Eesti SS üksuste - politseipataljonide kuriteod II m.s ajal.

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
Vasta
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

Vaata veel http://erb.nlib.ee/index.php?marksona=holokaust

Eks sa ise uuri,kes see Saks oli. Tean,et tegu on juba vana mehega ( vist juba 79 aastane), ametilt oli vist insener,andnud välja mitu ajakirja, saanud Eesti riigilt ka teenetemärgi. Ühesõnaga-tegu on asjaliku mehega.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Wiking
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Wiking »

Jah, Saks on või oli juut.

Aga paistab, et sulle ei jõua kuidagi kohale, et sellel raamatul pole paraku tugevat kaalu. ju's ümberlükkavaid väiteid rohkem. Oleks seal midagi, millel on kaalu, ei jäänuks see vaid raamatukesse. Vaid zuroffid jne oleks sellest ammu kinni hakanud. vaata selle jaoks on kohtud kulla inimene.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

nii,selge.Elhonen Saks kirjutas ja kaasautor H.Sein.
rohkem pole vaja teadagi.kui sa oma tegemisi selle raamatu järgi sead,siis palju önne.
advekaatsest infot sa sealt igatahes ei leia.

pakun sulle midagi muud :

Jürgen Graf, " Holokaust luubi all " as ühiselu all trükitud.

muretse endale see raamat,see on tubli vastukaal sionistide valedele.
praegune holokausti poliitika on samamoodi ametlikuks poliitikaks tunnistatud.Täpselt nagu omal ajal nliidu ametlik ajalugu - kes kahtles,see läks istuma.keegi ei tohtinud midagi kahtluse alla seada siis ja ka nüüd.
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

ja siis veel kirjandust :

J.Lina " Skorpioni märgi all ",1998.a.
T.Madisson " Maailma uus kord " 2004.a.
T.Madisson "Lihula öppetund " 2005.a.

esmajärjekorras loe läbi Wagneri ja Lina teosed.

Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

nii,selge.Elhonen Saks kirjutas ja kaasautor H.Sein.
rohkem pole vaja teadagi.kui sa oma tegemisi selle raamatu järgi sead,siis palju önne.
advekaatsest infot sa sealt igatahes ei leia.
Ära seosta kõike zuroffismiga! Tegu on väga asjaliku raamatuga. Mees kirjeldab asju vägagi objektiivelt. Nt nimetab Hitlerit ja Stalinit ühemunakaksikuteks.

pakun sulle midagi muud :

Jürgen Graf, " Holokaust luubi all " as ühiselu all trükitud.

muretse endale see raamat,see on tubli vastukaal sionistide valedele.
praegune holokausti poliitika on samamoodi ametlikuks poliitikaks tunnistatud.Täpselt nagu omal ajal nliidu ametlik ajalugu - kes kahtles,see läks istuma.keegi ei tohtinud midagi kahtluse alla seada siis ja ka nüüd.
Seda raamatut naljalt ei leia. Kui sa lugesid minu pooolt algatatud teemat " Nemad paljastavad pettust" sii sa ehk märkasid,et minu teadmised selles vallas on üpris suured. Mingi uudis see raamat mulle ei ole.

Ühtlasi soovitaksin sulle Madissoni "Maailma uus kord" läbi lugeda. :wink:
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Wiking
Liige
Kontakt:

Ära seosta kõike zuroffismiga! Tegu on väga asjaliku raamatuga. Mees kirjeldab asju vägagi objektiivelt. Nt nimetab Hitlerit ja Stalinit ühemunakaksikuteks.
See ju pigem huumorivaldkond. Ja kõigile teada, et paika ei pea. Sellist nalja võib iga zootehnik ka visata, iseasi, kas see kohe raamatu kaante vahele panekut teenib. Me räägime tõsisel teemal ja huumorikirjandus vast siia ei sobi.

Jah, tore, et oled ka T.Madissoni raamatu läbi lugenud, loe veel temalt ka "Lihula õppetund", ning ära unusta Jüri lina raamatuid "Maailmaehitajate pettus" ja "Skorpioni märgi all", siis lisaks "Siioni tarkade protokollid", mis minuteada on isegi netis saadaval.

Kui aga väidad Eesti üksusi olevat seotud juutide tapmisega, räägi siis dokumentidest ja tunnistajatest. igihaljas küsimus, mis vist 1000 kordi sulle kõlanud, aga pole ikka vastust saanud.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

eks need juutide kirjutatud raamatud on jah väga asjalikud.taovad palli aina ühte väravasse,kuni köik arvavad,et nii see mäng käibki.
omal ajal öeldi,et ajaloolane Gustav Naan oli ka täitsa mees.kirjutas ilusa ajaloo ju teine.

mis puutub sinu teadmistesse holokausti,siis ma ei kahtle selles,kuid ära unusta,et ka teistel siinviibijatel on samasugust tarkust.sinu soovitatud raamat mul ammu risti-pöiki läbi loetud.

Saks vöib ju täitsamees olla,kuid advekaatset infot seal raamatust holokausti kohta ma ei usu,et leidub.

Peale söda sattusid ju enamuste saksamaa pinnal olevate koonduslaagrite arhiivid amide kätte.arhhiivid toimetati pärast nürnbergi usasse,kus nad ladustati usa riigiarhiivi.riigiarhiivis toimetasid aga pöhiliselt juudi soost isikud....hilem loodi just nende riigiarhiivi juutidest töötajate eestvedamisel valgesse majja nn.juudi oskaond, kes tegelesid ainult ja ainult juudi ja iisraeli küsimusega.
nii.see annab nt.minule küll päris tugeva pöhjuse mitte uskuda köike,mida räägitakse koonduslaagrites toimuvast.

seda juttu olen ma lugenud T.Madissoni ühest raamatust,kummast,ma ei mäleta ning ühelt usa kodukalt,nime kajhuks ei mäleta. :(

Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

to Wiking :

Kas mitte juudid ise selle " Siioni Tarkade Protokollid " raamatuga alguses väga rahul olid ja hiljem selle n.ö antipropagandaks ei tunnistanud,kuna seal sees ju üsna selgelt sionistide kongressidel kölanud maailmavallutus plaanid kirjas polnud?

igatahes Veltu.kui inimesed vöi mingi teatud möjuvöimas grupp juba raamatuid ja kirjandust keelama hakkavad,siis on midagi väga korrast ära.paralleele kasvöi nliidu poliitikataga selgelt tömmatavad.
Oled lugenud sellist raamatut,mis vene ajal sügavalt keelatud oli nagu " Rusikas " ?

kui keelatakse,siis on järelikult midagi varjata.ja kui varjatakse ja kahtlemise eest pölu alla langed,kinni lähed ja muid alatuid vötteid kasutatakse,siis on kohe midagi eriti karta.

Wiking
Liige
Kontakt:

Jah VANA LÖUKOER, nii ta oli, juudid olid algul sellega igati rahul. Siis aga ühtäkki muudsid meeld, oli ju nende suur saladus jõudnud Maailma.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

just,Wiking.

olen sinuga ühel meelel,et ei ole suudetud törvamiskatseid töestada allikatest,mis oleks usaldusväärsed.teema on tundlik,kuidtuleb selgeks saada.kui ei ole keegi siiani midagi leidnud,siis vaevalt et leitakse.sest sealt,kust vötta pole,sealt ei saagi vötta.

uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Kõik siin soovitavad "asjalike" teoseid...tore.Aga vahest soovitaks siis ka midagi tõeliselt asjalikku ja objektiivseks mille on kirjutanud päris ajaloolased,mitte Madisson,Saks ja Lina.
andrus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas andrus »

Wiking kirjutas:Jah, tore, et oled ka T.Madissoni raamatu läbi lugenud, loe veel temalt ka "Lihula õppetund", ning ära unusta Jüri lina raamatuid "Maailmaehitajate pettus" ja "Skorpioni märgi all", siis lisaks "Siioni tarkade protokollid", mis minuteada on isegi netis saadaval.
See ju pigem huumorivaldkond. Ja kõigile teada, et paika ei pea. Sellist nalja võib iga zootehnik ka visata, iseasi, kas see kohe raamatu kaante vahele panekut teenib. Me räägime tõsisel teemal ja huumorikirjandus vast siia ei sobi.
Wiking
Liige
Kontakt:

Tere, et juba tsiteeritakse :lol: Siis tekib küsimus, et kui see raamat on huumor, miks siis huumorit keelustatakse. Kui muidu võib osta igatsugu huumorit.
Kasutaja avatar
hugo1
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hugo1 »

Mehed palun lõpetage see jama siin ära ja kekenduge faktidele, kui keegi on midagi lihtsalt kuulnud, siis märkige see postis ära, et tegu on kuulduga ja ei saa 100% faktina võtta. Kui mõni juut kusagil väidab, et eestlased tapsid juute on ka see allikas, mis tasub uurimist.
Katsume seda teemat siin kaine mõistusega, mitte tunnetega arutada.
Muidu ütlevad härra Tyrgi närvid jälle ülesse ja teema läheb lukku.
Isiklike vestlusi oleks targem teha privas.
Meie võitluslipp sini-must-valge
aatekõrgusse näidaku teed!
Lehvi, lehvi sa hõõguma palged.
Süüta südames õilsuse leek.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

kui möni ajaloolane kirjutab sellest holokausti teemast,mis paneks kahtluse alla kogu selle loo, et too vennike jääks ilma tööst,pensionist ja kodust.
ja ma kordan veelkord oma küsimust.Miks siis nii käitutakse,kui möni julgeb holokaustis kahelda.miks topitakse kohe kinni ?siis tekibki kohe möte,et ju siis on ka,mida varjata.

Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline