Kokkusaamised
Re: Kokkusaamised
Aiai...ka selliste teadmistega mehed eksivad:) Arado saba on ju üsna ära tuntav:) Aga tegu pole igapäevase külalisega ka, niiet arusaadav. Pildil on Arado 80. Huma toodang. Väga sümpaatne lennuk. Ja julgen väita, et see mudel näeb hea välja just tänu oma 1/72 proportsioonile:) Ilusti puhtalt kokku ka pandud ja toorik paistab hea olema.
Aga kokkusaamine oli oma tuntud headuses.
Kk
Aga kokkusaamine oli oma tuntud headuses.
Kk
Kolmapäeval jälle klubipäev. Kui kellelgi paremaid mõtteid ei ole siis minu grill on vaba. Kamina katuse alla mahub ka jällegi ja tulevases mudelite toas on võimalik vihma korral varjus olla.
Toomas
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
-
- Liige
- Kontakt:
kusjuures vihma saab vist garanteeritult
Alustab ilmselt nagu ikka kullost
Levar

Alustab ilmselt nagu ikka kullost
Levar
Mulle sobib, üritan kohal olla.
Kk
Kk
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
ärge pahandage aga kuna jäin haigeks ei saa tulla! 

Terrvidused, Lubatagu siinkohal avalikult välja jagada värskelt digi-ilmutatud slaidid.
Alustagem seltsimees Kalle toodetud lendavast mootorpaadist -

Igati uhke kärrbes enda ohtlikult punase värvikomboga.
Seekord olid härrased võtnud kaasa ka ühe lego komplekti. Paistab nagu päris mudel, aga tegelikult...
Tahan olen katusega, tahan olen ilma, vahel loobin uksi eest. Vahet pole, millises konditsioonis, umbestäpseltpeaaegutäiesti väga hea näeb see uhmer välja!

Vahepeal läks siiski hapusti, sest fotoka mõtteaeg hämaras toas oli niipalju pikk, et vapper võitleja Värskast otsustas lihtsalt minema jalutada. Tagumik siiski jäi veel kaadrisse.

Siinkohal jääb minul rumalatest kommentaaridest ja Toomasel foto kvaliteedist puudu. Minge lugege Kristjani teemast ise!

Lõpuks paar reakest lohutuseks lugupeetud seltsimees Steinerile. Sa ei jäänud seekord väga millestki ilma. Nagu alljärgnevalt slaidilt võib täheldada, suruti kõik kohalviibinud mingisugusesse määratlemata olekus koopasse, kus laest rippusid elektijuhtmed ja kipsplaadid seintes olid viimistlemata. Aramist ei olnud - puudus peomeeleolu, see on hoomatav ka fotolt.

Kuimittevarem, siis hiljemalt Nojaabris kohtume taas.
Alustagem seltsimees Kalle toodetud lendavast mootorpaadist -

Igati uhke kärrbes enda ohtlikult punase värvikomboga.
Seekord olid härrased võtnud kaasa ka ühe lego komplekti. Paistab nagu päris mudel, aga tegelikult...
Tahan olen katusega, tahan olen ilma, vahel loobin uksi eest. Vahet pole, millises konditsioonis, umbestäpseltpeaaegutäiesti väga hea näeb see uhmer välja!

Vahepeal läks siiski hapusti, sest fotoka mõtteaeg hämaras toas oli niipalju pikk, et vapper võitleja Värskast otsustas lihtsalt minema jalutada. Tagumik siiski jäi veel kaadrisse.

Siinkohal jääb minul rumalatest kommentaaridest ja Toomasel foto kvaliteedist puudu. Minge lugege Kristjani teemast ise!

Lõpuks paar reakest lohutuseks lugupeetud seltsimees Steinerile. Sa ei jäänud seekord väga millestki ilma. Nagu alljärgnevalt slaidilt võib täheldada, suruti kõik kohalviibinud mingisugusesse määratlemata olekus koopasse, kus laest rippusid elektijuhtmed ja kipsplaadid seintes olid viimistlemata. Aramist ei olnud - puudus peomeeleolu, see on hoomatav ka fotolt.

Kuimittevarem, siis hiljemalt Nojaabris kohtume taas.
Tehisintellekt ei suuda kunagi asendada inimidiootsust!
Minu kalender näitab juba päris mitmendat päeva Nojaabrit. Vaataks kolmapäeval Kullo poe värsked uudised üle ja sokutaks siis ennast mõnda sooja ja valgesse ruumi nähtu üle aru pidama.
Toomas
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
eks pean isegi kohale tulema. Vaja uut mudelismisüsti
Grillihooaeg suletud!
Seekord olime jällegi Kullos juba koduseks saanud laua taga.
Alguses tundus tulema ilma näidismaterjalita lugemis ja jututuba aga Indrek ning Kalle tegid kokkusaamisest ikkagi eheda mudelistide ürituse.

Tavaloogika järgi peaks järgmine klubiüritus nagu aasta viimane olema kuid ärksamate mõtted hakkasid "Baieri Keldri" ümber keerlema. Kui huvilisi on siis võiks nädala 50 lõpp 14; 15 detsember või nädala 51 lõpp 21; 22 detsember mõnda õhtut broneerima hakata.
Toomas
Seekord olime jällegi Kullos juba koduseks saanud laua taga.
Alguses tundus tulema ilma näidismaterjalita lugemis ja jututuba aga Indrek ning Kalle tegid kokkusaamisest ikkagi eheda mudelistide ürituse.

Tavaloogika järgi peaks järgmine klubiüritus nagu aasta viimane olema kuid ärksamate mõtted hakkasid "Baieri Keldri" ümber keerlema. Kui huvilisi on siis võiks nädala 50 lõpp 14; 15 detsember või nädala 51 lõpp 21; 22 detsember mõnda õhtut broneerima hakata.
Toomas
- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
Tere-tere!
Oli meeldiv koosviibimine. Hoog sai leevendust. Ja eks järgmine kord ole teistmoodi
.
Olen aastalõpu üritusest osavõtja. Praeguse seisuga siis 14 või 21 dets on võimalik
Lugupidamine
Oli meeldiv koosviibimine. Hoog sai leevendust. Ja eks järgmine kord ole teistmoodi

Olen aastalõpu üritusest osavõtja. Praeguse seisuga siis 14 või 21 dets on võimalik
Lugupidamine
Taara avitab! ...
Igati huvitav oli rongindusega ka tutvuda. Aga see, et minu poolik oli muus osas ainukesena laual oli nüüd kord esmakordne juhus. See muidugi ei vähendanud koosviibimise väärtust:) Aastalõpu ürituse osas hoian ka huvi üleval.
Kk
Kk
- Blitzkrieg
- Liige
- Kontakt:
Baierisse pigem 14 sest tulemas pikad pühad ja 21 ollakse juba teel teistele üritustele kus saab juba katsetama hakata kuidas ka lennukid pudelisse mahuvad 

- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
Tere-tere
Nyyd siis asjaolude tottu jaab ainult 21 detsember, seda siis traditsioonilise aastalopu yrituse kohta.
Paraku jookseb selle 14.12.12 kuupaevale mitu yritust kokku.
Lugupidamisega
Nyyd siis asjaolude tottu jaab ainult 21 detsember, seda siis traditsioonilise aastalopu yrituse kohta.
Paraku jookseb selle 14.12.12 kuupaevale mitu yritust kokku.
Lugupidamisega
Taara avitab! ...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist