Viitsib keegi lahti seletada miks on neil sellised nimetused ja millal ja milleks need hooned algselt ehitati ?
ette tänades

Tere! Mina olen üks kohalik elanik kes alates 1970 aastast kuni 1980 aasta augustini kasutas seda Nissani keskuse kõrval olnud silda igapäevaselt kojujõudmiseks tolleagsesse Kuristiku külla. See sild mis hetkel alles, oli kasutuseta kuna seal taga polnud elumaju vaid Tondiraba. Neid sildu oli veel vähemalt üks Maardu suunal nii u km sellest Nissani kõrval asunust, kuid minu mäletamist mööda oli too kitsama avaga kui meie oma. Raudtee ei olnud militaarset päritolu, mäletamist mööda veeti seal enamjaolt killustikku, kollast väävlit mille tükke kõikjal raudteel vedeles jms. See jooksis kuni Peterburi tee(Leningradi mnt)viaduktini ja selle alt läbi. Mäletamist mööda oli miskine harutee ka tolleaegse Gaasijaama suunas, mis ületas Leningradi maanteed.rh kirjutas:Vanasti jooksis raudtee sellel kohal. Praeguse Nissani keskuse kõrval oleva ärihoone ehitusele ette jäi mõned aastad tagasi teine sarnane. Kohalik elanik kasutas seda raudtee alt läbi käimiseks, sh. ka sõiduautodega. Seda siis 70-80-ndatel aastatel, millal täpselt ehitatud on,seda saaks ka teada, aga hetkel pole vist oluline.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline