Nagu 2 tilka vett ehk miks Putin eestlasi ei salli!
Nagu 2 tilka vett ehk miks Putin eestlasi ei salli!
Peale pikki otsinguid ja uurimistööd õnnestus tuvastada vene presidendi tegelik isa! Selleks ei ole keegi muu, kui endine Eesti kaitseväe 4.jalaväerügemendi allohvitser E. Pensas! Vaadake pilte ja otsustage ise
Viimasel pildil Volodja väidetav isa. Volodja ja ta väidetava papsi pildid lehelt: http://et.wikipedia.org/wiki/Vladimir_Putin
- Manused
-
- Lilliputin.jpg (18.62 KiB) Vaadatud 6947 korda
-
- Vladimir_Spiridonovich_Putin.jpg (5.63 KiB) Vaadatud 6947 korda
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Re: Nagu 2 tilka vett ehk miks Putin eestlasi ei salli!
Ma olen ise ka, mõnikord, täis peaga postitusi teinud. Shit happens. 
irw
pigem ma kahtlustan Sm Putini seotust hämarate jõududega -
olendid mittetavapärasest maailmast, mis talle on inimvaenuliku jälje
jätnud tänu halvale kohtlemisele.
üht võimalikku (lähi?) sugulast näeb järgnevalt pildilt

pigem ma kahtlustan Sm Putini seotust hämarate jõududega -
olendid mittetavapärasest maailmast, mis talle on inimvaenuliku jälje
jätnud tänu halvale kohtlemisele.
üht võimalikku (lähi?) sugulast näeb järgnevalt pildilt

brr paraad vihmaga - isegi munad olid märjad
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Teades Volodja armastust idamaiste võistluskunstide vastu kahtlustan, et tegelik isa on

Põhjendus: tundub, et mõõgavõitlust ja taekwondood valdab päris hästi ning omab telekineesi (esemete mõtte jõul liigutamise) võimet, mis on omane parimatel senseidele.

Põhjendus: tundub, et mõõgavõitlust ja taekwondood valdab päris hästi ning omab telekineesi (esemete mõtte jõul liigutamise) võimet, mis on omane parimatel senseidele.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Oodake, kui mu isa on eestlane, ema venelane, vanaisa neeger ja vanaema juut, siis ma a priori vihkan kõiki nimetatud sotsiaalgruppe? või milles esitatud loogika täpselt seisneb?Aleks kirjutas:Peale pikki otsinguid ja uurimistööd õnnestus tuvastada vene presidendi tegelik isa! Selleks ei ole keegi muu, kui endine Eesti kaitseväe 4.jalaväerügemendi allohvitser E. Pensas!
"Me oleme nii lootusetult inimpalge minetanud, et igapäevase kasina leivapalukese pärast anname ära kõik: põhimõtted, oma hinge – kõik võimalused tulevastele põlvedele, et mitte ainult ohustada oma ebakindlat eksistentsi." A. I. Solženitsõn
Lgp! Kanakukk, siin pole loogikaga midagi teha. Kui vanaisa oli neeger, siis kas ema või isa pole mitte juut ega eestlane, vaid üks kahest on vähemalt mulatt. Muidugi kui neegrist vanaisa abikaasa oli juut, siis midagi annaks tuletada...kanakukk kirjutas:Oodake, kui mu isa on eestlane, ema venelane, vanaisa neeger ja vanaema juut, siis ma a priori vihkan kõiki nimetatud sotsiaalgruppe? või milles esitatud loogika täpselt seisneb?Aleks kirjutas:Peale pikki otsinguid ja uurimistööd õnnestus tuvastada vene presidendi tegelik isa! Selleks ei ole keegi muu, kui endine Eesti kaitseväe 4.jalaväerügemendi allohvitser E. Pensas!
Need, kes Su esivanemad on ei tohiks nüüd küll aluseks olla terve rahvuse vihkamiseks. Miks Putinile Eesti ja eestlased nagu pinnud p....s on? Igaüks teeb ise omad järeldused - minu postitust ei maksa Sul absoluutse tõena võtta, vaata läbi huumoriprismakanakukk kirjutas:Oodake, kui mu isa on eestlane, ema venelane, vanaisa neeger ja vanaema juut, siis ma a priori vihkan kõiki nimetatud sotsiaalgruppe? või milles esitatud loogika täpselt seisneb?Aleks kirjutas:Peale pikki otsinguid ja uurimistööd õnnestus tuvastada vene presidendi tegelik isa! Selleks ei ole keegi muu, kui endine Eesti kaitseväe 4.jalaväerügemendi allohvitser E. Pensas!
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Katsuks parem ühedatud jõududega selgeks teha, mis ta isaga siis õieti juhtus. Kui ta sellest kuskil on täpsemalt rääkinud muidugi. See, mis kunagi eesti keeles kuskil lehes ilmus, oli piisavalt ebamäärane - et pidi läbi rookõrre hingama vee all ja napilt pääses, sest mingid eestlased tahtsid teda sakslaste kätte anda. Kontekstist tundus, et tegu võis olla hoopis Venemaal elavate-olevate eestlastega ja tegevus ei toimunudki Eestis. On midagi täpsemat teada?
Ta vanamees olla politruk olnud bandel, mis visati 1944-dama Issanda aasta talvel Varessaare kanti. Seal õnnestus neil ahvidel hulk omakaitsemehi, kes neid püüdma läksid, maha võtta(mälestuskivi Taruma külas). Peale regroupi ja saksa abivägede kohalejõudmist kustutati nad ikkagi ära. Oli vist nii. Teemat on pikemalt lahatud sissi rubriigis, Pargase teema lõpus. Ilmselt see vennike siis pääses lõikama ja hingas läbi kõrre vahepeal. Samas see pigem legend.
Kõrs? Tõenäoliselt oli vesi ka külm. Eeldusel, et mees vees viibis, kui läbi kõrre hingas.
Ma ütleks isegi, et mees, kes talvel vette ronib läbi kõrre hingama, väga kaugele ei kooberda pärast. Hingamine lakkab. Kõrrega või ilma. Eriti, kui vaenlase tagala ja ustele koputada väga ei saa. Et ma väga ei usu seda juttu.
Ma ütleks isegi, et mees, kes talvel vette ronib läbi kõrre hingama, väga kaugele ei kooberda pärast. Hingamine lakkab. Kõrrega või ilma. Eriti, kui vaenlase tagala ja ustele koputada väga ei saa. Et ma väga ei usu seda juttu.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Kas see läbi pillorookõrre hingamine pole mingist Rambo filmist pärit fantaasia?
Läbi pillorookõrre ei saa muidu hingata ka, proovige kui ei usu.
Läbi pillorookõrre ei saa muidu hingata ka, proovige kui ei usu.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Mina mäletan seda tehnikat "Kapten Tenkeš" ist ja ühest Gojko Mitici filmist.
Pilliroog näeb välja selline...

Nii et kas on kogu jutt jama(mis ka minu arvamine on) või siis on hingamistorukese pikkus 15-20 cm, aga sellisest veesügavusest on harilikult vee all olev kaunikesti hästi avastatav. Seda enam, et selili vee alla laskudes kipub magu vee peale kerkima ja püstiasendis on suust pealaeni vaata et suurem vahemaa kui seesama torukese pikkus.
Vene meedia andis lekkimisskandaali päevil aga teada...
Pisukeste variatsioonidega kirjutab sama ka "Kommersant":
Muideks, Putini eluloo kohta on igasugu versioone...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2440671382
Подробнее: http://kommersant.ru/doc/1766073

Nii et kas on kogu jutt jama(mis ka minu arvamine on) või siis on hingamistorukese pikkus 15-20 cm, aga sellisest veesügavusest on harilikult vee all olev kaunikesti hästi avastatav. Seda enam, et selili vee alla laskudes kipub magu vee peale kerkima ja püstiasendis on suust pealaeni vaata et suurem vahemaa kui seesama torukese pikkus.
Vene meedia andis lekkimisskandaali päevil aga teada...
http://www.utro.ru/articles/2011/09/05/996440.shtmlСкандальный сайт WikiLeaks опубликовал последние имевшиеся в его распоряжении 250 тыс. документов американского Госдепартамента. Среди депеш и переписок оказалось и письмо высокопоставленного эстонского дипломата, в котором объясняется, почему Владимир Путин не любит эту прибалтийскую республику. Причины неприязни Путина эстонский дипломат объясняет довольно забавно. По словам Тиидо, во время Второй мировой войны отец Путина был "сброшен с парашютом на территорию Эстонии". Однако местные крестьяне "предали его и выдали немцам". В итоге отцу Путина удалось бежать из плена, однако при этом он был ранен. "С тех пор Путин испытывает негативные чувства к Эстонии, что очень осложняет выстраивание прагматичных отношений", - цитирует депешу "КоммерсантЪ".
Отметим, что сам Путин недавно сам поделился воспоминаниями о том, как его отец выжил во время войны. Во время посещения форума "Селигер" премьер рассказал, что его отец воевал в тылу противника в диверсионном отряде и, когда бойцы попали в болото, оказался единственным, кто смог выйти оттуда.
Ранее Путин также рассказывал, что его отец служил в составе специального разведывательного батальона. Во время спецоперации в Эстонии диверсанты взорвали поезд с провизией, а затем спрятались в лесу. Когда красноармейцы обратились за едой к местным жителям, те принесли им продуктов, но затем сдали немцам. Из 28 членов группы выжили только четверо, среди них и отец Путина, который спрятался в болоте и дышал под водой через тростник.
Pisukeste variatsioonidega kirjutab sama ka "Kommersant":
Подробнее: http://kommersant.ru/doc/1766073В другом документе, отправленном из Таллина в Вашингтон в конце 2009 года, приводится ссылка на слова вице-канцлера МИД Эстонии Харри Тиидо, утверждающего, что у премьер-министра РФ Владимира Путина личная неприязнь к эстонцам, и пытающегося объяснить почему. "Во время Второй мировой войны отец Путина был сброшен с парашютом на территорию Эстонии. Но эстонские фермеры предали его и выдали немцам. Ему удалось бежать из плена, однако он получил ранение при побеге. С тех пор Путин испытывает негативные чувства к Эстонии, что очень осложняет выстраивание прагматичных отношений",— говорится в депеше.
Muideks, Putini eluloo kohta on igasugu versioone...
Jutu juurde käib ikka kinu kah...Напомним, что по официальной чекистской биографии Путин является сыном Владимира Спиридоновича Путина. Однако по данным независимых исследователей, настоящим отцом Путина является житель Урала Привалов, а его мать – Вера Путина, до сих пор проживает в Грузии (именно из-за того, что его мать вышла замуж за грузина, который не очень жаловал пасынка, у Путина развилась личная ненависть к Грузии).
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2440671382
Подробнее: http://kommersant.ru/doc/1766073
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Otse elulooraamatust, mida Tiido siis ümber jutustas.
Sealt saab lugeda ka Leningradi blokaadi kohta. Kuna tänasest VF tipust on päris paljud Piiterist pärit ning blokaad puututas enamikku väga isiklikult, siis II MS on neile intiimne teema.
http://archive.kremlin.ru/articles/bookchapter1.shtml– А где был ваш отец?
– Отец в это время воевал. Его определили в так называемый истребительный батальон НКВД. Эти батальоны занимались диверсиями в тылу немецких войск. Отец, собственно говоря, принял участие в одной такой операции. В их группе было 28 человек. Их выбросили под Кингисеппом, они огляделись по сторонам, устроились в лесу и даже успели взорвать состав с боеприпасами. Но потом кончились продукты. Они вышли на местных жителей, эстонцев, те принесли им еды, а потом сдали их немцам.
Шансов выжить почти не было. Немцы обложили их со всех сторон, и только некоторым, в том числе и отцу, удалось вырваться. Началось преследование. Остатки отряда уходили к линии фронта. По дороге потеряли еще несколько человек и решили рассеяться. Отец с головой спрятался в болоте и дышал через тростниковую трубочку, пока собаки, с которыми их искали, не проскочили мимо. Так и спасся. Из 28 человек к своим тогда вышли четверо.
http://archive.kremlin.ru/articles/bookchapter6.shtmlВторой такой политический международный скандал случился в Гамбурге в марте 1994 года. Президент Эстонии Леннарт Мери, который, кстати, был хорошо знаком с Путиным и с Собчаком, позволил себе грубые выпады в адрес России в публичном выступлении на семинаре Европейского союза. Путин был в зале вместе с другими российскими дипломатами. После того как Мери в очередной раз грубо сказал про оккупантов, имея в виду Россию, Путин не стерпел. Он встал и демонстративно вышел из зала после этих слов. Это выглядело впечатляюще: заседали в Рыцарском зале с десятиметровыми потолками и мраморным полом, и когда он шел, в полной тишине каждый его шаг отдавался под сводами эхом. В довершение ко всему огромная кованая дверь захлопнулась за ним с оглушительным грохотом. Как Путин сам потом рассказывал, он даже пытался ее придержать, но не смог.
Наш МИД потом одобрил этот поступок.
Sealt saab lugeda ka Leningradi blokaadi kohta. Kuna tänasest VF tipust on päris paljud Piiterist pärit ning blokaad puututas enamikku väga isiklikult, siis II MS on neile intiimne teema.
Putini jutust tulebki välja, et need olid Kingissepa (Jamburgi) piirkonna eestlased. Seal oli palju eesti asunike külasid. Selleks ajaks olid need kõik meesteta külad, pea kõik täiskasvanud mehed olid 1937-38 maha lastud väljamõeldud süüdistuste alusel. Sellepärast ei ole vist väga imestada, et allesjäänud eestlastel NKVD diversantide vastu väga sooje tundeid ei olnud.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: maxi ja 5 külalist