Missiooni/Ülesande analüüs.
-
- Liige
- Kontakt:
Missiooni/Ülesande analüüs.
Tere vihmast laupäeva pärastlõunat!
Nimelt on tekkinud mul üks probleem. Probleem seisneb selles,et oskab äkki keegi mulle lahti seletada kuidas käib sõjaväelises ringkonnas missiooni/ülesande analüüs, et sellest formuleerida käsk(alates jaoülemast). Seda läheb mul vaja seerukursusel siis kaitseväes, tund oli juba, aga paraku olin sellel hetkel haige ja ei saanud osa võtta. Ideaalne oleks see, kui kellegi on mingi konspekt või paber õppematerjali näol olemas.
Ette tänades
BackInAction
Nimelt on tekkinud mul üks probleem. Probleem seisneb selles,et oskab äkki keegi mulle lahti seletada kuidas käib sõjaväelises ringkonnas missiooni/ülesande analüüs, et sellest formuleerida käsk(alates jaoülemast). Seda läheb mul vaja seerukursusel siis kaitseväes, tund oli juba, aga paraku olin sellel hetkel haige ja ei saanud osa võtta. Ideaalne oleks see, kui kellegi on mingi konspekt või paber õppematerjali näol olemas.
Ette tänades
BackInAction
[i]"The best form of defense is attack."[/i](Karl von Clausewitz)
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Re: Missiooni/Ülesande analüüs.
Kamoon küll neid netilapsukesi... Viis minti enne lahingut hakkad ka netist abi otsima vä

Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
No aga miks sa Borja siis kohe puusalt ei kõmmuta ja hädalist ei aita?
Minu käest saad abi alles tööpäeval. Anna teada, kui abi enne kätte jõuab. Siin peaks vastava "võimekusega" inimesi ikka liikuma.

Minu käest saad abi alles tööpäeval. Anna teada, kui abi enne kätte jõuab. Siin peaks vastava "võimekusega" inimesi ikka liikuma.
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Kuidas sulle nüüd öeldagi - no kohe põhimõtteliselt ei aitasoesilm kirjutas:No aga miks sa Borja siis kohe puusalt ei kõmmuta ja hädalist ei aita?![]()

Et ei aita selliselt serveeritud küsimuse pääle ja sellises (neti-)keskkonnas ja selliste põhjendustega, et üks tunnike puudutud ja nüüd kohe loll valmis, es ole ei märkmeid kuskilt võtta ega es olda ka jaoülema õpikut kunagi elus nähtud

Ei aita, kas tead, kohe mitte ei aita... Sest sellise suhtumisega (nalja-)vennike viiks seersandina oma jao vaid hukatusse... Et möll käib aga alljuhil peas pole mitte essugi, ainult internetiaadressid... aga netti ka es ole abi küsida ja ongi sõda läbi vä

Infanterie - königin aller Waffen.
-
- Liige
- Kontakt:
Kulla sõber! Kust sa sellise kuldse idee peale tulid, et instruktori asemel küsida puudutud tunni materjale (ilmselgelt AK templiga) mingist foorumist
Kui aga tegelikult on huvi kellelgi tsiviilist militaarse analüütilise otsustamise süvaõppe vastu, siis see on täiesti legaalselt saadav. Põhineb USA materjalidel, mis on ilma klassifikatsoonita, seega selle alusel antav koolitus on täiesti JOKK.
P.S. Kui sa väidad end tegevteenistuja olevat, siis ma ei saa üldse probleemist aru. Ma millegipärast usun, et sisevõrgus on näiteks Coy õpik ja põhjalikumaid analüüside selgitusi ei leia sa kuskilt. Sobib aluseks võtta, sest Troop Leading Procedures kehtib oma analüüsi etappide loogika ja sisu poolest jaost Coy-ni. Lihtsalt mastaap on teine. Aga näiteks see, mida ja kuidas tuvastatakse põhiülesande analüüsil, on ikka täpselt sama jne

Kui aga tegelikult on huvi kellelgi tsiviilist militaarse analüütilise otsustamise süvaõppe vastu, siis see on täiesti legaalselt saadav. Põhineb USA materjalidel, mis on ilma klassifikatsoonita, seega selle alusel antav koolitus on täiesti JOKK.
P.S. Kui sa väidad end tegevteenistuja olevat, siis ma ei saa üldse probleemist aru. Ma millegipärast usun, et sisevõrgus on näiteks Coy õpik ja põhjalikumaid analüüside selgitusi ei leia sa kuskilt. Sobib aluseks võtta, sest Troop Leading Procedures kehtib oma analüüsi etappide loogika ja sisu poolest jaost Coy-ni. Lihtsalt mastaap on teine. Aga näiteks see, mida ja kuidas tuvastatakse põhiülesande analüüsil, on ikka täpselt sama jne
guugeldada proovisid
?

Google: jaoülema käsk. Esimene vastus Pärnu kaitseliidust: http://parnu.kaitseliit.ee/failid/oppe/ ... raamat.pdf
BTRi ja T-72 visuaalne tuvastamine jäta vahele, sisukord aitab edasi.
Omal ajal anti Pärnu pataljoni NAKis plastikust "Jaoülema piibel", kus käsuandmine oli taskumärkmiku suurusega plastikule 6lk peale kokku surutud. Hea metsas üle vaadata.
BTRi ja T-72 visuaalne tuvastamine jäta vahele, sisukord aitab edasi.
Omal ajal anti Pärnu pataljoni NAKis plastikust "Jaoülema piibel", kus käsuandmine oli taskumärkmiku suurusega plastikule 6lk peale kokku surutud. Hea metsas üle vaadata.
War, war never changes...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 4 külalist