kuidagi leida. Olen märksõnade mis pähe torganud, järgi pealkirjad läbi lapanud, kuid ei midagi. Muidugi pole võimatu, et seda seal polegi. Või on film kellegil kogus ja oleks nõus mulle koopia loovutama kulude ja vaeva hinna katmise eest?
sitt päev, kellele kurdad
lamjak
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas lamjak »

jackpuuk kirjutas:Kas keegi oskaks mulle öelda, kuidas kõlab vene keeles filmi pealkiri: "Seersant Tsõbulja suvitusreis"? Kuna koht kus ma filme vaatan otsingut ei paku (on vaid tähestiku järjekorras pealkirjad), siis ei suuda filmi kuidagi leida. Olen märksõnade mis pähe torganud, järgi pealkirjad läbi lapanud, kuid ei midagi. Muidugi pole võimatu, et seda seal polegi. Või on film kellegil kogus ja oleks nõus mulle koopia loovutama kulude ja vaeva hinna katmise eest?
Дачная поездка сержанта Цыбули
Vaadata saab näiteks siin: http://kinobanda.net/film/6048/
jackpuuk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas jackpuuk »

Suur tänu! Kui pole surmatõbi, siis saab ikka milnetist abi :D! Tänud veelkord!
sitt päev, kellele kurdad
olef
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas olef »

"Metskannikesed"
ETV2
L 5. mail kell 21.40
Kordus P kell 11.55 ja E kell 9.30
OnuEnn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OnuEnn »

metsas kannikesi ei kasva.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Seda filmi tuli esmakordselt sõjaväes vaadata ja tegu oli tavapärasest nõukogude propagandafilmist ikka päris erineva asjaga. Omamoodi tänuväärne linateos, aitas kõvasti kaasa kaasteenistujate silmaringi avardumisele toonastes tingimustes.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
OnuEnn
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OnuEnn »

ma meenutan siiani hea sõnaga sõjaväes noorteajal kinos dostojevski "kuritöö ja karistus" seanssi - sai rahulikult tukkuda.
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Noorteajal või utšepkas polnud vahet, mida näidati, seal oli üks ühele seos tagumiku ja silmade vahel- niipea kui tagumik pinki puutus, nii silm looja vajuma hakkas. Ükskõik mis ekraanil toimus või mida sampoliit jahvatas.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kasutaja avatar
ugandiklubi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ugandiklubi »

Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

Kusagilt lugesin, et viimati mainitud filmis "Valge Tiiger" osaleb venelaste tehtud päris Tiger I tanki üksühele meenutav koopia, kuid traileris vahtis vastu mingi arvatavasti T-34-le ehitatud jube plekkmonstrum.
Unforeseen consequences
mx77
Liige

Postitus Postitas mx77 »

ugandiklubi kirjutas:Белый Тигр : http://filmix.net/voenniy/37881-belyy-tigr-2012.html
Päris omapärane film, polekski nagu venelaste tehtud. Esiteks puudub absoluutselt see ülevõlli überpatriotism. Täiesti puudub partei juhtiv roll. Lõpp on ka nagu veidi ebatavaline, kuigi filmi lõpetab kapitulatsiooniakti allakirjutamine, siis kuskile taustale jääb ikka hõljuma tunne, et sakslased võitsid. Ja siis see lõpumonoloog, see oli eriti huvitav.
toomas tyrk See peab ikka üks meeletu edevus ning hea enesearvamus olema, mis sunnib sellist möla sellistes kogustes tootma. Siis nüüd tekib üha rohkem ja rohkem tunne, et ju ikka keegi maksab selle eest.
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Õnnestus viimaks ära vaadata venelaste augustisõja film Avgust.Vosmoga http://www.imdb.com/title/tt2094767/
Varem on nähtud ka georgide-hollivoodlaste 5 Days of War http://www.imdb.com/title/tt1486193/

Siin paneb ikka sissetöötatud venelaste propagandamasin pika puuga ära. Esiteks on 5 Days on War väga leierdatud süzeega - sellise stoori leiab vist iga sõjakolde kohta alates Vietnami sõjast. Ei aita ka Andy Garcia osalus (lipsu muideks ei näri).
Vene filmis on stooris mõnus nüke sees ja film suunatud ka nooremale koolieale, nagu propafilmile kohane.

Eriefektid on taas vene filmi kasuks juba süzeest tulenevalt.
Üldine filmi pildikeel on samuti ilusam ja puhtam vene filmis.
Ja kui vene filmis on georgid väga-väga pahad siis georgide filmis on eriti pahad on hoopis palgasõdurid.

Tõsistele sõjafilmi fännidele ei soovita kumbagi kuigi sellest ajast, mis Avgust. Vosmoga vaatamisele kulus, kahju küll ei ole.
Pakkuda võib filateeliat perioodist 1918-1941.
www.aiaimpeerium.ee
reaaally
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas reaaally »

Kui pole veel läbi käinud, siis Band of Brothers on päris hea sari (10 osa)

http://www.imdb.com/title/tt0185906/
Kasutaja avatar
ugandiklubi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ugandiklubi »

:scratch: Tegelikult ikka jube ollivuudi jama .
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

ugandiklubi kirjutas::scratch: Tegelikult ikka jube ollivuudi jama .
Nõus.

Film, kus amid allüksuse tasandi kokkupõrgetes killivad preislasi nagu kutsikaid, lihtsalt EI SAAGI olla ei hea ega tõepärane :lol: :lol:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist