Ürita, mis sa üritad heaga või halvaga vahet ei ole, mõni mees peab siin ikka käituma nagu 10 aastane üksiklaps kellele klassivend on varbapeale astunud? Endal on kõik raamatud käes ja olemas, aga kukkus siin kohe alguses, minu esimesest postitusest saati, mööda nööpe üles ronima ja esitama küsimusi, mida ise võiks oma raamatutest lugeda. See-selleks....
Parandasin oma vea ära, kuna jätsin kirjutamata, et pidasin silmas ehitisi kuni aastani 1941. Juba seal raamatus ta mainib, et: 1. venkudel ei olnud enam peale sõda raha, et mingeid uusi kahurisüsteeme välja mõelda; 2. nad olid Stebeli patarei ehitusega(sohu) juba korra ämbrisse astunud, sest nende hüdroisolatsioon oli nagu oli; 3. ma ei olegi maininud tegelikult aasta 1957 kohta, et need ei võinud olla MO-1-180 süsteemid. Kui seal on 4 toru ja 4 auku ja need on aerofotolt vaadates suuremad, kui Stebeli omad, siis on see ju iseenesest mõistetav, mis seal oli.
Oled sa purjus või mis krt sul viga on?
Võiksid siin minu mahategemise asemel hoopis midagi kasulikku teha, aga mitte teisi raamatukokku suunata!!! Tee ise ka siis veits tööd ja võta oma 1946 või ei tea mis aasta andmete kaardilt patarei asukoht, ning võrdle seda Maa-ameti kaardiga, ning kui õige asukoha leiad, postita siia üles! Kui seda ei oska, siis mine arvutikursustele, aga lõpeta palun oma ülbitsemine!
Või teine võimalus – tule saarele ja võta mõõdulint kaasa. Mine Ninasele ja mõõda seal augud ära, seejärel suundu Sõrve ja tee seal sama, ning tore oleks kui siia ka oma andmed avaldaksid, mida on sinu puhul muidugi raske ette kujutada. Ehk saad siis isegi targemaks, kui Melkonov

Hea vähemalt, et Castellum on hakanud siin minu kirjutiste mahategemiseks ka ennast liigutama ja enda infi teistelegi jagama. See süsteem töötab ju ideaalselt, aga mõne mehega muudmoodi ju ei saagi