Kõlab väga õõnsalt, aga ma väga ei usu, et kuskilt välismaalt keegi viitsib venekeelset Delfit risustamas käia. No kohe mitte ei usu. Kui ongi vaja kuskile väljapoole oma deržaavamentaliteeti peegeldada siis kõlbavad selleks pigem laialdasema publikuga saidid.andrus kirjutas:Kuidas sa aru saad, milline kommentaator on Eestist ja milline mitte?manjabes kirjutas:Las ta olla, meenutamaks meile meie riigi asukate "mitmekesisust"
Ning, kui sa üritad vaikselt mõtet nügida sinna suunas, et kuivõrd ma ei tea kui mitu protsenti sealse solgi autoreist on kodumaised staarid ja kui mitu protsenti on külalisesinejad, siis pole mul justkui õigust eeldada, et kasvõi üks sealne teos on kohaliku autorlusega (Andestust, kui ma oma järeldamistega liiga hoogu läksin, aga selline mulje mul tõepoolest jäi su jutu sihtpunktist. Sellest siis ka järgnev endale tõkke püstitamine ja selle kangelaslik ületamine). Õnneks või kahjuks on mul au tunda nii mõndagi säärast kohalikku saksa, kelle mõttemaailmast on see täpselt copy-paste. Mõni neist ka riikliku isamaa-armastust kultiveeriva organisatsiooni temaatilised kursused lõpetanud. Ja, jällegi tühipaljas usk küll, aga ma ei usu, et too "tutvusringkond" katab 100% venekeelset Delfit risustavat kaadrit.