midagi ei saa - see elust enesestHiinlane kirjutas:
... mis saab siis, kui tuld pakkuv vennike päästikut vajutab
Väga põnev komplekt, aga kas raskehaubitsa tasalülitamine ei riku kompositsiooni? On ju siiski mõeldud tulelöökide andmiseks suht tagalast ja mingi muu vastasväe tehnika eksponeerimine kahtlane.Jällegi käis Petchkin külas ja üks jurakas diole juures.
Minu ideena on tegemist ikkagi üleüldise taganemisega (õigem oleks öelda paanilise põgenemisega), siis lihtsaltvon manstein kirjutas:Väga põnev komplekt, aga kas raskehaubitsa tasalülitamine ei riku kompositsiooni? On ju siiski mõeldud tulelöökide andmiseks suht tagalast ja mingi muu vastasväe tehnika eksponeerimine kahtlane.
Ei ei eiParovoz kirjutas:Tere tere
Kas need vatijopedes tüübid kuuluvad ka põgenejate gildi?...
Lugupidamisega
Neetud ja oi kurja!!! MiniArti vennad on ühe resti komplekti valesti pannud. Rest, kus on raami detailid, on hoopis Gaz-AA omad, mitte Gaz-AAA.Hiinlane kirjutas:Postipoisid teevad ilusti tööd ja täna toodi üks tore kastike koju kätte
Lähima kuu-kahe jooksul peaks neid karbikesi veel omajagu tulema
Asi sai uskumatult lihtsalt lahenduse. Peale nädalast püüdu saada ühendust karbi müünud poega, otsustasin võtta ühendust "MiniArt"iga. Eile hommikul helistasin neile, paluti saata e-mail koos probleemi kirjeldusega ja oma postiaadressiga. Ja täna hommikul potsatas minu maili postkasti kiri neilt, et õige rest pandi eile õhtul teele. Paki teekonna jälgimiseks pandi ka "Track and Trace" kood. Vot seda nimetan ma juba heaks klienditeeninduseks!!! "MiniArt"ile VIIS PLUSS!Hiinlane kirjutas:
Neetud ja oi kurja!!! MiniArti vennad on ühe resti komplekti valesti pannud. Rest, kus on raami detailid, on hoopis Gaz-AA omad, mitte Gaz-AAA.![]()
![]()
![]()
Nüüd ei teagi kohe, kelle peale oma kuri pilk suunata. Kas otse MiniArti või tarnijaleIgatahes, kõik mis võivad keema minna, keevad täiega üle.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline