Müüdud.
-
Metsakutsu
- Uudistaja
- Kontakt:
Müüdud.
...
Viimati muutis Metsakutsu, 13 Okt, 2012 10:24, muudetud 3 korda kokku.
Loodust tuleb uskuda. Loodus ei saa valetada
-
Metsakutsu
- Uudistaja
- Kontakt:
Re: Müüa:
...
Viimati muutis Metsakutsu, 13 Okt, 2012 10:24, muudetud 1 kord kokku.
Re: Müüa: Metallidetektor Minelab X-Terra 70
Manuaal on muidugi eriline lisa
Palju on hind ilma selle extrata ?
Palju on hind ilma selle extrata ?
-
Metsakutsu
- Uudistaja
- Kontakt:
Kas kirjutasin, et lisana kaasas manuaal?
On ju kirjas, et kaasas manuaal!
Näiteks kas oled kindel, et suudad selle aparaadiga ilma manuaali lugemata töötada?
Ja muideks kas delfi.ee's pole enam uudiseid mida selliste sisukate kommentaaridega kommenteerida?
Näiteks kas oled kindel, et suudad selle aparaadiga ilma manuaali lugemata töötada?
Ja muideks kas delfi.ee's pole enam uudiseid mida selliste sisukate kommentaaridega kommenteerida?
Küsimus püstitatud oli : mis ojn hind manuaalita !?Metsakutsu kirjutas:Kas kirjutasin, et lisana kaasas manuaal?
ma ei taha seda krd-i ajakirjandust ega muud jama temaga kaasa, kas 300-ga annad käest ?
-
Metsakutsu
- Uudistaja
- Kontakt:
Kellel huvi, siis hinna osas saab ka tingida.
Lugupeetud Plönn - tõepoolest ei loe siit kusagilt välja, et manuaal on eriline lisa, mis hinda tõstab.
Kui näiteks mina tahaksin sellist riistapuud osta, siis ilma manuaalita ma ei ostakski - seetõttu on manuaali olemasolu oluline info, mis on alati soovitav müügikuulutusse kirja panna.
Viisakas ja asjakohane oleks olnud küsida tingimisvõimaluse kohta - sellele on Metsakutsu ka juba vastuse andnud.
Kui näiteks mina tahaksin sellist riistapuud osta, siis ilma manuaalita ma ei ostakski - seetõttu on manuaali olemasolu oluline info, mis on alati soovitav müügikuulutusse kirja panna.
Viisakas ja asjakohane oleks olnud küsida tingimisvõimaluse kohta - sellele on Metsakutsu ka juba vastuse andnud.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
huumorist kaugedki saavad ometi aru et manuaal pole kindlasti mingi extraartikkel,mis hinda võiks tõsta
Kuid hooaja lõpp ning juba eelmise põlvkonna seade võiks ometi olla proportsioonis hetkelise likviidsusega
-
Metsakutsu
- Uudistaja
- Kontakt:
Lume tulekuni veel aega. Aga kui mul oleks plaan otsija soetada, siis küll mingist hooaja algusest või lõpust ei laseks ennast heidutada.
-
Metsakutsu
- Uudistaja
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist