Ei, ma ei pea seda otsima, ma tean, et mul on nagu nii õigus. Oma juutide jumala võid siiski sisse soolata.corvus kirjutas:Mis on su postituse mõte? Otsida tõestus oma maailmavaate rohkem õigemale olekule? Milleks? Tundub sellise ärplemisena, mis kujutletava misjoniga võitleb. Nagu Don Quijote, jumala eest!
Nii, et sa siiski soovitad otsesele küsimusele vastata keerutamisega?corvus kirjutas:"Turvama" tähendab antud juhul, seda et sa ei presenteeri enda kuuluvust organisatsiooni, mis eeldab, "salapära" ja oma põhiliikmete mitte avalikuks olekut (hoidudes igatsorti sõrmustest ja muudest iseloomulikest vidinatest ehk edevusest), mida mina ei pea ei maailmavalitsusele orienteerituks ega ka muidu mingit muud kurja plaanivaks.
"Ei kommenteeri" antud juhul mingite otseste oletuste kontekstis vastusena ei ole absoluutselt võrreldav sisuliselt kriminaalse tegevuse eitamisega. Nii, et sinu rikutusest see sõltub, mida ja kuidas sa "edasi arendad". Mina soovitaksin sul antud juhul ise areneda selmet et hakkad lihtlabaselt norima!
Aga kohe mitte mingil juhul ei tohiks tõtt rääkida?
Poleks ... Vahet ei ole ju mis oleks siis kui poleks. Fakt on, et tekkis.corvus kirjutas:Ilma teatava foonita, loe uudiseta, poleks mingit sellist pöördumist sel hetkel ja selles koosseisus sündinud.