M-internet Võrus

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
reaaally
Uudistaja
Kontakt:

M-internet Võrus

Postitus Postitas reaaally »

Tere

Sõduri baas Paldiskis läbi ja nüüd Kuperjanovi minek (side nak). Kuna Paldiskis ZEN m-internet (kuulub vist elisa alla) koguaeg katkes ja kiirused alla 0.2Mbit/s siis valiksin endale mõne kiirema mobiilse interneti teenusepakkuja. Oskab keegi soovitada mõnda mis nii Võrus kui ka hiljem Paldiskis rahuldava tulemuse annaks?

Ette tänades :write:
kulda18
Liige
Kontakt:

Re: M-internet Võrus

Postitus Postitas kulda18 »

Diil. Aga kui ma nüüd ei eksi, on TaP ja KuP kasarmutes WiFi olemas. Maastikul olen Diiliga igalt poolt ühenust saanud.
Te ei usu mind juba siis, kui ma räägin maistest asjadest, kuidas te usuksite siis, kui ma teile räägiksin taevaseid asju?" Joh. 3,12
ggdag
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ggdag »

Minu ajal minu kompaniis oli sülearvutite kasutamine keelatud.
reaaally
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas reaaally »

sülearvuti ongi keelatud. Nutitelefoniga 8)
otipoiss
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas otipoiss »

Kuna Kuperjanovi pataljonis sees kipub sama mõtteviisiga ajateenijate konsentratsioon väga kõrge olema ning ka linn kaugel ei ole, siis ma kardan, et vahet pole millise operaatori teenust tarbida. Nimelt õhtuti kui säärane tegevus võimalikuks saab siis juhtub see ju pea samaaegselt kõigile ning ma mäletan, et enamasti olid kõik härrased närvis, et kiirus kehva ja mis kõik veel.

Mina isiklikult mingeid endast targemaid telefone ei pruugi ning soovitan teistelgi seda aega kasutada n.ö internetipuhkuseks. Kuna siuke võimalus enam elus tuleb...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist