Templirüütlid juhivad kaitseväge
Re: Templirüütlid juhivad kaitseväge
4.165 eurot hetegevuseks aastal 2011, sa teed corvus nalja või. see teeb 15 eurot kuus per nase. fucking joke! minu MTÜ kulutab ka kordades suurema summa iga aasta "pro bono" eesmärkidele ja see ei ole meie MTÜ põhitegevus üldse.
toomas tyrk See peab ikka üks meeletu edevus ning hea enesearvamus olema, mis sunnib sellist möla sellistes kogustes tootma. Siis nüüd tekib üha rohkem ja rohkem tunne, et ju ikka keegi maksab selle eest.
Ära nüüd üle pinguta. Mingit keeldu ei saa isegi juua täis peaga räuskamise ning lubaduse/ähvarduse eest sõja puhkemisel KV juhatajat tappa üritada. Miks siis veel ühe objektiivse hinnangu eest peaks keelu saama?Ühed kuradi sitaloopijad olete! Ja nüüd võib adminn mulle hooajalise keelu peale panna!
Kõik on korras. Sest sa ise ju ennist tõdesid:4.165 eurot hetegevuseks aastal 2011, sa teed corvus nalja või. see teeb 15 eurot kuus per nase. fucking joke!
Lisaks ei arva, et erinevalt muudest heategevusühingutest (rotary, lions jne) oleks kaitsevägede ohvitseri sissetuleks sellises suurusjärgus, et jääks peale vajalike väljaminekute tegemist raha hirmsasti heategevuseks üle.
Jube lihtne on teha vinguv postitus aga hirmus keeruline on samas teemas vaadata eelmisele lehele kus on välja toodud link, millelt nähtub selle seltskonna heatagevus koos nimede ja numbritega.mx77 kirjutas:corvus, kas seekord see koer kiunub, kes kiviga saab või?
EE artiklist ei jäänud küll väga muljet suurest heategevusest (kord aastas kirikuaeda parandada?).
http://www.carolinillenzeerifond.ee/fon ... a-asutajad
Küsimus on selles, et kas selleks et kirikuaedu parandada ja oma väike panus heategevusse anda peab kuuluma kuhugi välismaisesse organisatsiooni? Kas seda hetegevust muidu ei saa teha või?
toomas tyrk See peab ikka üks meeletu edevus ning hea enesearvamus olema, mis sunnib sellist möla sellistes kogustes tootma. Siis nüüd tekib üha rohkem ja rohkem tunne, et ju ikka keegi maksab selle eest.
Pseudoprobleem. Mis see sinu asi üleüldse on, kuidas keegi arvab heaks heategevust teha?Küsimus on selles, et kas selleks et kirikuaedu parandada ja oma väike panus heategevusse anda peab kuuluma kuhugi välismaisesse organisatsiooni? Kas seda hetegevust muidu ei saa teha või?
Kui sa jägid rbl-i postitusi, siis on seal aeg-ajalt märgatav teatud nilbe kalle igasuguste allapoolevööd-teemade poole.Kuna sa rbl arvad, et pedofiilia on heategevuse avaldumise vorme (isegi kui sa edastad seda justkui nende eest rääkimisena), siis mul tekivad teatavad kahtlused su vaimse seisundi kohta...
Viimati muutis Reigo, 28 Mär, 2013 14:34, muudetud 1 kord kokku.
niipalu on minu asi, et ma ei soovi et minu maksudest palka saavad KV tippohved kuuluvad kuskile välisühingusse. oled eraettevõtja - tee mis tahad, kuini seadusega pahuksisse ei lähe.
Kas need pole mitte suuresti nende endi otsuste-tegevuste tagajärjed? Milleks esmalt tekitada üldse probleemi ning siis pakkuda ise sellele inglina lahendust?alban kirjutas: http://www.carolinillenzeerifond.ee/fon ... a-asutajad
See on oma olemuselt suht samasugune silmakirjalik tegevus nagu see kodutunne kus inimeste kannatusi kasutatakse silmakirjalikult kommertslikel eesmärkidel endi kasuks ära.
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"
Mine küsi siis neilt see oma "0,00000001" senti tagasi.niipalu on minu asi, et ma ei soovi et minu maksudest palka saavad KV tippohved kuuluvad kuskile välisühingusse.
-
Hjalmar Nelk
- Liige
- Kontakt:
Täiesti uskumatu vestlus! Aga nüüd ei saanud mitte vaiki olla ...
Ma loodan, et Sa seda siiski tõsiselt ei mõelnud ja ausalt öeldes on vähemalt nüüd viimane aeg öelda, et unustage see viimane kommentaar, läksin üle piiri.
Ja ka siin on ilmne loogikaviga
Ehk siis Terras, Kurvits, Einre ja kes kõik seal veel olid on süüdi Illenzeeri surmas?!? Või templirüütlid?!?Kas need pole mitte suuresti nende endi otsuste-tegevuste tagajärjed? Milleks esmalt tekitada üldse probleemi ning siis pakkuda ise sellele inglina lahendust?
Ma loodan, et Sa seda siiski tõsiselt ei mõelnud ja ausalt öeldes on vähemalt nüüd viimane aeg öelda, et unustage see viimane kommentaar, läksin üle piiri.
Ja ka siin on ilmne loogikaviga
Kui varjad oma tegevust, siis see ei sobi, sest tundub salatsemise ja maailma ülevõtmise katsena. Aga kui avalikult räägid, siis see on silmakirjalikus. Otsusta ikkagi ära, et kumb see õige on.See on oma olemuselt suht samasugune silmakirjalik tegevus nagu see kodutunne kus inimeste kannatusi kasutatakse silmakirjalikult kommertslikel eesmärkidel endi kasuks ära.
-
Hjalmar Nelk
- Liige
- Kontakt:
Laaneots ja Lions? Aga miks ainult need "ohved", võtame ka poliitikutele keelu peale. Ja miks era-ettevõtjatele ei tohiks piirangut panna? Kui ikkagi palgal on sadu eestlasi, siis mina kah ei tahaks, kui mingi välisorganisatsiooni liige on.niipalu on minu asi, et ma ei soovi et minu maksudest palka saavad KV tippohved kuuluvad kuskile välisühingusse
Ka mina ei kannata rohkem.
- sa oled ikka eriline tahm! Kui sa pead silmas Iraaki minekut, siis selles on "need" mehed süüdi nii sama palju, kui sina ise. Kui sa ikka EV kodanik oled. Miks kurat sul on selline vilets valitsus ja riigikogu! Mina neid rüütleid kaitsta ei taha aga mul on allergia "rublade" suhtes.Kas need pole mitte suuresti nende endi otsuste-tegevuste tagajärjed? Milleks esmalt tekitada üldse probleemi ning siis pakkuda ise sellele inglina lahendust?
- ütle mx77, miks sa kõigi teiste maksumaksja valdkondade tipus olevate isikute osas ei urgitse? Näiteks teadlased, kuramus. Maksumaksja rahade eest uurivad asju aga siis võtavad ette kuuluda mingisse mustpeade vennaskonda! No kurat see olgu ... äkki peaks ikka nende isikute puhul olema niisamuti nagu ettevõtjatega sinu loogikas:niipalu on minu asi, et ma ei soovi et minu maksudest palka saavad KV tippohved kuuluvad kuskile välisühingusse.
oled eraettevõtja - tee mis tahad, kuini seadusega pahuksisse ei lähe.
Kindlasti on ka Kaitseväe juhtkonnal oma osa selles, et nad seal üldse viibisid ja see kõik juhtuda sai?Hjalmar Nelk kirjutas:Ehk siis Terras, Kurvits, Einre ja kes kõik seal veel olid on süüdi Illenzeeri surmas?!? Ma loodan, et Sa seda siiski tõsiselt ei mõelnud ja ausalt öeldes on vähemalt nüüd viimane aeg öelda, et unustage see viimane kommentaar, läksin üle piiri.
Miks seda kõike alati sümboolselt suure kisa-kära saatel tegema peab? Kas muidu ei saa?Hjalmar Nelk kirjutas:Kui varjad oma tegevust, siis see ei sobi, sest tundub salatsemise ja maailma ülevõtmise katsena. Aga kui avalikult räägid, siis see on silmakirjalikus. Otsusta ikkagi ära, et kumb see õige on.
Seda küsi nende käest kes koostavad parteinimekirju, mina neid küll sinna valinud ei ole!Soesilm kirjutas:Miks kurat sul on selline vilets valitsus ja riigikogu!
Viimati muutis rbl, 28 Mär, 2013 15:07, muudetud 1 kord kokku.
Kissinger - "Military Men Are Just Dumb, Stupid Animals To Be Used As Pawns In Foreign Policy"
OK, eks ma lähen ja ostan ka valge lina omale ümber, mütsi osas veel mõtlen. Vaatame kas muutun kohe laksust paremaks inimeseks.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist