41. aasta suvesõda
Re: 41. aasta suvesõda
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
- Hiinlane
- Liige
- Kontakt:
Ma olen kavalam. Viin homme kirstu tuttava küünetehniku kätte ja küll ta juba soovitud lillekesed sinna ka joonistab 

Väga muljetavaldav
Veimevakk tahaks küll aga minu hinnangul matistamist saada - teeks asja paremaks, ma arvan
Veimevakk tahaks küll aga minu hinnangul matistamist saada - teeks asja paremaks, ma arvan
- Hiinlane
- Liige
- Kontakt:
Kõigepealt lilled peale ja siis mattlakk selga.vaoinas kirjutas:Väga muljetavaldav
Uskumatult ehtsad detailid - loodan, et sa nendega ennast liialt ära ei väsita, samas kui kogu see kenadus kord dioraamil valmis kujul olema saab, siis võib viimast vist küll tundide kaupa uurida ja vaatamist peaks jaguma..
- Hiinlane
- Liige
- Kontakt:
Mis tundideks? Ikka päevadeks!!fossiil kirjutas:Uskumatult ehtsad detailid - loodan, et sa nendega ennast liialt ära ei väsita, samas kui kogu see kenadus kord dioraamil valmis kujul olema saab, siis võib viimast vist küll tundide kaupa uurida ja vaatamist peaks jaguma..

Saladuskatte all võin öelda, et tegelen maja pisidetailide kõrvalt juba ka aida tegemise paberile ajamise ja materjali ettevalmistamisega. Ja võin lubada, et ega see vähemate detailidega ei tule. Seda küll enamuses väljapoole.
Väike vihje asjale:

Ausalt-nii detailne, et tahaks juba ropendama hakata!! 

https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

- Hiinlane
- Liige
- Kontakt:
oot-oot, rahu. See ju ainult vihje tulevasele asjalecalico kirjutas:Ausalt-nii detailne, et tahaks juba ropendama hakata!!

-
- Liige
- Kontakt:
Ma ehmatasin ka korra täitsa ära.... 

ei!oot-oot, rahu. See ju ainult vihje tulevasele asjale

juba paljalt mõtte eest et selline asi plaanis!!
täitsa...(tsenseeritud)....!!
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 

- Hiinlane
- Liige
- Kontakt:
Proovisin eile supi potti valada aga... Epovaik keetis hetkega värvi potis seintelt lahti. On keegi kokku puutunud analoogse situatsiooniga? Värviks kasutasin ModelMasteri "Steel"i. Mõte käis peast läbi, et äkki peaks hoopis akrüüliga poti seest värvima aga enne küsin igaksjuhuks teilt nõu. Ei tahaks nagu tühja potti pliidile jätta aga selline seis ei ole kah nagu eriti vahva.
- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
tere-tere!
Päris peeneks läheb ...Kas teed ploffi(plov) ka poti sisse?
Aga kui ei viitsi ise teha ehk on sellest komplektist kasu?

Päris peeneks läheb ...Kas teed ploffi(plov) ka poti sisse?
Aga kui ei viitsi ise teha ehk on sellest komplektist kasu?

Taara avitab! ...
- Hiinlane
- Liige
- Kontakt:
Pott on valmis aga vot epovaigust borši värv ei kannatanud. Aga tühjaks ei tahaks jätta. Sellekohapealt ongi nõu vaja 

- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
Tere.........jälle
Ehk on sellest kasu , et pott korralikult pesta rasvast ja värvida Model masteri metalizer värviga. Või siis paned nitrolaki sisse
hõbedat värvi ja siis pintsliga . Tegelt oleks pidanud epovaigu sisse värvi kohe tegemisel lisama...
Ehk on sellest kasu , et pott korralikult pesta rasvast ja värvida Model masteri metalizer värviga. Või siis paned nitrolaki sisse
hõbedat värvi ja siis pintsliga . Tegelt oleks pidanud epovaigu sisse värvi kohe tegemisel lisama...
Taara avitab! ...
Potis pesemata nõud...
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist