60 aastat tagasi algas Nürnbergi protsess

Eestlased ning eestlastest koosnevad üksused, relvad, lahingud, varustus, autasud jne jne...
hitler
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas hitler »

Veltu kirjutas:hitler
mina arvan et vähemalt kohtunikud oleks võinud panna neutraalsest riigist mitte liitlaste omasi, siis oleks asi kuidagi moodi veel sobinud:D

See ei oleks asja vähimalgi määral muutnud. See oleks puhtalt näitemäng olnud. Nendele "neutraalsetele" oleks räägitud selgeks,kuidas asjad tegelikult peavad minema. Ja seda oleksid nemad ka teinud.

Ei tasu teha Nürnbergi protsessist suured silmad. Kõik toimunu oli ju paratamatus. Tollel ajal ei olekski saanud teisiti minna. Tegelikult mõistan ma liitlasi suurepäraselt. Kui ikka propaganda on sulle sisendanud,et fritsud olid kõigi nende õnnetuste põhjus,siis kaob sul paratamatult selliste vastu humaansus. D päeva järel randunud liitlassõdurid olid sakslaste peale nii vihased,et vaid vähesed neist võtsid fritse vangi. Tavaliselt lasti sakslased maha.
Nii pole ka Nürnbergi kohtu puhul midagi imestada,et peaeesmärgiks oli kättemaks,mitte õiglane kohus. Mõistan väga hästi inimesi,kes räägivad,et mis õigustest saab natside puhul rääkida,kui nad tegid nii palju kurja,surm oleks neile õiglane.

Ja kui edasi minna,siis hakkan ma isegi Wiesenthali ja Zuroffi suguseid mehi mõistma.
kuule ega aint sakslased syydi pole selles sõjas:D
Veltu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Veltu »

hitler ( mis kummaline nimi)
kuule ega aint sakslased syydi pole selles sõjas:D
Jah,ma kuulen. Loomulikult pole sakslased ainukesed süüdlased. Mina seda eitanud ei ole. Rääkisin vaid, et selline saatus oli vastavale ajastule täiesti kohane. Naiivne oleks arvata,et Nürnbergi kohus oleks tõesti võinud õigalane olla.

Ja Wiesenthali ja Zuroffi suguseid mehi mõistan ma ka. Tegelikult ajavad nad ju õiget asja-karistavad oma maa rahva hävitajaid ja kiusajaid ehk kurjategijaid. Pole see juutide süü,et nt meie riik venelastest piinajaid ei püüa. Asi on lihtsalt selles,et meie riigi pukis on vanad kommarid ja neile ei tundu just kuigi atraktiivne oma vanade ideoloogiakaaslaste püüdmine.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Koera, kes kogu aeg haugub, pannakse kõige vähem tähele
[img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan4.gif[/img]
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas VANA LÖUKOER »

Veltu.pool sinu jutust on oki,aga see teine pool....see,mis puudutab neid zuurahve.
minul on kindel veendumus holokaustist ja selle kajastamisest selline : oma rahva piinajaid tuleb jah karistada.olgu.aga miks siis ei ole hakanud wiisentali keskus nt.venemaad pigistama,sest ka stalin pani juute päris kövasti magama.kas mitte selle pärast ei hakka juudimaa venelasi kimbutama,et venemaa lihtsalt saadaks juudid kuu peale sellise jutuga.
kui holokausti tutvustamise ja kajastamisega minnakse liiale.ma mötlen selle all just holokausti päeva teiste riikide kalendritesse surumisega.kas pole mitte häbiväärne ? siis peaks juudid vötma oma kalendrisse ka meie küüditamisepäeva .meile oli see samasugune karm sündmus.
ja siis veel see,et juudid saavad saksamaalt igal aastal meeletuid rahasi kompensatsioniks ja ikka pole neile küllalt.nüüd maksab shveits takkaotsa.nali naljaks, aga see on äri.ei miskit muud.ja kui surmast tehakse äri,siis minu jaoks muutub see vastikuks.
ning veel...miks siis ei tohi maailmas kahtluse alla seada holokausti ilma,et selle eest kohe kinni ei panda ??väga kummaline.igat teist asja siin maailmas vöid kahtluse alla seada,aga vot seda mitte.mis püha lehm see siis on ??
ja miks alati semiidid vait jäävad,kui nende käest küsid,et olete te teadlikud,et meil,eestis,tapsid juutidest koosnenud hävituspataljonlased palju süütuid lapsi,naisi ja vanu inimesi.miks te neid ei karista.......?

ma ei kutsu kedagi ülesse semiitide vastu astuma,vaid ma kutsun ülesse inimesi nende asjade üle arutlema.kas siis omapäi vöi hulgakesi.sest meil on ju ometi sönavabadus vöi mis ?
VAREMEIST TÖUSEB KÄTTEMAKS !!!!

MAHA VALGED JUUDID !!!!!!!!
Kasutaja avatar
Mati
Liige
Kontakt:

Nürnberg

Postitus Postitas Mati »

Nii Ribbentrop kui Molotov oleksid pidanud võrdselt võllapuu otstes rippuma. Samuti old Joe ja Hitler. Kogu see protsess oli tegelikult suur farss. Mina pean õigeks uue protsessi korraldamist arvestades kogu kaasaegset teavet II MS-i kohta ja GULAG-i olemasoluga.
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

to Mati :

jutt sul väga öige.
kuid arvestades seda,millised jöud tänapäeva maailmas valitsevad,siis seda öiget protsessi ei toimu.maailm ei usu ikka veel,mida nliit tegi.suurem osa ei usu.

Kasutaja avatar
Mati
Liige
Kontakt:

Nürnberg

Postitus Postitas Mati »

Ka sinu jutt on jumalast õige!
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

VANA LÖUKOER kirjutas:to Mati :
maailm ei usu ikka veel,mida nliit tegi.suurem osa ei usu.
Hästi ei usu et suurem osa ei usu. Usun, et maailm teab hästi, millega-kellega oli siinmail tegu, aga teema jääb osadele liiga kaugeks ning teatud osale on lihtsalt liialt ebamugav.
Pol Poth ja tema tegutsemine Kambodžas oli läänemaailma eest v-olla veelgi hoolsamalt varjatud, ometi on nüüdseks kõik päevavalgele tiritud ja režiim kui selline üle tõrvatud.
Vm-ga asjajamine on aga sootuks midagi muud. Neilt saab paljusid häid asju odavalt, kui nendega hästi läbi saad. Paljutki võib saada aga päris niisama, nt tuumapommi endale kaela v loodukatastroofi, kui nendega halvasti läbi saad.... :roll:
TÕDEONAJATÜTAR
Veltu
Liige
Kontakt:

olgu.aga miks siis ei ole hakanud wiisentali keskus nt.venemaad pigistama,sest ka stalin pani juute päris kövasti magama
Zuroff on ise tunnistanud,et Venemaa ei kuulu tema uurimisobjektide hulka. Ja miks peakski? Tema on spetsialiseerunud ühele alale- natside otsimisele. Ei toimunud ju Venemaal nii laialdast ja süstemaatilist juutide hävitamist.
kui holokausti tutvustamise ja kajastamisega minnakse liiale.ma mötlen selle all just holokausti päeva teiste riikide kalendritesse surumisega.kas pole mitte häbiväärne ? siis peaks juudid vötma oma kalendrisse ka meie küüditamisepäeva .meile oli see samasugune karm sündmus
Selle holocausti päevaga olen päri. Mis see meie eestlaste asi on, tähistagu juudid ise oma päevi, ja ärgu surugu seda teistele peale.

Ja ülejäänud küsimustele leidis Vana Lõukoer vastused teemast "nemad paljastavad pettust". Kahjuks on see informatiivne teema juba kustutatud. :(
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Veltu
Liige
Kontakt:

Mati
Nii Ribbentrop kui Molotov oleksid pidanud võrdselt võllapuu otstes rippuma. Samuti old Joe ja Hitler. Kogu see protsess oli tegelikult suur farss. Mina pean õigeks uue protsessi korraldamist arvestades kogu kaasaegset teavet II MS-i kohta ja GULAG-i olemasoluga.

See on justkui copy-paste Voldemar Pinni raamatutest. Me teame juba kõik seda mõtetut juttu,et onu Ribbentropi kõrval oleks pidanud olema see...ja onu joe kõrval too... oleks,oleks, aga see kõik tundub mulle kuidagi lapsiku oleksina.
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

Veltu :

kas sulle ei meeldiks siis see,et nad köik oleks üles poodud ?
see mitte ei ole copy-paste,vaid öiglusest,mis jäi saavutamata.

hitler
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas hitler »

nõustun täielikult VANA LÖUKOERAGA:D TO veltu: mis mu nimel siis viga on?
Veltu
Liige
Kontakt:

hitler
nõustun täielikult VANA LÖUKOERAGA:D TO veltu: mis mu nimel siis viga on?
Et mis nimel viga on? Kuidagi kohatu ja imelik on panna enda nimeks maailma suurima massimõrvari nimi. Ja signatuuriks panna hitlerlik löökfraas-Sieg Heil ( elagu võit) ...
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Kasutaja avatar
VANA LÖUKOER
Liige
Kontakt:

to VELTU / LEIBA : no ja mis siis,et inimene kannab siin foorumil hitleri nime.kui adminnid lasid ta nii siia sisse lasid,siis pole ju probleeme.
vöi meeldiks sulle,et ta kasutaks nt.staalini vöi möne muu terroristi nime?
kui nüüd asjasse süübida,siis sinu puhul on pada söimab katelt teguviis.
kannad ju seda venekeelset jura oma nime all.

Kasutaja avatar
ugandiklubi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ugandiklubi »

:lol: Huvitav kes sinu arvates siis STALIN oli ???????
Veltu
Liige
Kontakt:

kannad ju seda venekeelset jura oma nime all
Või et vene keelne jura. Sa ei tunne vene tähtigi,rääkimata siis vene veteranidega rääkimisest. Seal on kirjas "Welcome to Estonia".
Ära hirmuta!
Ära tee ulakust!
Elagu sõnavabadus!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline