Must pesu...

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Suletud
Lemet
Liige
Kontakt:

Re: Must pesu...

Postitus Postitas Lemet »

Pisitasa tuleb selgust...
Ühe näitena tõi Kikkas, et kui talle rääkis noormees august (vene keeles „яма”) ja augu kaevamisest, siis ajakirjanduses oli auk muutunud hauaks (vene keeles „могила”). See on aga oluline erinevus.
http://www.epl.ee/news/eesti/kaitsevae- ... d=64898004

Aga Reinsalu üllatas oma ebakompetentsuse ja suhtumisega(mis minu arvates oli juba ette hukkamõistev) tõepoolest ebameeldivalt.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Suure tõenäosusega (artiklist ja kommentaaridest loetu põhjal) oli antud Kompanii ülem minu ajateenistuse ajal minu rühma ülem. Mul jätkub küll ainult häid sõnu, väga normaalne ja tööle pühendunud ohvitser oli, hingega asjajuures.Väljaõppe tase, mis ta noorsõduritele andis, oli tunduvalt parem kui see mille mina oma SBK ajal sain. Absoluutselt ei usu jutte haua kaevamisest, ei olnud tema stiil. "Karistused" mis ta määras (ja lubas oma alluvatel määrata) pidid omama sõjaväelist tulemit, ei tegelenud konide ega distsipliini matmisega, sest selle asemel sai kaevata kaeviku jne.Samuti ei olnud ta pahatahtlik haigete ja vigaste vastu.On iseenesest mõistetav, et nt rännaku vabastus ei takista sul läbimast näiteks veetakistust, kaevamast kaevikut jne. Samas mõnda aramat ja riigikeelest mitte eriti arusaavat mehikest võisid ta üsna järsud maneerid ja kiire hääletooni muutus hirmutada küll.

Kõik kes on Männikul metsalaagris käinud teavad, et suvalise augu kaevamiseks ei ole seal vaja autotulede valgust, eriti augustis, linna tuled hoiavad koha üsna valgena ka öösel.Küll aga on neid vaja, et hinnata valmis kaevikut.

Küll aga lugedes lehest vendade kohta, jääb mulle mulje, et alates esimesest päevast tegid nad kõik endast oleneva, et saada nn TKV. Selliseid mehi oli, minu arvates oli kahetsusväärselt lihtne saada endale mõni vabastus.
Kurjam
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kurjam »

Huvitav kui need ludrid oleks vene armees end samamoodi ülal pidanud, mis neist siis oleks saanud? Vist juba surnukuuris jää peal.
Pärtel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Pärtel »

nüüd ütles siis oma sõna sekka ka peaminister. tema, erinevalt kaitseministrist, ei olegi nii ühepoolse arvamusega, nagu peaks ohvitserid juba vanglas istuma, vaid ei näe midagi hirmsat tõsiasjas, kui sõjaväes kaevikuid kaevatakse. kas on siis temale teada rohkem fakte sellest juhtumist, kui kaitseministrile või oli kaitseminister oma väljaütlemistes liialt rutakas. ei soovi küll poliitikat mängu tuua, aga vaadake mis erakonna minister on kamin ning millega selle erakonna mõningad liikmed "äri tehes" mõni aeg tagasi silma paistsid. ehk siis "kahlusi ei ole, aga kõhklused on küll".
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Huvitav,kas kunagi tuleb selline aeg,kus mõni kõrgem ohvitser ütleb välja ,et "Need on minu mehed,nad on tublid mehed ja suurepärased kaitseväelased , usun neid ja mitte mingit jama!"?
Tegelikult on ju sellist asja ka olnud, meenutagem kasvõi Tanki-Antsu väljaütlemisi mereväeskandaali ajal.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
ennww
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ennww »

uusmario kirjutas: Küll aga lugedes lehest vendade kohta, jääb mulle mulje, et alates esimesest päevast tegid nad kõik endast oleneva, et saada nn TKV. Selliseid mehi oli, minu arvates oli kahetsusväärselt lihtne saada endale mõni vabastus.
Minu õe poeg teenib samal ajal samas kohas. Muud ei tahaks siia lisaks öelda, kui et vennikeste (teadlik?) distsipliini eiramine külastuspäeval - mobiiltelefoniga rääkimine, vormi kandmise reeglite rikkumine jm. - torkas silma ka naissoost tsiviilisikule.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Pange tähele kui osavalt mängitakse praegu pööbliga, lausa imeks pane kohe :shock:
Et taeva pärast ei hakataks rääkima eilsest ESM ratifitseerimisest koalitsiooni häältega, siis on lauale visatud kaks riknenud haisvat hapukurki.
1. "KV hauakaevamise skandaal"
2. "Paksumaksu kehtestamine".

Delfis ei näe te ühtki teemat seoses ESM üle arutlemisega, kõik räägivad hauakaevamisest ja kehamassiindeksist.
Kellelegi on väga vaja pseudoteemadele jubedat powerit anda.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Markko
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Markko »

Kärmelt tehtud

http://www.postimees.ee/957578/prokurat ... aluurimist

Saab ESM-i juurde tagasi minna :D
ivanorav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivanorav »

Markko kirjutas:Kärmelt tehtud

Ei taha hästi uskuda, et tiblapojad sellega lepivad!
Aga kui lepivad, siis on selge, et olidki luftipumbad!
Meenub koha Marge Arumäe keiss.
Kasutaja avatar
pagan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas pagan »

ivanorav, su hanedega propaganda-pildi originaal vupsas kogemata mu ette kui klikkasin siin propaganda teemas linke:
http://www.militaar.net/phpBB2/viewtopi ... 9&start=15
Pilt
Et tegemist siis tubli antifashistiga jah? :)
Ülbeks minekuga hakkavad vead tulema.
ivanorav
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ivanorav »

Tegu ei ole maailmavaatega, vaid musta huumoriga! :lol:
Teemasse lisasin selle foto sellepärast, et see teemasse sobis (mida hanede saamiseks tegema peab, kuigi haned oleks saanud ka niisama!) :D :D
Kasutaja avatar
Markko
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Markko »

ivanorav kirjutas:
Markko kirjutas:Kärmelt tehtud

Ei taha hästi uskuda, et tiblapojad sellega lepivad!
Aga kui lepivad, siis on selge, et olidki luftipumbad!
Meenub koha Marge Arumäe keiss.
Tiblapojad võib-olla ei tahtnudki asja kella külge panna. Meediast on läbi käinud, et ega nemad ei hakanudki lamenti lööma, vaid asi sai alguse teistest kõrval- ja pealtnägijatest
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Kui aus olla, siis läbi aegade on sellised ebameeldivad asjad meediasse sattunud ikka kaitsevaldkonnas töötavate-teenivate inimeste abiga, asjaosalised on pigem üritanud ikka madalat profiili hoida. :x
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Tundmatu sõdur nr. 4
Liige

Postitus Postitas Tundmatu sõdur nr. 4 »

Kapten Trumm kirjutas:Kui aus olla, siis läbi aegade on sellised ebameeldivad asjad meediasse sattunud ikka kaitsevaldkonnas töötavate-teenivate inimeste abiga, asjaosalised on pigem üritanud ikka madalat profiili hoida. :x
...vot siin ilmselt olekski tõsist ainest kas siis sõjaväepolitsei- või muidu teenistuslikuks juurdluseks :twisted:
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
taara
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas taara »

ennww kirjutas:
uusmario kirjutas: Küll aga lugedes lehest vendade kohta, jääb mulle mulje, et alates esimesest päevast tegid nad kõik endast oleneva, et saada nn TKV. Selliseid mehi oli, minu arvates oli kahetsusväärselt lihtne saada endale mõni vabastus.
Minu õe poeg teenib samal ajal samas kohas. Muud ei tahaks siia lisaks öelda, kui et vennikeste (teadlik?) distsipliini eiramine külastuspäeval - mobiiltelefoniga rääkimine, vormi kandmise reeglite rikkumine jm. - torkas silma ka naissoost tsiviilisikule.
Täpselt. Käed taskus, au ei anna, tossud jalas jne. Mida kõike nad ka ei teinud. Sõber oli nendega ühes rühmas.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist