Kokkusaamised
Re: Kokkusaamised
Kutsun kokku üldkoosoleku teemal suvepäevade toimumise aeg.
Võtke poksikindad ja sapöörilabidad kaasa ning "räägime" selgeks milline nädalavahetus on sobivaim. Sõbraliku vestluse areenina võib 5.06.2013 kasutada minu majatagust grillplatsi.
Šašlõkivardad on minu poolt.
Toomas
Võtke poksikindad ja sapöörilabidad kaasa ning "räägime" selgeks milline nädalavahetus on sobivaim. Sõbraliku vestluse areenina võib 5.06.2013 kasutada minu majatagust grillplatsi.
Šašlõkivardad on minu poolt.
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
-
- Liige
- Kontakt:
Algatuseks laekun Kullosse ja siis vaatab kas julgen šašlõkivarrastega duelli pidama tulla ...
Programm tuleb ka täpselt paika panna, tänategin luuret lahinguga, tööd jätkub! Taktika võib välja töötada ka minu pool.
Anton - horridoo!
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
mina tulen ka ja mul oleks meest vaja abiks üks mure on nimelt
- Parovoz
- Liige
- Kontakt:
Tere-tere!
Katsun ilmuda ...
Katsun ilmuda ...
kõlab ähvardavalt...mina tulen ka ja mul oleks meest vaja abiks üks mure on nimelt
Taara avitab! ...
- Seersant Steiner
- Liige
- Kontakt:
[quote="Parovoz"]Tere-tere!
Katsun ilmuda ...
[quote]
mina tulen ka ja mul oleks meest vaja abiks üks mure on nimelt[/quote]kõlab ähvardavalt...[/quote]
üks väike jama tekkis eks homme näete
Katsun ilmuda ...
[quote]
mina tulen ka ja mul oleks meest vaja abiks üks mure on nimelt[/quote]kõlab ähvardavalt...[/quote]

-
- Liige
- Kontakt:
Ui pagan , tsiknat tahab sapöörilabidaga virutada ja seeru nõuab meest
ja siis räägitakse et mudeliehitus on selline rahulik tegevus.......
no lihtsalt ei saanud vaiki olla

no lihtsalt ei saanud vaiki olla

Kahjuks ei jõua ei tänasele üritusele, ega ka suvistele päevadele Lavassaares. Juuni on päris tihedalt täis pakitud.
Jah... jõuaks mudelitki teha...
Kristjan
Kristjan
Uinakut teostavale kassile hiire iseseisvat suhusisenemist ei toimu!vaoinas kirjutas:Kahjuks ei jõua ei tänasele üritusele, ega ka suvistele päevadele Lavassaares. Juuni on päris tihedalt täis pakitud.
Vähenda uneaega, nii nagu kõik õiged mudelistid suvel teevad.
Toomas
Kui kaks inimest suudavad pimedas teki all ilma abivahenditeta valmis teha kolmanda inimese, siis igasugune mudeli kokkupanemine peaks olema käkitegu.
Et nagu sõjaväes üks veebel juhendas: "Päevas on 24 tundi. Kui öö ka lisaks võtate, siis jõuate küll."
See lause muide kuulub originaalis välimarssal Walter Model-ile..."Päevas on 24 tundi. Kui öö ka lisaks võtate, siis jõuate küll."

https://www.facebook.com/panzerwerke
Bitte kommen sie in nach käsikaudu, aber vorsicht: esikus on dunkel ja tulistatakse !
Ülehomme kuu esimene kolmapäev. Algkogunemine toimub Suure Auhinna tööde juurde Kullo poodi aga kas edeasiseks ettepanekuid on?
Toomas
Toomas
Loeme suvepuhkuse lõppenuks ja naaseme töö ning hobi juurde.
Kolmapäeval Kullos kohtume ja vaatab mis edasi saab. Kui muid ettepanekuid ei ole saab ka Kivimäel grillida.
Toomas
Kolmapäeval Kullos kohtume ja vaatab mis edasi saab. Kui muid ettepanekuid ei ole saab ka Kivimäel grillida.
Toomas
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider] ja 1 külaline