Küsitlus teemal Eesti Vabariigi Julgeolek.
Küsitlus teemal Eesti Vabariigi Julgeolek.
Tere!
Mina olen Kristjan Teär, Kuressaare Gümnaasium 10.b klassi õpilane ning teen uurimustööd teemal Eesti Vabariigi julgeolek. Ma oleksin Teile väga tänulik, kui viitsiksite vastata minu küsitlusele! Oleks ka väga tänulik, kui laseksite seda täita oma tuttavatel/sugulastel, kes siia foorumisse ei satu. Loodan, et Teil on aega mind aidata!
Kui töö on valmis, olen nõus avaldama tulemused ka siin foorumis, et saaksite üldmulje Eesti julgeolekust.
Küsitluse leiab siit: https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... Tm1tSnc6MQ
Aitäh,
Kristjan
Mina olen Kristjan Teär, Kuressaare Gümnaasium 10.b klassi õpilane ning teen uurimustööd teemal Eesti Vabariigi julgeolek. Ma oleksin Teile väga tänulik, kui viitsiksite vastata minu küsitlusele! Oleks ka väga tänulik, kui laseksite seda täita oma tuttavatel/sugulastel, kes siia foorumisse ei satu. Loodan, et Teil on aega mind aidata!
Kui töö on valmis, olen nõus avaldama tulemused ka siin foorumis, et saaksite üldmulje Eesti julgeolekust.
Küsitluse leiab siit: https://docs.google.com/spreadsheet/vie ... Tm1tSnc6MQ
Aitäh,
Kristjan
- Tundmatu sõdur nr. 4
- Liige
Re: Küsitlus teemal Eesti Vabariigi Julgeolek.
Tehtud
Infanterie - königin aller Waffen.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Ja kolmas brigaad tuleb ka nagunii.
Andsin ka oma 2 senti.
Inter arma enim silent leges (sõja aegadel on seadused vaiksed) Cicero
Loodan, et minust oli kasu.
Pole õrna aimugi, kes on Kristjan Teär, kuid kutsun foorumlasi üles toetama noormehe teadmiste omandamist.
Pole õrna aimugi, kes on Kristjan Teär, kuid kutsun foorumlasi üles toetama noormehe teadmiste omandamist.
Andsin omapoolse panuse.
Kulla Koffer! Tegin Sinu antud lingi lahti ja... ei midagi erilist! Mulle ei tulnudki viirust arvutisse ja keegi ei ähvardanud ka... hoopis mõned harvad ja lihtsad küsimused olid!
Sa võiksid seda ikka julgelt ja otse kirjutada ka, et "lingi avajat ei lintsita ega..."
Ühesõnaga: andsin ka mina oma olematu panuse ja soovitan ka teistele
Ei ole pikk ega ka keeruline!
terv
o
Sa võiksid seda ikka julgelt ja otse kirjutada ka, et "lingi avajat ei lintsita ega..."
Ühesõnaga: andsin ka mina oma olematu panuse ja soovitan ka teistele
terv
o
[i]Miski siin ilmas ei saa viibida nii sügavas vaikuses kui surnud inimene.[/i]
Frederic Manning
Frederic Manning
Vastatud
If you´re gonna be dumb , you gotta be tough
No jah, see küsitlus oli rohkem selline "kivisse raiutud"
Ohud oleks vöinud olla tähtsuse järjekorras ja see armeeteenistuse aeg ja kaitsekulutuste suurus varieeruvad (minu analüüsi pöhjal) vastavalt "vajadusele."
Ohud oleks vöinud olla tähtsuse järjekorras ja see armeeteenistuse aeg ja kaitsekulutuste suurus varieeruvad (minu analüüsi pöhjal) vastavalt "vajadusele."
Suured-suured tänud neile, kes on juba vastanud ning julgustan neid inimesi vastama, kes seda veel teinud ei ole! Nagu oleeg mainis on küsitlus lühike ja ei ole ka väga keerluine, kuigi võib võtta 5-10 minutit Teie ajast.
Veel kord tänades,
Kristjan
Veel kord tänades,
Kristjan
Kelle põhjal sa seda uurimust läbi viid? Anonüümne netiküsitlus? Kas mujal internetis ka antud küsitlust välja pakud?
Mis tulemused senimaani on? Hoia meid siin ka kursis
Mis tulemused senimaani on? Hoia meid siin ka kursis
Anonüümne netiküsitlus jah! Samuti panin selle uurimuse üles Buduaari foorumisse, kuna siit tulid vastused peamiselt meesterahvastelt. Siiani on mehed ülekaalus, pean veel vaatama, kuhu saaks selle lisada. Hetkel on vastajaid 81 ja tulemused on sellised, et inimesed tunnevad ennast Eestis üldselt turvaliselt. 78% tunnevad ennast turvaliselt. Kaitsekulutuste koha pealt on täpselt 50-50. ja seni on rahvusvaheliste organisatsioonide usaldatavus olnud 10 palli süsteemis keskmiselt üle 5'e. See on kiire ülevaade selle koha pealt. Eks siis kui töö valmis annan ka täpsema ülevaate.
Aga seni jagage ja andke tuttvatele teada, et nad ka täidaks. Laske samuti pereliikmetel täita!
Tervitades,
Kristjan
Aga seni jagage ja andke tuttvatele teada, et nad ka täidaks. Laske samuti pereliikmetel täita!
Tervitades,
Kristjan
Kah vastatud, küsimused on tõesti natuke liiga lihtsakoelised. Variante võiks pisu rohkem olla vastustel. Mis sa nende nö. juurde kirjutatud vastustega pihta hakkad, proovid mingi läbiva joone neist leida? Mul naispool lubas ka selle ära täita, hoia meid siis oma küsitluse saatusega kursis
.
sitt päev, kellele kurdad
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist