UMAREX m4 short barrel ehk RAM 9R
UMAREX m4 short barrel ehk RAM 9R
RAM R-Series relvad on 0,43 kaliibriga treeninimise ja mängimise jaoks mõeldud õhkrelvad.Kõik R-seeria Real Action Marker tüüpi relvad on sisuliselt identsed mõõtmete, välimuse, kaalu ja funktsioonidega oma päris tulirelva vastsetega RAM tüüpi relvi kasutatakse laialdaselt sõjaolukordade simuleerimiseks ja politsei väljaõppes. RAM tüüpi relvi kasutatakse paintballis selleks et viia lahingmäng võimalikult reaalseks ja põnevaks tegelikkusele. relv on polterdatud kohvris koos 2 x 12g co2 ballooni, puhastuskomplekti ja 4 salvega. kaasa tuleb paintball tutikas mask ja ca 10000 värvikuuli koos hülssidega, salvemaht on 20 lasku. kaasas ballonide täitekraan. asja võimalik näha oma silmaga tallinnas. hinnaks jääb tuhande euro kanti!! 

Re: UMAREX m4 short barrel ehk RAM 9R
hind langes 700.- peale!!!
lõplik 500.-
kas teema on veel aktiivne ehk asjad müügis veel?
Mingi aeg tagasi pakuti sama asja 250 euriga mis sisaldas 15000 hülssi ja kuuli.
Kas tegemist sama isendiga.
Tegelik huvi oleks mul mõne salve vastu ning sooviks ka osta kuule ja hülsse. Mis nende kuulide best before on.
Mul endal vanad kuulid osaliselt ära kuivanud ja lössi vajunud
Mingi aeg tagasi pakuti sama asja 250 euriga mis sisaldas 15000 hülssi ja kuuli.
Kas tegemist sama isendiga.
Tegelik huvi oleks mul mõne salve vastu ning sooviks ka osta kuule ja hülsse. Mis nende kuulide best before on.
Mul endal vanad kuulid osaliselt ära kuivanud ja lössi vajunud
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline