Mõned pildid ühest näuraamatu galeriist.
Meigo kirjutas:Täpselt ei tea kuna see tehtud on, tõenäoliselt 2008, ajalehe artikkel kust selle pildi hankisin on sellest ajast pärit, kõnealune artikkel
Avaldan veel natukene huvitavat infot, nimelt olen koostanud projekti eesmärgiga Vanemuine taastada. Sõltub see siis sellest kas EL annab toetust Vanemuise taastamiseks ja samuti Tartu linn, olen võtnud ühendust Tartu Sadamaga kes minu andmetel on laeva omanik, kahjuks veel pole saanud "jah" vastust ega mingeid numbreid, isegi kui õnnestuks laev ära osta, siis sõltub asi ikkagi kuidas kõrgemad rahakraanid avanevad. Esmakordne kogemus endal sellise algatusega. Samuti pole ma kindel kas Emajõe laeva temast enam saab, just tänu laeva süvisele mis peaks ümmarguselt 1,3 m olema. Pegasusel on see 0,86 m ja olen kuulnud, et meetri kandis pidi ka suht viimane piir olema Emajõe puhul, praam Koidulal see täpselt meeter ongi.
Üritan olla optimist, kui jõelaeva ei saa, siis ehk muuseumi sobiks ta igati, või ujuvhotelliks. Raha ei looda teenida, lihtsalt kahju vaadata kuidas omaaegsed lainemurdjad jõude oma viimset puhkepaika ootavad. Eks kui midagi selgub postitan siia ja kui kusagilt roheline tuluke tuleb registreerin ka vastava MTÜ. Tõenäoliselt oleks ka abikäsi vaja, ei kujuta ette kas siit foorumist on kellegil huvi natukene oma vabast ajast pigistada ja käsi külge panna? Kui Vanemuiset ei õnnestu ette võtta ja vastavad organid sellest huvitatud pole, siis proovin kätt Uku või mõne muu alusega, mis ilmselgelt Eesti kullafondi kuuluvad. Vanemuine tundub hetkel tunduvalt taastatavam kui Uku, rääkimata Valvurist.
Ei hakka mitut postitust tegema, seega kirjutan südamelt kõik ühte ära. Lugesin, et asjahuvilised tegid väärt ringkäigu Emajõel, kas kellegil oleks huvi seda kevadel korrata? Mul endal paati pole paraku, aga huvi ja tahe on suur.
Seal ta kunagi tõepoolest seisis. Ent veel millalgi augustis seisis ta Siili tn. otsa juures (vt. minu 17. juunil tehtud pilte). Ma lihtsalt mõtlesin, et kas on sealt juba ära viidud. Suve lõpu poole veeti sama kai äärde ka (arvatavasti) Uku roostes vrakk.sammal.habe kirjutas:Aardlapalu karjäärist võiks see pärineda. seal see Vanemuine vahepeal seisis.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist