O Makarovile kummist põsed

igasugu stuff mis käib siia alla

NB! www.militaar.net ei kanna mingit vastutust ostetava või müüdava kauba päritolu, kvaliteedi ja legitiimsuse eest, ostu-müügitehingud toimuvad osapoolte enda vastutusel.
Vasta
Kasutaja avatar
schilling
Uudistaja
Kontakt:

O Makarovile kummist põsed

Postitus Postitas schilling »

Tere.
Soovin osta PM'ile 8se salvemahuga uusi kummist käepide(t)meid.Olen üksjagu netipoode läbi sirvinud,usast pole mõtet üritatagi.....Taktikalise laskmise keskuses tulid Sigile E2 gripid läbi Usa tolli üle poole aasta,kuna tegemist on olulise relva osaga!?,mida tsiviilkäibesse lasta ei tohiks....Inglismaa laseb vaid Uk siseselt tellida...oskab mõni kamraad ehk aidata,juhatada kätte,kustkohast saaks tellida Maarjamaale sellise pideme või on ehk kellelgi lausa müüa?
Kirjutage privasse
mongol
Liige
Kontakt:

Re: O Makarovile kummist põsed

Postitus Postitas mongol »

Sa jäädki neid põski otsima.
Mine parem spordi- või ehituspoodi ja küsi vastavalt kas rulateipi või trepiteipi. Kleebitav liivapaberitaloline asi on, kasutatakse libisemisohtlikes kohtades näiteks. Kleebi endale sobivatesse kohtadesse ja töötab. Mina tuunisin niimoodi ja oluliselt parem on.
professional retard
Sugga 21
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sugga 21 »

http://www.midway.fi/epages/MidwaySuomi ... rchButton=

Soomest ostmisega ei tohiks mingit probleemi olla?
Eesti Siga
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Eesti Siga »

mongol kirjutas:Sa jäädki neid põski otsima.
Mine parem spordi- või ehituspoodi ja küsi vastavalt kas rulateipi või trepiteipi. Kleebitav liivapaberitaloline asi on, kasutatakse libisemisohtlikes kohtades näiteks. Kleebi endale sobivatesse kohtadesse ja töötab. Mina tuunisin niimoodi ja oluliselt parem on.
Ma proovisin mingi aeg, aga selle pruuni pinna küljest tuli kuidagi liiga ruttu lahti võrreldes teiste isenditega, mida ma olen selliselt juba iidsest ajast alates teipinud. Äkki oli õline, krt ... :dont_know:
Kasutaja avatar
schilling
Uudistaja
Kontakt:

Olen proovinud teibiga,ei püsi selle plastiku küljes eriti......aga seda soome lugu uurin-
pool küla seal tööl ju:-)
mongol
Liige
Kontakt:

Anna teada, kui Soome kraami oled ära proovinud.

Aga see teibiteema - sitt teip teil siis, seltsimehed, mul juba aasta+ küljes, ei ole lahti tulnud ega kulunud. Tegu siis rulade peale kleebitava teibiga, vihane liim oli taga ja püsib nii relvaraami kui selle bakeliidi küljes väga ilusti. Ja püstol saab vahetevahel ka ilmastikku tunda ikka, ei ole ainult toas sahtlis.
Kui väga tahad seda konkreetset teipi proovida, siis mul on veidi alles, võta aga ühendust ja saad allesoleva jupi endale.
professional retard
Kasutaja avatar
schilling
Uudistaja
Kontakt:

Tänud pakkumast,aga tundub,et läheb selle Midway ga õnneks..hetkel kirjavahetuses Hr Tanniga.
Annan teada,kui käes ja vaatame sis,kuidas muutused toimivad:-)
Ps,mul oli ümber ipsc ist ostetud camo teip,spetsiaalselt käepideme jaoks...aga ei sobinud PM ile..
Kasutaja avatar
schilling
Uudistaja
Kontakt:

Tere Mongol ja Sugga 21!
Täna on siis lõpuks see tore päev,kui isiklikult astusin Vantaal põhjanaabrite juures autost välja ja sisenesin
Valintatalo poeketti,kus mind ootas Matkahuolto kaudu saadetud pakike....Ei läinud rohkem ega vähem,kui kaks nädalat,millest nädala Midway OY pani tellimust kokku ja teise nädala tuli pakk Espoost Vantaale?!
Ja kogu see nali läks maksma umbes poole heas korras oleva Makarovi püstoli hinnast,ehk siis 47 eurot....
Kuidagi oli vaja ju see paljukiidetud Pearce Gripi kummist pide oma valdusse saada:-)ja lõpuks käes ta on.Kurb,et selline üüratu hind tuli kuid võimalik tellida siiski on.Kuna olen nädala jagu põhjanaabrite juures võistlusel,siis reaalselt proovida saan sobivust kodus ja vaatame siis,kas ja kuidas custom pide laskmisele mõjub?
Manused
1377596294268.jpg
mongol
Liige
Kontakt:

Noh? Kuidas on? :)

Ise sellise raha eest küll ei taha, jään trepiteibi juurde.
professional retard
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist