sellepärast kass kõrvaldatud
Loomakaitsjad...äpp
näu...
Üldiselt kassid ei ole iseenesest probleemiks, kui mudel on kindlalt kinnises kapis ja kass teab, kus ta käia ei tohi. Selles mõttes ma muidugi ei tee kassiomanikuna illusioone, et elukas ei käigi seal kust ta käia ei tohi. Aga ta ei käi seal siis, kui ma kodus siiberdan. Toon siin enda koduse näite - Kui selliseks kassile keelatud kohaks on töölaud, kus mudeleid ehitan, siis võib mudel koos oma tööriistade ja saja detailiga rahulikult seal vedeleda, sellal, kui sa näiteks köögis võikut teed, või paariks tunniks teise tuppa millegi muuga tegelema lähed (toauks, kui see on, peab muidugi lahti jääma, et ruumid eraldatud ei oleks). Samal ajal, kui otsustad kahekümne minutiga poes ära käia, siis tuleb mudel ja õrn kraam kappi tõsta, sest võid kindel olla, et kass käib vahepeal laua peal uurimas, mis toimub. Sama asi on magamise ajal. Siis lubab kass endal kolada ka seal, kus ta silma all olles seda kunagi ei teeks.minu suur kuningas vajab nüüd pisut parandamist. kuna kass otsustas öösel pisut sõitu teha

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist