No näedsa, pske areng ikka toimub, polegi päris lootusetu...ja veel hakkavad näpud kihelema, kui keegi võtab üldsust irriteerida näiteks väljenditega "diaktiveeritud" jahipüssist...olkutolku kirjutas:Hakkas parem LEMET?![]()
![]()
![]()

No näedsa, pske areng ikka toimub, polegi päris lootusetu...ja veel hakkavad näpud kihelema, kui keegi võtab üldsust irriteerida näiteks väljenditega "diaktiveeritud" jahipüssist...olkutolku kirjutas:Hakkas parem LEMET?![]()
![]()
![]()
ma küll ei näe, et sa vabandasid. sa lihtsalt tõdesid, et läksid närvi ja seejärel kukkusid enda närviminekut õigustama.olkutolku kirjutas:Lemet sul on mingi probleem või ?sa pead kohe kõike kommenteerima või ,okei palusin juba vabandust minu esimese kommentaari kohta mis sa veel tahad ?
sõltub muidugi rohust. aga mis seal salata...mõni ägedam rohi, mis muidu lühemale rauale sobiks, lööks selliste proportsioonide juures muidugi torud "tammasseriks"Manurhin kirjutas:Sellisest megalühikesest kärbikust annaks rakette ilmselt päris edukalt lasta. Samas haavlid või kuul kukuks paarikümne meetri peal potsti maha, kuna relvarauda, kus püssirohugaasid väljalastavale kraamile vajaliku vungi saaks anda, ju praktiliselt pole.
no nii sitta potjomkinit pole isegi mina näinud, ehkki "töö käigus" tuli neid rummu KEK'i käkke ikka omajagu ette. tegelt üks vist isegi oli aga see ei pärinenud ka rummust vaid kuskilt puhja lähedal asunud relvaveskist. aga no too oli ka nisuke käkk, et hoolimata meistri parimatest kavatsustest tuli iga padrun ikkagi kuidagi ükshaaval näpuga salvest rauda sööta. mõnikord läks ka paremini ja riistapuu suutis ise ümber laadida aga kuna meister oli miskipärast unustanud lasueraldajale mõtelda, siis mõjus asjade taoline käik rahakotile laastavalt sest toona maksis padrun suht-koht sama palju kui tänagi, ehk siis mõnekümne pauguga võis perekonna kuueelarve sõna otseses mõttes sõelapõhjaks lastaManurhin kirjutas:Mis puutub relvaseppadesse, siis üheksakümnendate algul olnud neid Rummus-Ämaris omajagu. Ühte nende valmistatud TT "piraatkoopiat" olen ka pildilt näinud. Oli "originaaliga" pea äravahetamiseni sarnane. Paraku olnud "relvaterase" (loe: voodijala) kvaliteet siiski selline, et juba peale 5-6 lasku vajanud relv remonti.
levinud eksimus! mitte füüsikainstituut (riia maantee lõpus), vaid füüsikahoone (tähe tänaval).viiking kirjutas:Tartus füüsikainstituudis tehti sama, kui ma ei eksi...
parim komme ja soovitus on kõigepealt ringi vaadata, mida inimesed räägivad. tavaliselt mainitakse soovitiste hulgas ka ära, et tuleb vaadata, kes on autoriteedid jne (no lemet vist nagu natuke on vmt?) ning nendega ei tohtivat vaielda aga ma isiklikult sellele alla ei kirjuta sest mitte isiku autoriteet ei määra tema jutu väärtust vaid üksnes jutt ise.olkutolku kirjutas:alles tegin selle kasutaja endale siia ja ei tunne teie foorumlaste kombeid,ja ei oska võibolla kõige paremini siin teemat teha .
tubli! enne raudoksiidi ostmist veendu, kas sa sellele ka vastava puidu leiad. oluline pole mitte vaid see, kas vene, saksa või samurai, vaid ka mudelitel on mõningad erinevused.olkutolku kirjutas:tervist siis selline küsimus et kas sellest asjast muidu saaks midagi kui ma puidust osa külge teeks
http://www.okidoki.ee/item/962277/
krt teab selle ühe pildi järgi. kui lukupideme nupp samasugune lapik on, siis võib edasi uurida.Manurhin kirjutas:Kas see viimane "raudoksiid" midagi sellest ooperist pole? http://world.guns.ru/rifle/repeating-ri ... ier-e.html
Näiteks see?
no kuram seda teab, mis aadressil see härra K***v neid juppe vastu võttis ja võimalik ka, et ta polnud ainuke päevitaja. tean vaid, et valdav osa tartu malevast päevitas oma päevinäinud püsse tähe tänaval. vähemalt päevitaja sõnutsi. aga eks ma võin ka törts eksida, kuigi mäletan liigagi täpselt, et viisin just oma viimse vidinani lahti võetud juraka siiski tähe tänavale.viiking kirjutas:Hm, krt...mälu järgi sai küll viidud mitte Tähe tn., aga ok.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline