MILES oleks Konnal suurepärane asi, minu mälu järgi osteti neid ühe kompanii komplekt Estcoy väljaõppe tarbeks, niiet pool on juba olemas

.
Kui siis kõik ümber nurga piilujad ja keset tänavat uimerdajad hakkavad piiksuma ja ründajad liiguvad peamiselt madalroomates, saab kiiresti selgeks, mida tegelikult linnalahing tähendab olukorras, kus vastasel on ettevalmistatud kaitse ja ründav üksus ei oma rasket soomust. Sisuliselt enesetapp ja kaotusi tuleb rohkem kui ära tassida jaksab.
Naelapea pihta, Leo! See oligi minu jutu mõte, kui ma otsustasin siin kepi herilasepessa torgata

. Kui üks pool on ennast eelnevalt tugevasti kindlustanud ja teine pool peab siis jalväerünnakuga neid ründama on tulemuseks etteennustatav enesetapp. Ma muidugi ei taha öelda, et kaitsja üldse ei peaks midagi tegema, skaalal "kõhuli sambla peal" vs "toestatud täisprofiilkaevikud koos palkpunkritega" on veel õige mitu vaheastet. Minu arust on siinkohal mõistlik asi ajapiirang, sest ka päris olukorras on aeg see ressurss, mida kogu aeg on puudu.
Näiteks selline olukord: vaenlane pressib mingis suunas, sa saad oma kompaniiga ülesande vaenlane mingis kohas X peatada. Sa sõidad oma kompaniiga reede õhtul näit. 1900 kohale (maastikuluure on sul juba tehtud), vaenlase peajõudude eeldatav kohalejõudmise aeg on hommikul 0700. Selle aja jooksul pead sa oma kompanii meestega ja kaasasolevate tööriistade- ning vahenditega rajama positsioonid. Kuna sa kõike vajalikku ei jõua selle ajaga teha, siis pead sa alustama kõige tähtsamast ja tegevused peavad olema hästi koordineeritud ja toimuma õlitatult. Kuna palke kohapeal langetama ei hakka, siis need võivad olla eelnevalt kohapeale veetud, kuid mullatööd peaks tegema labidatega. Sven, mis sa arvad, kui palju sa jõuaksid?